Λήγει απόψε 15 Μαΐου η διορία υποβολής των δηλώσεων αποδοχής των δανείων

Ημέρα πληρωμών ξανά σήμερα για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή (η 2η την ίδια εβδομάδα και ενώ επίκεινται και άλλες από Δευτέρα), αλλά τουλάχιστον 20.000 δικαιούχοι έφθασαν στην πηγή και δεν μπορούν να πιουν νερό. Πρόκειται για αυτούς που, αν και μπήκαν και βρήκαν στο MyBusinessSupport ότι έχει προεγκριθεί δάνειο για αυτούς, δεν έχουν υποβάλει ακόμα την οριστική αίτηση για λήψη των δανείων.

Καθώς όμως λήγει απόψε 15 Μαΐου η διορία υποβολής των δηλώσεων αποδοχής των δανείων, ο 1 στους 4 δικαιούχους κοντεύει να μείνει εκτός νυμφώνος και δανείων.

Είτε έχουν «κολλήσει» για γραφειοκρατικούς, είτε για άλλους λόγους, η κυβέρνηση έχει σκοπεύει να δώσει άμεσα παράταση λίγων ημερών μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στην διορία που λήγει σήμερα.

Αιτήματα για ακόμα μεγαλύτερη παράταση έως τέλος Μαΐου, όπως ζητούσε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, δεν φαίνεται να ευδοκιμούν.

Η παράταση θα εξαντλείται έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος το πολύ, καθώς άμεσα μετά θα πρέπει να ξεκινήσουν και οι αιτήσεις του νέου και ανανεωμένου κύκλου επιστρεπτέας προακαταβολής, πριν εκπνεύσει ο Μάιος, για να αρχίσουν οι πληρωμές από τις αρχές Ιουνίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »