ε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο γιος του Νετανιάχου, καθώς κατηγόρησε ευθέως την Τουρκία για την εμπλοκή της, στις συγκρούσης των τελευταίων ημερών.

”Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η τουρκική κυβέρνηση το οργανώνει και το χρηματοδοτεί αυτό! Το NATO πρέπει να τελειώσει αυτήν την τρομοκρατική, αντισημιτική δικτατορία!”
Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση, καθώς ο γιος του Νετανιάχου, προαλείφεται για διάδοχος του πατέρα του στο κόμμα Λικούντ.

Σίγουρα βέβαια, ο πατέρας του, του έδωσε το ”πράσινο φως” για την συγκεκριμένη ανάρτηση και αυτό έχει τεράστια σημασία!
Πολίτες στα καταφύγια-”Μπλόκο” ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Τατυτόχρονα, σε βίντεο που κυκλοφορούν, πολίτες σπεύδουν στα καταφύγια εξαιτίας της πυραυλικής επίθεσης των ταξιαρχιών του Αλ-Κασάμ της Hamas, κοντά στον πυρηνικό αντιδραστήρα στο Negev.

Tην ίδια στιγμή, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ήθελα να συζητήσει για την κατάσταση στο Ισραήλ. Το Συμβούλιο έλαβε ενημέρωση σχετικά με την κλιμακούμενη ένταση και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ήθελε να κάνει μια κοινή δήλωση, ανησυχώντας βαθιά για την ένταση στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα και ζητώντας την άμεση διακοπή της σύγκρουσης, αλλά οι ΗΠΑ ”μπλόκαραν” κάθε συζήτηση.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπλόκαραν τη δήλωση με την αιτιολογία ότι η δήλωση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν θα βοηθήσει στην μείωση των εντάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »