Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας (NHS) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι θα εγκαταστήσει πλήρεις «Μονάδες Ανάνηψης» σε κέντρα εμβολιασμού κορωνοϊού οι οποίες θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε λήπτες του εμβολίου που θα παρουσιάζουν παρενέργειες!

Η εγκατάσταση «Μονάδων Ανάνηψης» επιβλήθηκε όταν δύο εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας που εμβολιάστηκαν υπέστησαν αλλεργικές αντιδράσεις μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer BioNTech την πρώτη ημέρα της διάθεσης και κόντεψαν να πεθάνουν από αδυναμία αποκατάστασης της αναπνοής τους.

Μετά τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αντιμετώπισαν οι δύο εργαζόμενοι, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης (MHRA) εξέδωσε «προληπτικές συμβουλές» που ανέφεραν ότι τα άτομα που έχουν «ιστορικό σημαντικών παρενεργειών» σε φάρμακα, τρόφιμα ή εμβόλια πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη το εμβόλιο κορωνοϊού.

Η νέα συμβουλή συνέχισε να αναφέρει: «Οι εγκαταστάσεις ανάνηψης πρέπει να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για όλους τους εμβολιασμούς. Ο εμβολιασμός πρέπει να πραγματοποιείται μόνο σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχουν μέτρα ανάνηψης».

Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν και ανάλογες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στα 1018 κέντρα εμβολιασμού, κάτι που θεωρείται αυτονόητο φυσικά.

Διότι ας φανταστούμε κάποιον ή κάποιους να κυλιούνται στο πάτωμα βγάζοντας αφρούς από το στόμα και εν συνεχεία πεθαίνοντας, πόσο αρνητικά θα επηρέαζαν αυτές οι εικόνες το γενικότερο πρόγραμμα εμβολιασμού…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »