Μια ΜΚΟ με όλα τα χαρακτηριστικά πλατφόρμας συλλογής και προώθησης πληροφοριών σε χώρες μη φιλικές προς την Ελλάδα (οι νοούντες νοήτωσαν) έχει καταγραφεί από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για την Aegean Boat Report η οποία κάνει «καταγραφή» των κινήσεων του Λιμενικού και έχει σήμα το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε οθωμανικό λάβαρο και είναι η βασική αρτηρία μεταφοράς πληροφοριών από και προς τις ακτές της Μικράς Ασίας, των Τούρκων διακινητών παράνομων μεταναστών οι οποίοι διεισδύουν εν συνεχεία στην Ελλάδα.

Το pronews.gr είναι το ΜΜΕ που είχε αποκαλύψει την παράνομη δραστηριότητα της ERCI μιας ΜΚΟ η οποία είχε άμεση σχέση με τον Τ.Σόρος διαμέσου της γνωστής οργάνωσής του Solidarity Now.

Εδώ πρόκειται για μια περίπτωση στην οποία φαίνεται πως οι σχέσεις με την άλλη πλευρά του Αιγαίου είναι κάτι περισσότερο από στενές.

Τελευταίο κατόρθωμα της Aegean Boat Report είναι η καταγραφή προσπάθειας του Λιμενικού να επιστρέψει παράνομους μετανάστες πίσω στην Τουρκία την περασμένη Παρασκευή.

Ως πηγή του βίντεο, η οργάνωση δίνει την τουρκική Ακτοφυλακή!

Προφανώς, με την τουρκική Ακτοφυλακή δεν έχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας και δεν ενοχλείται η οργάνωση από το γεγονός ότι βοηθάει με προγραμματισμό στις προωθήσεις των παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »