Προς: Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο

Κύριε Δήμαρχε με χαρά διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, πως θα βρίσκεστε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε, στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα του Δήμου μας ,όπως και εσείς πολύ καλύτερα άλλωστε, αλλά θα θέλαμε με γνώμονα την επιβίωση των συναδέλφων μας, των υπαλλήλων και των οικογενειών μας, να φανείτε αρωγός στον αγώνα που δίνουμε να διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις μας.

Το λιανεμπόριο αυτή τη στιγμή περνάει ένα  «δεύτερο θάνατο» καθώς αναγκαστήκαμε πάλι, μέσα σε λίγους μήνες, να ξανακλείσουμε τα μαγαζιά μας άγνωστο για πόσο. Ζητάμε από την δημοτική αρχή της πόλης μας, για όσο καιρό αυτά παραμείνουν κλειστά, το ελάχιστο. 

Την απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη, τέλη καθαριότητας , τέλη ηλεκτροφωτισμού και τέλη κοινοχρήστων χώρων. Με κλειστά και πληττόμενα μαγαζιά μας δεν μπορούμε να πληρώνουμε για υπηρεσίες που δεν λαμβάνουμε.

Κύριε Δήμαρχε, με γνώμονα την επιβίωση των συναδέλφων μας, των υπαλλήλων και των οικογενειών μας, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε πριν μερικούς μήνες, όταν και πάλι ζητούσαμε τα αυτονόητα για τους Εμπόρους και για την τοπική κοινωνία που καταρρέει.

Περιμένουμε να ακούσουμε από το στόμα σας τα  μέτρα αρωγής, που επιβάλλεται να πάρει ο Δήμος για τους πολύπαθους Εμπόρους και τους μικροεπιχειρηματίες, που εκτός από τον ιό έχουν να αντιμετωπίσουν την δυσβάσταχτη καθημερινότητα. Στο πρώτο lockdown δεν σταθήκατε δίπλα μας. 

Ευχόμαστε αυτή την φορά να δείξετε έμπρακτα την αλληλεγγύη του Δήμου στον άνισο αγώνα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »