Όπως φαίνεται για ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση βάζει αυστηρά μέτρα για την πανδημία αλλά… όχι για όλους. Πριν από λίγες μόλις ημέρες είχαμε μία ακόμη συγκέντρωση από το ΚΕΕΡΦΑ και μετανάστες στο Σύνταγμα, οι οποίοι διαδήλωναν για τις αιτήσεις ασύλου τους. Σήμερα βέβαια δεν πρόκειται για μία “απλή” διαδήλωση… Την ώρα που σύσσωμος ο Δυτικός κόσμος παλεύει με την πανδημία αλλά και τον φονταμενταλισμό των ισλαμιστών, καθώς λίγη ώρα πριν είχαμε ακόμη ένα περιστατικό στη Γαλλία με τον τραυματισμό ελληνορθόδοξου ιερέα που δέχτηκε επίθεση που συνδέεται με τα γεγονότα στη Γαλλία, η κυβέρνηση, αφήνει διαδηλώσεις που “φωνάζουν μίσος” κατά της Γαλλίας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν κατά της Γαλλίας, καίγοντας φωτογραφίες του Μακρόν και φωνάζοντας συνθήματα. “Ραντεβού” για τον ίδιο λόγο, φαίνεται να έχουν δώσει και αύριο Κυριακή.

Θα “αιφνιδιαστεί’ και πάλι η κυβέρνηση ή θα αδιαφορήσει, την ώρα που λίγες ημέρες πριν, την 28η Οκτωβρίου, συνελήφθησαν Έλληνες για… παρέλαση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »