Τουρκία-Πακιστάν ετοιμάζουν τα δικά τους ύποπτα σχέδια κατά Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ
Πρώτοι είχαμε αναφέρει ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν πυρετωδώς τον δικό τους αμυντικό άξονα στην περιοχή της Α.Μεσογείου απέναντι σε (Ελλάδα-Ισραήλ-Κύπρο-Χαφτάρ) με χώρες που έχουν την ίδια θρησκεία και κυρίως τα ίδια συμφέροντα.

Το Πακιστάν είναι η δεύτερη χώρα σε αυτό το σχέδιο, καθώς Άγκυρα και Ισλαμπαμπάντ αποφάσισαν την συνεργασία της πακιστανικής πολεμικής αεροπορίας με την γνωστή τουρκική μισθοφορική οργάνωση SADAT, ενώ έχουμε συχνή παρουσία μονάδων επιφανείας του πακιστανικού ΠΝ στην περιοχή μας, μέσω της διαρκούς τουρκικής επιχείρησης “Ασπίδα της Μεσογείου”, με την οποία ο Ερντογάν ευελπιστεί να υφαρπάξει θαλάσσια οικόπεδα από Ελλάδα και λοιπές χώρες.
Ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος Α.Μποζκούρτ, αναφέρει ότι η πακιστανική πολεμική αεροπορία συνεργάζεται με την περιβόητη τουρκική παραστρατιωτική οργάνωση SADAT.

 

“Η Πακιστανική Πολεμική Αεροπορία (PAF) συμφώνησε να συνεργαστεί με Τούρκους μισθοφόρους που κατηγορούνται από τα Ηνωμένα Έθνη για την ανάπτυξη μαχητών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, από συριακές ένοπλες ομάδες για να συμμετάσχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη.

Η δεξαμενή σκέψης της Πακιστανικής Πολεμικής Αεροπορίας, το Κέντρο Μελετών Αεροδιαστημικής και Ασφάλειας (CASS), έγινε εταίρος του Κογκρέσου της Ισλαμικής Ένωσης, μέσω του τουρκικού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών (ASSAM), που αφορά μια “βιτρίνα” που διοικείται από στελέχη της SADAT, η οποία υπακούει τυφλά στον Τούρκο πρόεδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Τούρκοι και Πακιστανοί αξιωματούχοι συζητούν τη συνεργασία στους τομείς της τεχνολογίας πυραύλων και πυρηνικών όπλων”, τονίζει ο ίδιος σε μια νέα σοβαρή είδηση, στην προσπάθεια της Τουρκίας να αποκτήσει απαγορευμένα όπλα, χωρίς να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες.

Το ινστιτούτο ASSAM ανακοίνωσε ότι το πακιστανικό ινστιτούτο CASS, ως έναν από τους εταίρους του συνεδρίου του Κογκρέσου της Ισλαμικής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη τον Δεκέμβριο του 2021.
Το Κογκρέσο της Ισλαμικής Ένωσης υλοποιεί μια σειρά συγκεντρώσεων που ξεκίνησαν το 2017 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2023, με στόχο την εξάπλωση του ακραίου τουρκικού ισλαμισμού του ΑΚΡ, για την δημιουργία τουρκικού Χαλιφάτου.

Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από δήμους που διοικούνται από το κυβερνών τουρκικό κόμμα, κυβερνητικές υπηρεσίες και την Turkish Airlines.

Το πέμπτο συνέδριο, στο οποίο η CASS είναι εταίρος, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη τον Δεκέμβριο του 2021 και θα επικεντρωθεί στις «Αρχές και Διαδικασίες της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής για την Ισλαμική Ένωση (2021).

Το συνέδριο συζήτησε προηγουμένως διάφορα θέματα, όπως η ίδρυση συνομοσπονδίας ισλαμικών χωρών, καθώς και κοινό στρατό και σύνταγμα.

 

Σύμφωνα με το προτεινόμενο σύνταγμα, ο κύριος στόχος της συνομοσπονδίας, η οποία αποτελείται από 61 χώρες, είναι «να διασφαλίσει ότι ο ισλαμικός κόσμος θα δει ξανά ως υπέρτατη δύναμη την Κωνσταντινούπολη, ως πρωτεύουσα» του.

Το CASS είναι μια δεξαμενή σκέψης πολιτικής που ιδρύθηκε το 2019 στο Ισλαμαμπάντ από την Πακιστανική Πολεμική Αεροπορία, και ειδικεύεται στην αεροδιαστημική με προοπτική την ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη.

Διοικείται από ανώτερους εν αποστρατεία αξιωματικούς της πακιστανικής πολεμικής αεροπορίας και απασχολεί σημαντικό αριθμό ερευνητών.

Είναι ενδιαφέρον ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο κυβερνητικών οργανώσεων (Τουρκίας-Πακιστάν) που δραστηριοποιούνται στη στρατιωτική περιοχή, πραγματοποιήθηκε την ίδια στιγμή που φημολογείται ότι η Τουρκία και το Πακιστάν συνεργάζονται στην κοινή κατασκευή μαχητικών αεροσκαφών.

Το τονίζουμε δυνατά, ότι όπως όλα δείχνουν, ο Ερντογάν θέλει να ξεσηκώσει όλους τους μουσουλμάνους κατά ΗΠΑ-Ισραήλ-Ελλάδος-ΕΕ, με σκοπό την δημιουργία μίας νέας τάξης πραγμάτων, με χρήση υβριδικού πολέμου εντός δυτικών και ισραηλινών πόλεων, όπως αυτόν που βλέπουμε τώρα στο Ισραήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »