Το έντονο ενδιαφέρον του για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων της Αιγιάλειας, μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας κ. Μένιο Κουτρόπουλο και την πρόεδρο των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας κα Αθηνά Σκανδάμη.

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος όλες οι παράμετροι και κυρίως η επιτακτική ανάγκη της διασφάλισης της υγείας των μαθητών, των εκπαιδευτικών, και των οικογενειών τους, μεσούσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του Covid-19. Σημειώθηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως η κεντρική εξουσία επιβάλει μεν τους κανόνες της λειτουργίας της καθαριότητας στα σχολεία, χωρίς όμως να διατίθενται και τα απαραίτητα κονδύλια.
Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Καλογερόπουλος τόνισε πως η δημοτική αρχή βλέπει θετικά την εκδοχή της αύξησης του ωραρίου του προσωπικού καθαριότητας, πάντοτε με στόχο την βέλτιστη προάσπιση της δημόσιας υγείας. Γι’αυτό το λόγο και η επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς συνεχίζεται καθημερινά, με ανταλλαγή απόψεων και αναζήτηση των καλύτερων λύσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »