-130 , CL-215 και μαχητικό F-4E παραδώθηκαν στην Πολεμική Αεροπορία.

Τα πρώτα καλά νέα έρχονται από την ΕΑΒ μετά από πολύ καιρό και σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΑΒ παρέδωσε εντός του Μαρτίου στην Πολεμική Αεροπορία τρία αεροσκάφη, ενισχύοντας το δύσκολο έργο της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεχώς αυξανόμενων απειλών στα σύνορα.

Οι δύσκολες μέρες που περνάει η χώρας μας σε ένα διπλό μέτωπο, τόσο με την πανδημία, όσο και με τις συνεχείς επιθέσεις υβριδικού τύπου στα σύνορα του Έβρου από την Τουρκία, αποτελούν στιγμές της μελλοντικής ιστορίας και η ενίσχυση των ανθρώπων που μάχονται σε αυτά τα μέτωπα αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα σε μια δυστοπική εποχή, πως η Ελλάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

“Σκιά” του Oruc Reis οι ΕΔ: Ελληνικό κατασκοπευτικό “χτένισε” περιοχή ανάμεσα σε Κρήτη-Κύπρο

Στην ιστορική συγκυρία των δύσκολων ημερών που περνάμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) συνεχίζει αδιάκοπα και αταλάντευτα την λειτουργία της, προσηλωμένη στην εκπλήρωση της αποστολής της – ως η μεγαλύτερη αμυντική βιομηχανία της χώρας – για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και την υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεων έναντι ξένων πελατών.

Η διοίκηση της εταιρίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό μέλημα, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των οικογενειών τους, των πελατών της, των συνεργατών και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου μεριμνά – ως οφείλει – για την πλήρη εφαρμογή των οδηγιών και μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία.

Σε αυτή την προσπάθεια οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ παίζουν τον κυρίαρχο, τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε αυτούς ακριβώς τους εργαζομένους που συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά τη μάχη από τους χώρους εργασίας τους, η διοίκηση της εταιρίας αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού συναισθανόμενοι το χρέος τους έναντι της πατρίδας, με αυταπάρνηση συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με υπευθυνότητα, υψηλό επαγγελματισμό, αφοσίωση και ψυχραιμία.

Έτσι, με απόλυτη προτεραιότητα το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμενων, εντός του τρέχοντος μηνός Μαρτίου αποδόθηκαν για επιχειρησιακή αξιοποίηση στην Πολεμική Αεροπορία ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215, ένα μεταφορικό αεροσκάφος C-130 και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-4E, αναφέρει το veteranos.gr.

Την ίδια περίοδο η ικανοποίηση των ξένων πελατών εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στα λόγια τους εκπροσώπου της Lockheed Martin, με αφορμή την αποστολή – εν μέσω εβδομάδας κρίσιμων εξελίξεων για τη χώρα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο – ενός ακόμα υποσυγκροτήματος του αεροσκάφους C-130J, ενός αεροσκάφους δομικά τμήματα του οποίου κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην ΕΑΒ που αποτελεί αποκλειστική πηγή προμήθειας για την παγκόσμια αγορά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »