Η Γαλλία ξυπνά την “κοιμισμένη” Ευρώπη που δεν βλέπει τον κίνδυνο του σουλτάνου Ερντογάν
Σύμφωνα με μεγάλο πρακτορείο ειδήσεων, η επιθετική στάση του Μακρόν κατά της Τουρκίας, του αφήνει μία μόνο επιλογή για την συνέχεια, αυτή της αποστολής περισσότερων γαλλικών πολεμικών πλοίων σε ύδατα που έχουν ήδη πολύ μεγάλη ναυτική δραστηριότητα, αλλά και αεροσκάφη, την στιγμή που στην περιοχή υπάρχει και ρωσικός στολίσκος με φρεγάτες και σύγχρονα υποβρύχια.

Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η Γαλλία κινείται πλέον με τον “αέρα” της περιφερειακής δύναμης στην Μεσόγειο βάσει οργανωμένου σχεδίου και δόγματος, για να διακοπεί η πορεία των νεο-Οθωμανών που εισήλθαν σε “απαγορευμένα ύδατα” και κινδυνεύουν με νέα ήταν τύπου “Ναυαρίνου”.

Η εξάπλωση της ισλαμικής τρομοκρατίας σε Λιβύη και Συρία με παράλληλη μεταφορά χιλιάδων Τζιχαντιστών απειλεί την εθνική ακεραιότητα και την ασφάλεια ολόκληρης της νότιας Μεσογείου με τρομερές συνέπειες.

Η Άγκυρα έχει σχεδιάσει ένα ιδιότυπο σχέδιο εκβιασμού της ΕΕ με μετανάστες και τρομοκράτες, έχοντας όμηρο την επικεφαλής της ένωσης Γερμανία των 3 εκατ. Τούρκων μεταναστών. Οι Γάλλοι όμως όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να καθίσουν και υποστούν τις τρομερές συνέπειες αυτού του σχεδίου.

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποίησαν τον Ε. Μακρόν και την πολιτική ελίτ της χώρας, για τις αληθινές προθέσεις του σχεδίου “εξάπλωση της μουσουλμανικής αδελφότητας” των Τούρκων, και εντόπισαν τον κίνδυνο η Γαλλία να ζήσει μια κατάσταση ανάλογη ορισμένων πολιτειών των ΗΠΑ, όπου βασιλεύει η βία και η αναρχία.

Το Παρίσι για όσους δεν γνωρίζουν, στο σχέδιο “Οθωμανική αυτοκρατορία” εφαρμόζει μυστικά εδώ και αρκετό διάστημα το δικό του δόγμα με την ονομασία “στρατηγός Ντε Γκώλ”, με το οποίο θα επεκτείνει την γαλλική κυριαρχία στην Μεσόγειο, ενώ θα την επαναβεβαιώσει στις πρώην γαλλικές αποικίες της Αφρικής, για τα γαλλικά…πρωτίστως συμφέροντα.

Πολλά φιλοτουρκικά διεθνή ΜΜΕ μάλιστα ζορίστηκαν από την γενναία στάση του Γάλλου προέδρου Ε.Μακρόν κατά του προκλητικά επικίνδυνου Τούρκου προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν και της κρίσης που προκάλεσε στην Μεσόγειο, ενώ η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Το πρακτορείο ειδήσεων bnnbloomberg με έδρα τον Καναδά θεωρεί ότι ακόμα και αυτή η κίνηση πολύ δύσκολα θα ανάγκαζε τον Ερντογάν να ανακαλέσει τα πολεμικά του πλοία ναυτικά και το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις.

Πολλοί εκεί στην δύση και σε μερικά δυτικά ΜΜΕ, φέρονται να είναι “φίλοι” ενός προέδρου όπως ο Ερντογάν, ο οποίος υποστηρίζει μια τεράστια τρομοκρατική οργάνωση, παρακλάδι της οποίας ευθύνεται για το κτύπημα των δίδυμων πύργων στην Ν.Υόρκη σήμερα ανήμερα της τραγικής επετείου.

Τα ίδια ΜΜΕ γνωρίζουν άραγε ότι στηρίζουν έναν άνθρωπο που μισεί τόσο πολύ και τόσο δυνατά την δύση (όχι μόνο την Ελλάδα), αγνοώντας ταυτόχρονα ότι θέλει να βάλει “φωτιά” στην Μεσόγειο, για να αναβιώσει την πιο μισητή αυτοκρατορία της περιοχής, την Οθωμανική, και την δεύτερη χειρότερη στην ανθρώπινη ιστορία μετά την Μογγολική;

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι οι χθεσινές γενναίες δηλώσεις του Γάλλου προέδρου κατά της Τουρκίας που έχουν γνώμονα την λογική και το διεθνές δίκαιο, “δεν πρόκειται να αναγκάσουν σε υποχώρηση τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν”.

Ο Γάλλος πρόεδρος στην χθεσινή συγκέντρωση των ηγετών του MED7 στην Κορσική, (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα), ορθώς κάλεσε και ορθώς έπραξε, όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να καθορίσουν «κόκκινες γραμμές» στις τουρκικές προκλήσεις.

Οι Ευρωπαίοι οφείλουν και πρέπει να αφυπνιστούν και να κατανοήσουν τον τρομερό κίνδυνο της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας που προέρχεται από την Άγκυρα, “πασπαλισμένο” με νεο-οθωμανικές ονειρώξεις για κυριαρχία στα κοιτάσματα που θα τροφοδοτήσουν τη γηραιά ήπειρο για τα επόμενα 50 χρόνια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »