Νίκος Σύψας – μάσκες
“Ειδικός” λοιμωξιολόγος Ν. Σύψας για τις μάσκες στους νέους και στα σχολεία…
(…καθηγητής, ο κύριος, πανεπιστημίου που διδάσκει γιατρούς και φοιτητές!)
Ν. Σύψας:
«Οι μάσκες είναι επικίνδυνες για τους υγιείς… μπορεί να μολυνθούν (οι υγιείς) από την υγρασία και τα μικρόβια» (αρχική θέση όλης της ιατρικής κοινότητας και του Π.Ο.Υ.)
«Οι μάσκες είναι απαραίτητες για τους υγιείς, το κύριο μέτρο προφύλαξης» (νέα θέση του… Π.Ο.Υ. τον Απρίλιο, με την οποία φρόντισαν και οι δικοί μας ειδικοί λοιμωξιολόγοι να εναρμονιστούν αμέσως χωρίς καμία χρονοτριβή αναιρώντας ό,τι έλεγαν μέχρι τότε)
«Τα παιδιά είναι ομάδα χαμηλού κινδύνου, δεν νοσούν, δεν μεταδίδουν»
«Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν όλα μάσκα για να προστατεύονται και να μην μεταδίδουν»
«Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά»
«Αν δεν γίνεται σωστή χρήση τους, οι μάσκες είναι εστίες μόλυνσης και επικίνδυνες»
«Όχι, τα παιδιά ιδιαίτερα του νηπιαγωγείου και των μικρών τάξεων του δημοτικού δεν μπορούν να κάνουν σωστή χρήση της μασκας»
-σε ερώτηση τότε γιατί τις επιβάλλατε;
«Αποφασίσαμε τα μικρά παιδιά να φορέσουν μάσκες κυρίως για εκπαιδευτικούς λόγους»!!!!!!
-σε ερώτηση: “Γιατί δεν ακολουθείτε, για τις μάσκες στα σχολεία, τις νεότερες οδηγίες του Π.Ο.Υ. που τις άλλες φορές ακολουθούσατε κατά γράμμα”, η απάντηση Σύψα:
«Ο Π.Ο.Υ. έχει τις θέσεις του και εμείς στις δικές μας»!!!!!
«Τα παιδιά ιδίως του δημοτικού είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα, μολύνονται πολύ πιο δύσκολα και διασπείρουν τον ιό στους ενήλικες πολύ λίγο»
«Μην αγκαλιάζετε και μη φιλάτε τα παιδιά σας όταν επιστρέφουν από το σχολείο, προστατευθείτε».
Κατά συστοιχία και τα άλλα κυβερνητικά “ειδικά” φερέφωνα, οι “ειδικοί” της απύθμενης ανοησίας και απροκάλυπτης ξεδιαντροπιάς, Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, Παγώνη, Γώγος, Βατόπουλος, Βασιλακόπουλος, Δερμιτζάκης, Σαρηγιάννης κλπ μας φλομώνουν καθημερινά από τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης με τέτοιας αξίας… επιχειρήματα. Και αυτοί οι “ειδικοί” και κοντά τους και οι… ευφυείς πολίτες α’ κλάσης, τολμούν να αποκαλούν άλλους… ψεκασμένους. “Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »