Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει χριστουγεννιάτικες τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη, λέει πρώην πράκτορας της MI6
Ήταν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλία και στην Αυστρία, μαζί με κάποιες καμένες γαλλικές σημαίες και προσωπογραφίες του Μακρόν, το μόνο κακό από την αναδημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ;

Μήπως κάποιοι κοιμίζουν την Ευρώπη επίτηδες για να την ξυπνήσουν απότομα; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως η Ισλαμική τρομοκρατία είναι ή θα είναι ποτέ σε ύφεση όταν δημοσιεύονται τέτοιες γελοιογραφίες ή όταν καίγεται το Κοράνι σε χώρες όπως η Σουηδία;

Πόση βάση έχουν έρευνες που λένε πως η τρομοκρατία γενικά βρίσκεται σε παρακμή…

Σε προηγούμενο άρθρο

αναλύσαμε την νέα πραγματικότητα της τρομοκρατίας η οποία είναι πολυεπίπεδη. Επίσης πριν από ένα μήνα τονίσαμε πως οι ευρωπαϊκές αρχές είναι “στο κόκκινο” καταγράφοντας συλλήψεις πριν από νέους ολέθρους

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η πανδημία και οι επακόλουθες καραντίνες της ενδέχεται να πυροδότησαν ριζοσπαστικοποίηση και να εξώθησαν την απειλή της τρομοκρατίας σε νέα ύψη, ενώ επίσης η φλογερή ρητορική από πολιτικούς οπορτουνιστές δεν βοηθά.

Και σήμερα έρχεται η πληροφορία πως το Ισλαμικό Κράτος «σχεδιάζει χριστουγεννιάτικες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη» για την δημοσίευση των γελοιογραφιών του Προφήτη Μωάμεθ στη Γαλλία. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει πρώην κατάσκοπος της MI6.

Ο Αϊμέν Ντιν αποκάλυψε ότι τα σχέδια είχαν εκκολαφθεί από πυρήνες του Isis στη Συρία και τη Λιβύη και πως οι εξτρεμιστές επιδιώκουν εκδίκηση για τα σκίτσα του Μωάμεθ.

Ο Aimen Dean, ο οποίος πέρασε οκτώ χρόνια κατασκοπεύοντας την Αλ Κάιντα προτού η κάλυψη-απόκρυψή του ανατραπεί και διαρρεύσει η ταυτότητά του από αμερικανικές πηγές, ισχυρίστηκε ότι σχεδιάστηκαν δολοπλοκίες σε τζιχαντιστικές περιοχές της βόρειας Συρίας και της Λιβύης για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα.

Είπε ακόμη σε διάσκεψη ασφαλείας στο Λονδίνο ότι ο Αμπού Ομάρ αλ-Σισάνι, διοικητής του ISIS που πιστεύεται ότι επέζησε από χτύπημα των ΗΠΑ το 2016, σχεδιάζει να στείλει εξτρεμιστές στη Δύση μέσω της Τουρκίας και σε όλη τη Μεσόγειο από τη Βόρεια Αφρική. Μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς από που θα περάσουν!

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, μόλις οι κυβερνήσεις τους άρουν τους περιορισμούς του κορονοϊού πριν από τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο Ντιν.

Ο Ντιν ανέφερε συγκεκριμένα στο συνέδριο της Διεθνούς Εβδομάδας Ασφαλείας: «Η ανησυχία είναι ότι, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, ο Σισάνι σκοπεύει να εκδικηθεί για τα σκίτσα του Προφήτη Μωάμεθ σε μέρη όπως η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και όλη την περίοδο των Χριστουγέννων. Φοβάμαι ότι δεν έχω καλά νέα, αλλά πρέπει να ανησυχούμε για το κύμα τρόμου που έρχεται από τη βόρεια Συρία και τη Λιβύη για τα Χριστούγεννα φέτος».

Πρόσθεσε δε πως: «Η υπόσχεση για Χριστούγεννα χωρίς lockdown το έχει καταστήσει ένα πιο ελκυστικό χρονικό πλαίσιο για στόχευση. Ήδη το έχουν σκεφτεί, το έχουν ήδη εξετάσει και πιστεύω ότι αυτός θα είναι ο επόμενος στόχος ».

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ένα μόνιμο θέμα στα διεθνή ταμπλόιντ κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι τα επικείμενα τρομοκρατικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκές Χριστουγεννιάτικες αγορές, αλλά ο μύθος με τον λύκο και τα πρόβατα είναι πολύ διδακτικός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »