Ο Ναύαρχος Χρηστίδης δεν κάνει εκτιμήσεις, αλλά μιλά όπως πάντα με γεγονότα
ΟΕπίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης μιλά στο Militaire.gr και αποκαλύπτει ότι τα όσα ζούμε σήμερα στα ελληνοτουρκικά και στην ανατολική Μεσόγειο ήταν γνωστά στο ελληνικό πολιτικό σύστημα εδώ και πολλά χρόνια. Όπως αποδείχτηκε δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων. Οι “επόμενες εκλογές” ήταν φαίνεται πάντα πιο σημαντικές από το μέλλον της χώρας.

Ο Ναύαρχος Χρηστίδης δεν κάνει εκτιμήσεις, αλλά μιλά όπως πάντα με γεγονότα. Μιλά για το γαλλικό χάρτη που ήρθε στα χέρια του την εποχή που ήταν Α/ΓΕΝ και τον σόκαρε με όσα προέβλεπε. Δεν είναι μόνο ο χάρτης του Μπάϊντεν που σοκάρει λοιπόν. Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία η οποία ανταποκρίθηκε στις ανησυχίες του. Στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι επιστρέψαμε στην επικίνδυνη νιρβάνα μας…

 

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ μιλά για το που έχουμε καταλήξει σήμερα. Χαρακτηρίζει ακατανόμαστη τη συμφωνία που υπογράψαμε με την Αίγυπτο και εξηγεί γιατί. Επισημαίνει τους κινδύνους που είναι μπροστά μας . Μιλά για το Πολεμικό Ναυτικό και την “έρευνα αγοράς” που υποτίθεται ότι κάνει η ελληνική κυβέρνηση για την επόμενη φρεγάτα του ΠΝ. Βάζει με καθαρές κουβέντες τα πράγματα στη θέση τους εξηγώντας τι έχει ζητήσει το ΠΝ.

Αναφέρεται και στις περιβόητες “ενδιάμεσες λύσεις” που “συμμαχικές χώρες” μας προσφέρουν. Το κόστος αυτών των λύσεων τις οποίες είχε συζητήσει όσο ήταν Α/ΓΕΝ είναι εξωπραγματικό για τις δυνατότητες της Ελλάδας! Τα όσα λέει ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ μάλλον θα κάνουν πολλούς να αισθανθούν πολύ άβολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »