Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πέφτει και σαν …κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους μεγαλοδημοσιογράφους της γενιάς του που ασκεί πραγματική αντιπολίτευση και φυσικά ο μοναδικός διωκόμενος ανηλεώς από την οικογένεια Μητσοτάκη, ανακοινώνει μέσω του τέως βουλευτή της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ και προέδρου του κινήματος «Χριστιανική Δημοκρατία» Νίκου Νικολόπουλου την ίδρυση ενός Παλλαϊκού Κινήματος, το οποίο θα έχει ως σκοπό και στόχο την αναδιάρθρωση της ισοπεδωμένης ελληνικής κοινωνίας και την συμβολή νέων και αύθαρτων ανθρώπων με βαθιά πατριωτικά αισθήματα, που θα μπορέσουν να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα.

Η είδηση πρέπει να έπεσε σαν βόμβα μέσα στο σπιτικό της «Αγίας» Οικογένειας του Μητσοτακέϊκου και ξαφνικά να βλέπουν Κυριάκος και Ντόρα, να παίζεται το ίδιο σκηνικό με αυτό του 1993, όταν ο Τράγκας μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ είχε «κηρύξει τον πόλεμο» εναντίον του Κων/νου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του με αποτέλεσμα λίγο καιρό αργότερα, ο … «ευεργετηθείς» νεαρός Αντώνης Σαμαράς και πρώην υπουργός Εξωτερικών μαζί με μια μερίδα βουλευτών της ΝΔ, να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει. Όλοι τότε έλεγαν ότι Τράγκας και Σαμαράς ανέστησαν τον «νεκρό» Παπανδρέου, αλλά τα …παρασκήνια έλεγαν ότι «Αν δεν υπήρχε ο Τράγκας με τις εκπομπές του να σκάψει βαθιά τον λάκκο, ο Σαμαράς δεν θα τολμούσε να ρίξει μέσα τον Μητσοτάκη». Αυτό το συγκεκριμένο μάλιστα, το άκουσα εγώ με τα αυτιά μου από στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της Δ.Α.Π, πρώην συμφοιτητή μου σε μια συνάντηση που είχαμε αργότερα στη σχολή, όταν εγώ επισκέφθηκα τη γραμματεία του Παντείου για να ζητήσω ένα επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου που το είχα ανάγκη.

Ο Γιώργος Τράγκας λοιπόν, αφού διώχθηκε με πάθος από τον τελευταίο εκπρόσωπο του «Ψευτορωμαίϊκου» από παντού και αφού του έκλεισαν τις πόρτες όλων των ΜΜΕ της Ελλάδας, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά έδειξε και μια απίστευτη γενναιότητα και πίστη στον εαυτό του, επιχειρώντας τα …εξής «αδύνατα»:
1) Αποχωρεί οριστικά από τον νέο σταθμό που τον φιλοξενούσε, τον Ellada 943, έναν …περιθωριακό σταθμό που είχε ως ιδιοκτησία έναν όντως περιθωριακό «ροκ» τύπο, τον Κώστα Μυλωνά, πιο γνωστό σε μας τους…παλιούς από τις εκπομπές του στο Κανάλι 29 του Κουρή και της Αυριανής και που ο Τράγκας με τις εκπομπές του του έδωσε απίστευτη (και ανέλπιστη γι’ αυτόν) άνοδο με αποτέλεσμα από τις τελευταίες θέσεις όπου βολόδερνε, να βρεθεί ξαφνικά στην…ένατη(!) θέση στον πίνακα ακροαματικότητας. Ο Τράγκας αποχώρησε, γιατί έβλεπε πως και ο Μυλωνάς ο ίδιος, εκβιαζόταν όσον αφορούσε τις συχνότητες και φυσικά το μέλλον του σταθμού από ανθρώπους του Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα από τον ίδιο τον Δημητριάδη, τον εξ απορρήτων του Μητσοτάκη. Ο Τράγκας μάλιστα, είχε σχεδιάσει ένα μέλλον λαμπρό για τον σταθμό αυτόν, αλλά ξαφνικά τα βρόντηξε και έφυγε, ευρισκόμενος…εντελώς μετέωρος.
2) Μέσα σε λίγες μέρες από την αποχώρηση του, κάνει άλλο ένα…άλμα, τέτοιας εμβέλειας μάλιστα, που ακόμη και νέοι άνθρωποι, πολύ πιο καλύτεροι γνώστες της τεχνολογίας αλλά και της σύγχρονης δημοσιογραφίας, θα δυσκολευόταν πολύ να πάρουν. Να ιδρύσει το Crash Radio, ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο και μάλιστα πάνω στα καλούπια του ερτζιανού ραδιοφώνου! Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε δυό βδομάδες εκπομπής του νέου σταθμού, να χτυπήσει την…έκτη(!!!) θέση στη στήλη ακροαματικότητας των λεγόμενων web radio, έχοντας ως ανταγωνιστές τα ίδια τα μπουκωμένα ΜΜΕ που εξέπεμπαν ΚΑΙ από το διαδίκτυο! Δηλαδή τα ραδιόφωνα του ΣΚΑΙ, τον REAL FM, τα ραδιόφωνα του ΔΟΛ και λοιπά! Μόνος δηλαδή, ένα τίον όλων!

Η ανέλπιστη κατά τον ίδιο επιτυχία, είχε να κάνει αφ’ ενός με την σκληρότατη κριτική (όλως δικαίως, εγώ μπορεί να έλεγα χειρότερα) που ασκούσε όλον αυτόν τον καιρό τόσο στον Μητσοτάκη, όσο και σε ολόκληρο το «Ψευτορωμαίϊκο» και αφ’ ετέρου στην…αυτοκτονική πολιτική του Μητσοτάκη όσον αφορά την προσπάθεια με κάθε μέσο φίμωσης του. Ο κόσμος που τον ακολούθησε όλον αυτόν τον καιρό σε όλη αυτή την περιπετειώδη διαδρομή του, ήταν τελικά πολύ περισσότερος για να τον αγνοήσει κανείς.

Ο Τράγκας επίσης, φημίζεται για την πάρα πολύ προσεκτική του τακτική, όσον αφορά τις αποφάσεις που έπαιρνε για το μέλλον. Δεν είναι κάποιος τυχαίος και αυτό το ξέρει καλύτερα από τον καθένα ο ίδιος. Και γι’ αυτό ακριβώς θεωρώ ότι το εγχείρημα που αποτόλμησε, αποκλείεται να πέσει στο κενό. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε και γιατί το έκανε. Εξ’ άλλου, αυτό φαίνεται πανεύκολα, τόσο από τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τα παλιά πατριωτικά στελέχη της ΝΔ (δηλαδή των Καραμανλικών και των Σαμαρικών) και του τέως ΠΑΣΟΚ, όσο και από την απίστευτη αποδοχή που είχε το ραδιοφωνικό του επίτευγμα, ο νέος δηλαδή Crash Radio που στελέχωσε με δημοσιογράφους-πατριώτες, όπως ο Αντώνης ο Κοκορίκος, ο Παντελής ο Ζήλος και άλλοι.
Πολλοί θα βιαστούν να τον συγκρίνουν με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ. Τους πληροφορώ ότι θα κάνουν τραγικό λάθος αν το αποτολμήσουν. Οι πάντες άλλως τε, γνωρίζουν πως ο Καμμένος, προτού σχεδιάσει τους ΑΝΕΛ, είχε ζητήσει τη βοήθεια του Τράγκα και ο ίδιος του την παρείχε απλόχερα. Μέχρι και ο τίτλος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ήταν…τραγκικής εμπνεύσεως. Τα τραγικά όμως λάθη του Καμμένου από την ίδρυση ακόμη του νέου κόμματος ως τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτά που έκαναν τους ΑΝΕΛ διάττοντες αστέρες του πολιτικού συστήματος. Ο «λίγος» Καμμένος, δεν είχε ούτε την εμπειρία του Τράγκα, αλλά ούτε και τα…όπλα του για να πολεμήσει σωστά το σύστημα του «Ψευτορωμαίϊκου». Ο Τράγκας όμως τα έχει. Και τα έχει …μπόλικα, που λέμε κι εμείς οι…λαϊκοί. Κι αυτά δεν είναι άλλα τόσο από τους…κρυμμένους σκελετούς που έχει ο καθένας απ’ αυτούς στη ντουλάπα του, όσο και από τους…χαρακτήρες τους. Επομένως, ξέρει πολύ καλά όχι μόνο το πού θα τους χρυπήσει, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα τους χτυπήσει. Είπαμε, είναι ένας «σκληρός καριόλης» της δημοσιογραφίας και μαχητής ως το κόκκαλο. Τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, τα έχει ήδη αξιολογήσει και μάλλον σκοπεύει να μην τα επαναλάβει. Θα δείξει όμως, μιας και κανείς εξ ημών δεν μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων το πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που μάχεται ένα ολόκληρο σύστημα εδώ και κοντά δέκα χρόνια. Θα τα δούμε όλα στη πορεία.
Αυτοί όμως που πρέπει να ανησυχούν και πολύ μάλιστα, είναι τα μέλη της «Αγίας Οικογένειας» αλλά και το ίδιο το «Ψευτορωμαίϊκο»…

Πού οφείλεται όμως αυτή η επιτυχία του Τράγκα; Μα πολύ απλά, σε δύο σημαντικότατους παράγοντες, από το είδος αυτών των παραγόντων που ο σημερινός άνεμος του Εθνομηδενισμού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ή προσπαθεί να αποδομήσει και να λοιδορήσει: Στον αληθινό λαϊκό λόγο και στην πίστη των γνήσιων λαϊκών προς τη πατρίδα.

Ο Τράγκας όλα αυτά τα χρόνια, έλεγε τα…αυτονόητα. Κατακεραύνωνε μέσω των τηλεοπτικών του εμφανίσεων τον ΓΑΠ κατηγορώντας τον – δικαίως – ώς ολετήρα του ίδιου του Έθνους και είχε απόλυτο δίκιο. Διότι ο ΓΑΠ μέσω των μνημονίων που υπέγραψε, έβαλε τα θεμέλια τόσο για την καταστροφή της οικονομίας, όσο και του ίδιου του Γένους. Κατακεραύνωνε αργότερα τον Σαμαρά και τη κυβέρνηση του, επειδή προσπαθούσε να τα εφαρμόσει υπακούοντας τελικά στις επιταγές της Μέρκελ. Κατακεραύνωνε μετά τον ίδιο τον Τσίπρα και τον Καμμένο, επειδή αθέτησαν τις υποσχέσεις τους τόσο για την καταστροφή των μνημονίων, όσο και για μια υπερήφανη εθνική πολιτική. Και άπαντες τον κατηγορούσαν για…λαϊκισμό, επειδή υπερασπιζόταν τα αυτονόητα! Γι’ αυτό και ο κόσμος τον ακολουθούσε με τέτοια ορμή, αγνοώντας ακόμη και τα σκοτεινά σημεία της καριέρας του, όπως το κομμάτι εκείνο με την ξαφνική αλλαγή γραμμής πλεύσεως, λίγο πριν αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και για το οποίο ουδείς έμαθε τελικά το γιατί το έκανε. Ίσως κάποτε ο ίδιος να το εξομολογηθεί. Θα δούμε. Όμως, ουδείς αρνείται ότι σε γενικές γραμμές έλεγε την αλήθεια, ακόμη και εν μέσω…υπερβολικής δόσεως στόμφου.
Τα ίδια ακριβώς πράττει και σήμερα. Αυτά που ισχυρίζεται για τον κορωναϊό, τα λόκ ντάουν, τους λοιμωξιολόγους, τα επαίσχυντα μέτρα, τις μπίζνες του Μητσοτάκη με τον Γκέιτς, τα παιχνίδια που παίζονται με την Τουρκία, τη Γερμανία και το «Ψευτορωμαίϊκο» για το Αιγαίο και τα τονίζει με παρρησία, είναι η απτή αλήθεια. Το λεγόμενο Ugly Truth, που λένε οι Αγγλοσάξωνες. Μόνο που τα λέει…λαϊκά και όχι…ακαδημαϊκά η με λόγιο τρόπο, όπως δηλαδή τα «σερβίρουν» οι πολιτικοί. Δεν φείδεται του λόγου του. Και τα ρεπορτάζ τα οποία παρουσίαζε και εξακολουθεί να παρουσιάζει, είναι όλα φιλτραρισμένα, τεκμηριωμένα και «δεμένα» από παντού. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ουδείς από τους…θιγόμενους δεν τον κάθισε σε κανένα σκαμνί. Επειδή θα έχανε κατά κράτος. Τόσο απλά.
Επίσης, ο λόγος του «υποστηρίζεται» και από τις απόψεις επιφανών επιστημόνων όσον αφορά τον ίδιο τον κορωναϊό και τα απάνθρωπα και στυγνά μέτρα που τον ακολουθούν. Για να μη πάμε μακρυά, ο ίδιος ο επιφανής μας κορυφαίος επιστήμονας και καθηγητής του πανεπιστημίου του Stanford Γιάννης Ιωαννίδης, πρόσφατα σε συνέντευξη του (πάλι) στο Κρήτη TV και στον Γιώργο τον Σαχίνη, μίλησε τόσο για την απανθρωπιά των λόκ ντάουν, όσο και για την αναποτελεσματικότητα τους. Αλλά και για την επικινδυνότητα των νέων εμβολίων. Επίσης, ο μεγάλος αυτός γιατρός, τον …επιβεβαίωσε για τον «συνωμοσιολογικό» του λόγο, λέγοντας ότι «Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από μια μικρή μερίδα ισχυρών ανθρώπων που αποτελούν μια οικονομικοπολιτική ελίτ και που σχεδιάζουν το μέλλον του πλανήτη εν μέσω μιας τεχνητής πανδημίας»! Πολύ βαριές κουβέντες, για έναν επιστήμονα του κύρους του. Και αν ο Ιωαννίδης φτάνει να μιλάει για ένα τέτοιο θέμα, το να τον χαρακτηρίσει κάποιος «λαϊκιστή» ή «συνωμοσιολόγο», είναι το λιγότερο φαιδρό. Οπότε; Τι χρείαν έχει άλλων μαρτύρων ο Τράγκας για να γίνει πιστευτός από το πλατύ κοινό, το οποίο στη τελική πληρώνει όλα τα σπασμένα;

Εν τέλει, ο στόμφος του Τράγκα είχε και εξακολουθεί να έχει εκπληκτική επίδραση πάνω στο λαϊκό συναίσθημα. Και αυτό το ίδιο συναίσθημα, μπορεί να τον καταστήσει αύριο ακόμη και…ρυθμιστή των πολιτικών μας πραγμάτων. Και δεν υπερβάλλω ποσώς. Εξ’ άλλου, η λέγομενη «Εκδίκηση της …γυφτιάς», δεν είναι ούτε μοιρολατρικό εφεύρημα, ούτε και μια έννοια αποτυπωμένη με στόμφο για την…απαξίωση των Ρομά. Είναι απλά μια πραγματικότητα, που ακολουθείται όταν ο παραλογισμός, η παράνοια και ο νεποτισμός παλεύουν να εδραιωθούν στην εξουσία. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου… «γυφτιά», βάλτε Τράγκα και Έλληνες πατριώτες «λαϊκιστές».

«Πείραξες την Ελλάδα; Θα πληρώσεις!»

Όπως βλέπετε αγαπητοί μου συμπατριώτες, αυτά που σας έγραφα όλον αυτόν τον καιρό για το «Ψευτορωμαίϊκο», για το Μητσοτακαίϊκο και για όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα, οι εξελίξεις δείχνουν ότι θα βρούν…σύντομα δικαίωση. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ούτε μάντης με τη κρυστάλλινη σφαίρα, ούτε μελλοντολόγος για να …προβλέψει τους άγραφους φυσικούς νόμους. Όταν παραβιάζουν κάποιοι τους νόμους αυτούς με τον βάναυσο και βίαιο τρόπο που το κάνουν αυτοί, νομοτελειακά θα βρεθεί στο καναβάτσο. Πάντα κάπως έτσι ήταν, πάντα κάπως έτσι θα ‘ναι.

Στην Ελλάδα όμως, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όποιος την πείραξε, τουλάχιστον τα τελευταία 150 χρόνια, το πλήρωσε πανάκριβα. Κι αυτό διότι μόνον ο Θεός έχει το δικαίωμα να επιβάλλει κανόνες σε αυτόν τον πραγματικά ευλογημένο τόπο και πάντα υπό την επίβλεψη Του. Ουδείς άλλος από την ανθρώπινη φύση. Ο Ύψιστος ανέχτηκε τόσο το…τούρκικο φακιόλι, όσο και το ίδιο το «Ψευτορωμαίϊκο», γιατί είχε και έχει τα δικά Του σχέδια. Τόσο στον Α’, όσο και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα ήταν αυτή που κέρδισε τα περισσότερα. Τα πλήρωσε με αίμα; Ασφαλώς! Τα πλήρωσε πανάκριβα σε ανθρώπινο και υλικό κόστος; Βεβαίως! Γιατί; Μα διότι ήταν κι αυτό ΜΕΡΟΣ του μεγάλου κανόνα που ξεκίνησε από το 1204 και κατέληξε στις μέρες μας. Για φανταστείτε πώς ήταν η Ελλάδα τότε πριν τους Βαλκανικούς Πολέμους, τον Α’ και τον Β’ ΠΠ και θα καταλάβετε. Σχεδόν ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ την έκταση της, μέσα σε λιγότερο από 40 χρόνια! Αν αυτό δεν είναι θαύμα, τότε τι στα κομμάτια είναι; Άλλως τε, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο είς εκ των εθνικών μας Αγίων, τα προέβλεψε με απίστευτη ακρίβεια, λέγοντας πως «Το Ποθούμενο θα έρθει, αλλά θα έρθει ΔΥΣΚΟΛΑ και με αίμα πολύ». Πράγματι, το αίμα ήταν όντως πολύ και το κλάμμα ακόμη περισσότερο. Αλλά αυτό δεν είναι θέμα Θεού, αλλά δικό μας καθαρά. Δεν κάναμε ακριβώς αυτά που έπρεπε και γι’ αυτό πληρώσαμε τόσο με τη Μικρασιατική Καταστροφή, όσο και με την κυπριακή τραγωδία. Όλα όμως αυτά βαίνουν προς το τέλος τους.

Μόνο οι Γερμανοί και οι Τούρκοι έμειναν για να…ολοκληρωθεί το..πάζλ του μεγάλου κανόνα. Οι μεν πρώτοι είναι αυτοί που ποτέ δεν χώνεψαν ότι μια χούφτα … «νότιοι, αγράμματοι και αγροίκοι» τους έκαναν να χάσουν 2 πολέμους, να εξευτελιστούν ως λαός και να φτάσουν μέχρι τα όρια ακόμη και της διχοτόμησης της χώρας τους. Δεν μπορούν ούτε να το ξεχάσουν, αλλά ούτε και να το αποδεχτούν και να πάνε παρακάτω και οι δε δεύτεροι, είναι ακόμη πιο χειρότερα …κολλημένοι με εμάς. Δεν μπόρεσαν ποτέ να αποδεχτούν πως μια χούφτα «ραγιάδες», τους υποχρέωσαν να χάσουν μια αυτοκρατορία και να αποδεχθούν μια… «ταπεινωτική» γι’ αυτούς Συνθήκη της Λωζάννης. Ο Μεγάλος Όρκος που έδωσαν στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση την ημέρα που έγινε επίσημα η διάλυση της Οθ. Αυτοκρατορίας και η δημιουργία της νέας Τουρκίας, ήταν σαφής: «Δεν ξεχνάμε τα χαμένα μας εδάφη και θα τα πάρουμε πίσω με κάθε κόστος». Χωρίς βεβαίως να γνωρίζουν πως ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και ο λόγος της οριστικής καταστροφής τους. Αυτά όμως θα τα αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο μας.

Πού θέλω να καταλήξω με όλα αυτά;

Μα φυσικά στη φράση την οποία έγραψα προηγουμένως. Ότι όποιος πείραξε ή θα πειράξει την Ελλάδα, ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ.

Το «Ψευτορωμαίϊκο» ήδη πνέει τα λοίσθια. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραπαίει, τίποτε απολύτως δεν της βγαίνει, καταστρέφει συνειδητά την άλλοτε κραταιά Μεσαία Τάξη και τους μικροεπιχειρηματίες, δηλαδή την ραχοκοκκαλιά της οικονομίας μας μέσω των εγκληματικών λόκ ντάουν και πιστεύει πως θα την αντικαταστήσει με την εισαγωγή των πολυεθνικών που θέλουν να ελέγξουν πλήρως το λιανεμπόριο και την εστίαση. Δηλαδή, τους…περίφημους επενδυτές. Προσπαθεί να εφαρμόσει τον σύγχρονο και παγκοσμιοποιημένο νεοφιλελευθερισμό με φασιστικό τρόπο και θα το πληρώσει πανάκριβα. Φαίνεται άλλως τε, δια γυμνού οφθαλμού αυτό. Αυτοί που δεν το ξέρουν, είναι ασφαλώς οι Γερμανοί, μιας και δικό τους σχέδιο είναι, τόσο η εγκαθίδρυση του «Ψευτορωμαίϊκου», όσο και μέσω αυτού ο πλήρης έλεγχος του ελλαδικού χώρου (Ελλάδα-Κύπρος) όσο και του Αιγαίου. Οι Τούρκοι στη συγκεκριμένη φάση, είναι το «εργαλείο»τους, όπως ακριβώς και στον Α’ ΠΠ. Τότε τη…γλύτωσαν στο παρατσάκ. Τώρα όμως όχι.
Το «Ψευτορωμαίϊκο» θα καταρρεύσει λίαν συντόμως, είτε με τη βοήθεια του Τράγκα και του Παλλαϊκού Κινήματός του είτε όχι. Απλώς ο Τράγκας θα τραβήξει την περόνη της χειροβομβίδας που θα το τινάξει στον αέρα. Και το λέω αυτό, διότι ακόμη κι ο Βελόπουλος ενοχλήθηκε πραγματικά με την δυναμική που έχει ήδη ο λόγος του Τράγκα. Έφτασε δε στο εξευτελιστικό σημείο να …επιβάλλει στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης «Focus», να…εξαφανίσει από το πρόγραμμά του την εκπομπή του Τράγκα! Αν είναι δυνατόν! Γιατί; Μα διότι αν τον άφηνε, θα…έχανε την εκλογική του πελατεία! Απλά πράγματα!
Για σκεφτείτε το!
Αν κατορθώσει ο Τράγκας και στελεχώσει το κίνημα του με νέους, άφθαρτους και ικανούς ανθρώπους και δείξει πως ό,τι λέει το εφαρμόζει και δεν είναι διάττων Αστήρ, οπωσδήποτε θα μπεί στην νέα Βουλή οψέποτε κι αν γίνουν οι εκλογές. Ένα έστω 5% να συγκεντρώσει, ενδεχομένως θα στείλει τον Βελόπουλο εκτός Βουλής και θα κλέψει την αυτοδυναμία της ΝΔ με αποτέλεσμα την πτώση του Μητσοτάκη από την αρχηγία του κόμματος και από κεί και πέρα, θα καταστεί … ακόμη και ρυθμιστής της όποιας κυβέρνησης προκύψει. Είναι γνωστό άλλως τε, πως θα έχει τη στήριξη όλων σχεδόν των πατριωτικών δυνάμεων, μη πω ότι μπορεί και να τους ενώσει. Είμαι υπερβολικός; Ασφαλώς και όχι!

Διότι, δεδομένου του γεγονότος ότι η μεσαία τάξη καταρρέει λόγω των σαδιστικών μέτρων που επιβάλλονται, οι περισσότεροι έχοντας να επιλέξουν μεταξύ των…άχρηστων Τσίπρα και Μητσοτάκη, θα επιλέξουν σαφώς …Τράγκα, επειδή δεν θα έχουν άλλη εναλλακτική και με την ελπίδα πως ένας μη πολιτικός, ίσως αποδειχθεί καλύτερος από τους οικογενειοκράτες. Απλά πράγματα. Το ίδιο σκηνικό δεν έγινε και το όχι και τόσο μακρινό 2011; Η ΝΔ δεν συγκέντρωσε μόλις 19% και ο άγνωστος αριστερός Τσίπρας έκανε την …απίστευτη έκπληξη επιτυγχάνοντας το εκπληκτικo 17%; Πόσω δε μάλλον τώρα, που φάνηκε πλέον το απόλυτο ξεβράκωμα των «συστημικών κομμάτων», που όλα μαζί πλην ΚΚΕ, συμφωνούν σχεδόν στα…πάντα! Οπότε, τι άλλο μπορούμε να πούμε;

Οι μέρες που θα έρθουν λίαν συντόμως, θα είναι όχι απλώς καθοριστικές, αλλά θα τολμήσω να πω πως ίσως φέρουν την πολυπόθητη Άνοιξη μια ώρα αρχίτερα. Η κατάρρευση του «Ψευτορωμαίϊκου», οπωσδήποτε θα φέρει και την ελληνοτουρκική σύρραξη. Ίσως αυτή να είναι η «Πολιτειακή ανωμαλία» για την οποία μίλησαν ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπεδινός, αλλά και ο Άγιος Παΐσιος εμμέσως. Θα ζήσουμε ιστορικές και καθοριστικές για το ίδιο το μέλλον μας συνέλληνες. Γι αυτό ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. Τα καλύτερα έρχονται, μαζί με τα χειρότερα αντάμα. Θάρρος, πίστη στο Θεό και όλα θα πάνε καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »