Το Σάββατο 18-4-2020 θα λειτουργήσει και πάλι η Λαϊκή Αγορά του Δήμου Αιγιαλείας κατά τον ίδιο επιτυχή έως τώρα τρόπο λειτουργίας της, λαμβάνοντας όλα τα  απαραίτητα μέτρα προστασίας που αφορούν στους πωλητές αλλά και τους συνδημότες τηρώντας τις σχετικές αποστάσεις καθώς και την αποφυγή συνωστισμού.

Η συμμετοχή των παραγωγών θα είναι και πάλι στο 50% ανά κατηγορία σύμφωνα με την κοινή Υπουργική απόφαση  Δ1α/ΓΠ.οικ. 23451/2020 – ΦΕΚ 1210/Β/7-4-2020.

Στην λαϊκή αγορά θα διατίθενται πλέον μόνο είδη διατροφικής αλυσίδας και όχι βιομηχανικά προϊόντα .

Οι παραγωγοί που θα δραστηριοποιηθούν πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής  προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε δέκα (10) περίπου μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Επισημαίνουμε ότι οι πωλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ως οφείλουν τις χορηγηθείσες από τον Δήμο άδειες τους που αναγράφονται τα προϊόντα και οι ποσότητες πώλησης .

Οι πάγκοι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να ξεπερνούν τα μέτρα της θέσης που τους έχει χορηγηθεί και που προβλέπονται από την κανονιστική του Δήμου Αιγιαλείας

Για τον έλεγχο της λειτουργίας θα μεριμνήσει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου καθώς και υπάλληλοι του Δήμου Αιγιαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »