Η αρχή έγινε με το ράπισμα κατά του μητσοτακικού εθνομηδενισμού μέσω σειράς άρθρων, δηλώσεων και παρεμβάσεων από τον Αντώνη Σαμαρά.

Κατόπιν, ακολούθησαν οι μύδροι του Κώστα Καραμανλή ως απάντηση στην ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε από τον αρχιερέα της διαπλοκής, του οποίου τα ορφανά βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τον Μητσοτάκη με στόχο την ολοκλήρωση του προδοτικού Ελσίνκι. Με ιδιαίτερη μαεστρία, ο Καραμανλής φρόντισε τα πυρά να πλήξουν και τον Μητσοτάκη.

Ύστερα, ήρθε η δημόσια στήριξη στον Καραμανλή από 11 βουλευτές της ΝΔ, καθιστώντας εμμέσως σαφές στον Μητσοτάκη ότι είναι αδιανόητη η συνέχεια της συμπόρευσης με το μειοδοτικό σύμφυρμα του σημιτισμού, έπειτα από τη σκαιότατη επίθεση κατά ενός πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος που κράτησε ψηλά τη σημαία.

Στο μεταξύ, μετά την αποκάλυψη των άθλιων αναρτήσεων της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, κατά του ελληνισμού και του Αντώνη Σαμαρά, ο σαμαρικός Ανδρέας Κατσανιώτης, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η κ. Πελώνη δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη. Την άποψη Κατσανιώτη συμμερίστηκαν με likes τόσο έτεροι σαμαρικοί βουλευτές, όσο και των λοιπών τάσεων ασχέτως αν μετά το ντόρο που ξέσπασε απέσυραν τις… ψηφιακές επευφημίες τους.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, το… βραβείο της διαφοροποίησης το παίρνει ο Νίκος Δένδιας. Ο οποίος με τον… live τσαμπουκά και δη στην έδρα του εχθρού, κονιορτοποίησε τόσο τις επεκτατικές ονειρώξεις του τραμπούκου-πειρατή γείτονα, όσο και τις μεθοδεύσεις του Μητσοτάκη που οδηγούσαν σε νέα εθνική ταπείνωση.

Φρονούμε, ότι η τελική πράξη της ανταρσίας θα παιχτεί όταν θα έρθουν προς κύρωση -ζήτημα χρόνου όπως μαθαίνουμε- τα περίφημα σκοπιανά μνημόνια.

Άραγε, τί θα κάνει ο Μητσοτάκης σε περίπτωση που χάσει τη δεδηλωμένη εξαιτίας των αρνητικών ψήφων των παραπάνω σαμαροκαραμανλικών βουλευτών; (O Δένδιας δεν περιλαμβάνεται για ευνόητους λόγους).

Θα προσποιείται ότι δεν την έχει χάσει κρυπτόμενος πίσω από τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ; Κι αν ο Τσίπρας δεν πέσει στην παγίδα που του στήνει και απογυμνωθεί εντελώς, πώς θα συνεχίσει να ασκεί την πρωθυπουργία;

Μήπως επιδιώκει συνειδητά την πτώση της κυβέρνησής του, βαυκαλιζόμενος ότι θα καταφέρει να ξαναβγεί νικητής, με το κόμμα απαλλαγμένο από τις ενοχλητικές πατριωτικές δυνάμεις, ώστε να ολοκληρώσει ανενόχλητος τη μετατροπή της χώρας σε πλήρως ελεγχόμενη αποικία;

Η συνέχεια στη Βουλή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »