Η δημιουργία 13 νέων παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας σηματοδοτείται από την υπογραφή της σύμβασης διαμόρφωσης χώρου και έργων υποδομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας. Πρόκειται για το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών, οι οποίες έπαψαν να λειτουργούν εδώ και χρόνια και να αντικατασταθούν τα παιχνίδια και τα όργανα με νέα, σύγχρονων προδιαγραφών και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 91.011,13 ευρώ (με ΦΠΑ) αφορά στην διαμόρφωση των ήδη υφισταμένων χώρων που φιλοξενούσαν στο παρελθόν παιδικές χαρές, ώστε να καταστούν κατάλληλοι για την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων οργάνων, τα οποία θα προμηθευτεί ο Δήμος με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».
Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 90 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.
Με δηλώσεις του, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων κ. Βασίλης Χριστόπουλος, εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εξέλιξη, αναφέροντας τα εξής: «Επιτέλους, μετά από συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής, σε σύντομο χρονικό διάστημα τα παιδιά σε όλο το Δήμο θα έχουν και πάλι ασφαλείς χώρους για να συναντιούνται και να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερές τους ώρες, παίζοντας και διασκεδάζοντας χωρίς κόστος, μια δυνατότητα που είχαν στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Με ευθύνη, λίγα λόγια και πολλή δουλειά, συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας λύσεις και διεξόδους, καλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες με φροντίδα και ενδιαφέρον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »