Δείτε τι έγραψε
Δεν αντέχουν την κριτική στη Κυβέρνηση; Από πότε ο σχολιασμός αρνητικών κινήσεων πρέπει να συνοδεύεται και από διαγραφές; Στην επέτειο των Ιμίων η κυβέρνηση έκανε δύο ”φάουλ”.

Πρώτον διότι δεν τίμησε τους τρεις ήρωες όπως θα έπρεπε. Κανένας κυβερνητικός Αξιωματούχος δεν πήγε στα Ίμια να ρίξει στεφάνι. Δεύτερον, o K. Mητσοτάκης δεν ανέβασε ένα post στα social media για τους ήρωες. Αντίθετα το έκανε για το Ολοκαύωμα και καλώς το έκανε, αλλά για τα Ίμια;
Αντιδράσεις εντός ΝΔ

Σε απολογία έχει κληθεί, το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Δήμος Κυριλίδης από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο αναμένεται να τον διαγράψει, μετά από ανάρτησή του με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.

Η ανάρτηση του στελέχους της ΟΝΝΕΔ
«Πολύ συζήτηση για τα Ίμια με αφορμή την χθεσινή μαύρη επέτειο. Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του ελληνικού στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες είπαμε, αθάνατοι είπαμε. Όλοι, εκτός από τον “δεξιό” πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μία σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους.

 

Έστω και για την απάλυνση του πόνου των οικογενειών των τριών αυτών αξιωματικών. Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε παράπονο όλοι εμείς οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες, μιας και το καθήκον του έναντι της ελληνικής ιστορίας το τήρησε τον περασμένο Νοέμβριο καταθέτοντας στεφάνι στην κεφάλα της Ηλένιας με αφορμή την “επέτειο” του ψευδο πολυτεχνείου.

Επίσης επέτρεψε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις προς τιμήν της ημέρας εκείνης. Μην έχετε παράπονο πατριώτες που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον παπουτσομένο γάτο, την Χιονάτη και τους εφτά νάνους!», γράφει ο Δήμος Κυριλίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »