UAV αγνώστου προέλευσης χτύπησε τις θέσεις των φιλότουρκων μαχητών
Σύριοι μαχητές που υποστηρίζονται από την Τουρκία διατήρησαν την κλιμάκωση και σήμερα το πρωί και επιτέθηκαν στις θέσεις του στρατού του Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ.

Η ρωσική αεροπορία ενεργοποιήθηκε αμέσως για να υποστηρίξει τις κυβερνητικές δυνάμεις, χτυπώντας τους τρομοκράτες και προκαλώντας σημαντικές απώλειες, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Η επίθεση κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Μ4 τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ξεκίνησε από μαχητές που αναπτύχθηκαν στη ζώνη αποκλιμάκωσης στην επαρχία Ιντλίμπ. Μετά την προετοιμασία του πυροβολικού, οι τρομοκράτες, καλυμμένοι από φορτηγά εφοδιασμένα με πολυβόλα, επιτέθηκαν στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA).

Ο Συριακός στρατός αποκαλύπτει κέντρο εμπορίας οργάνων των Τούρκων μαχητών
Η διοίκηση τoυ SAA κατάφερε να σταματήσει την επίθεση, κυρίως χάρη στην υποστήριξη των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων. Αναφέρεται ότι αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκες και έδρα τρομοκρατών κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Μ4. Θα υπενθυμίσουμε ότι το Ιντλίμπ και το Χαλέπι συνεχίζουν να είναι οι περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαχητών και τζιχαντιστών που υποστηρίζονται από την Άγκυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ένα επιθετικό αεροσκάφος αεροσκάφους αγνώστου προέλευσης χτύπησε τις θέσεις των φιλότουρκων μαχητών στις επαρχίες της Συρίας Ιντλίμπ και Χαλέπι, προκαλώντας σημαντικές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό υλικό.

Το UAV χτύπησε τις θέσεις των μαχητών, των αποθηκών όπλων, και των φορτηγών καυσίμων που διακινούν παράνομα πετρέλαιο στην Τουρκία.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι μιλάμε για τους φιλότουρκους μαχητές της οργάνωσης Λευκά Κράνη, η οποία συνεργάζεται με τις Ηνωμένες Πολιτείες υπό τη βιτρίνα της ΜΚΟ, και από το γεγονός ότι κανένα τουρκικό σύστημα αεροπορικής άμυνας δεν αναγνώρισε το drone, τότε μπορούμε να υποθέσουν ότι ήταν ρωσικό stealth drone Ohotnik [Hunter]

Φυσικά, δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις ότι το μη ταυτοποιημένο αερόχημα είναι ρωσικό, αλλά η δοκιμή ενός drone σε συνθήκες μάχης είναι υποχρεωτική για την επιτυχία των κρατικών δοκιμών. Επιπλέον, η Ρωσία δεν διαθέτει άλλα αεροσκάφη ικανά να εκτελούν τέτοιες αποστολές μάχης, ανέφεραν στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες.

Σύμφωνα με αναλυτές, εάν οι πληροφορίες για αυτό το θέμα είναι αληθείς, τότε στο εγγύς μέλλον το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας θα υποβάλει έκθεση για τις δοκιμές του Ohotnik στη Συρία.

Ρωσία και Αίγυπτος στηρίζουν τον SAA
Μια κοινή περιπολία με τη Ρωσία, που διαταράχθηκε από την τουρκική πλευρά, ανάγκασε τον συριακό στρατό να ξεκινήσει μια νέα μεγάλης κλίμακας επιθετική επιχείρηση εναντίον τζιχαντιστών στα βορειοδυτικά της αραβικής δημοκρατίας.

Ρωσικός, Συριακός, Ιρανικός και ακόμη και Αιγυπτιακός στρατός συμμετέχουν στην επιθετική επιχείρηση, με αεροσκάφη αναγνώρισης στον ουρανό, και το πυροβολικό εργάζεται εντατικά στις θέσεις των τζιχαντιστών, στην ύπαιθρο του νότιου Idlib, καθώς και τον αυτοκινητόδρομο Μ4 που συνδέει τη Λατάκια και το Χαλέπι.

«Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) ξεκίνησε μια επίθεση στα βορειοδυτικά της χώρας. Οι κυβερνητικές δυνάμεις πραγματοποιούν μαζική επίθεση στις αμυντικές θέσεις τζιχαντιστών στις επαρχίες του Ιντλίμπ, της Χάμα και της Λατάκια. Στα βορειοανατολικά της επαρχίας Λατάκια, ο συριακός στρατός βομβαρδίζει έντονα τις θέσεις των ισλαμιστών που υπερασπίζονται την πόλη Κομπάνι. Ο SAA, προσπαθεί να καταλάβει το συγκεκριμένο οχυρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μάταια.

Πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι ο SAA και οι σύμμαχοί του ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια νέα χερσαία επιχείρηση στο νότιο Ιντλίμπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »