“Έχω το χαρτί της νεκροψίας, πέθανε από έμφραγμα η μάνα μου” αναφέρει συγκλονισμένος ο γιος
Ακόμη μια καταγγελία για το εμβόλιο της AstraZeneca είδε το φως της δημοσιότητας με έναν άνδρα να δηλώνει πως η μητέρα του από τον Ασπρόπυργο πέθανε λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό της με το εν λόγω σκεύασμα.

Μιλώντας στο STAR, ένας άνδρας κατήγγειλε πως την 31η Μαρτίου, η μητέρα του, μια 61χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της ανάσα, πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Είναι κρίμα. Μια χαρά εργαζόταν, πήγαινε στη δουλειά της. Μου έχουν κοπεί τα γόνατα» ανέφερε.

Η ίδια είχε λάβει το εμβόλιο στις 27 Μαρτίου στο Κέντρο Υγείας Ασπροπύργου, με τον γιο της να λέει πως η μητέρα του «είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο» και να εκτιμά πως ο θάνατός της οφείλεται στο συγκεκριμένο σκεύασμα.

Όπως είπε, η μητέρα του μετά τον εμβολιασμό της δεν ένιωθε καλά και ο ογκολόγος της την παρέπεμψε να δει έναν πνευμονολόγο, ενώ η ακτινογραφία θώρακος που έκανε ήταν πεντακάθαρη, ενώ και το τεστ για κορονοϊό που είχε κάνει ήταν αρνητικό.

Ο γιος της την έψαχνε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, με τον ίδιο να καταγγέλλει πως «την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε» ενώ τελικά τη βρήκε στον καναπέ του σπιτιού της, χωρίς τις αισθήσεις της.

«Είχε σβήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα είχε θρομβοφιλία και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα, ενώ είχε ενημερώσει τόσο τους γιατρούς όσο και τον ΕΟΔΥ.

«Πιστεύω ήταν το εμβόλιο. Ο γιατρός που την εμβολίασε έχει κάνει την κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ» σημείωσε ο νεαρός, ενώ κατέληξε: «Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας, που λέει πως πιθανόν έμφραγμα να είναι η αιτία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »