Την Άνοιξη κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για την κοινωνία μας λόγω της Πανδημίας του κορωνοϊού.

Με σύνθημα κανένα πρόστιμο στο Δήμο Αιγιαλείας, για να ζήσουμε, να ονειρευτούμε και να προσμένουμε όσα σκεφτόμαστε και δεν μας τρομάζουν, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

Χάρη στη συνεργασία, στη σύνεση και υπευθυνότητα που επέδειξε ο καθένας από εμάς για την προστασία των ευπαθών ομάδων και του κοινωνικού συνόλου, στην πιστή εφαρμογή των οδηγιών από τις αρμόδιες αρχές, στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών,  η Αιγιάλεια αντιμετώπισε με επιτυχία την πρόκληση.

Καλούμαστε και πάλι να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο, μεγάλο κύμα κορωνοϊού και τις τεράστιες επιπτώσεις του στο δημόσιο και ιδιωτικό μας βίο.

Με την ίδια προσπάθεια και υπευθυνότητα, με την ίδια ωριμότητα και τώρα θα συμβάλλουμε ο καθένας μας στην αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού και της εξάπλωσής του στην κοινότητά μας, προκειμένου να διατηρήσουμε τη θετική υγειονομική εικόνα του Δήμου μας 

Δεν επιτρέπεται καμία αμέλεια και δεν δικαιολογείται καμία ανευθυνότητα.

Με δύναμη, πίστη και ελπίδα ενεργούμε υπεύθυνα και συλλογικά για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε. Συμβάλουμε με το προσωπικό μας παράδειγμα στην υλοποίηση των μέτρων. Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και των συγχρωτισμό.

Ο Δήμος Αιγιαλείας, για όλη την περίοδο του lockdown, με όλες του τις δυνάμεις και με αμείωτη ένταση, έχοντας κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία, θα φροντίζει για τη θωράκιση των δημόσιων χώρων με απολυμάνσεις και καθαρισμούς όπου χρειαστεί, για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες με κάθε πρόσφορο μέσο, για την εξυπηρέτηση του πολίτη από τις δημοτικές υπηρεσίες χωρίς φυσική παρουσία, για την καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων μέσω της επιτυχημένης εφαρμογής sense city, για τη λειτουργία των συλλογικών του οργάνων και την προώθηση των μεγάλων θεμάτων της Αιγιάλειας, για την παροχή βοήθειας όπου χρειαστεί, για την προστασία κάθε δημότη.

Ατενίζοντας με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, τηρώντας τα μέτρα, χωρίς να εφησυχάζουμε, και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ MAZI.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »