Συγκλονιστικό κείμενο
Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η ομάδα στο Facebook, με το όνομα ”Αρμένιοι και φίλοι Αρμενίων (Հայեր եւ Հայոց ընկերներ)”. μ

Την ευγνωμοσύνη τους στους Έλληνες που έσπευσαν και πολέμησαν εθελοντικά στο πλευρό των Αρμενίων στον πόλεμο του Αρτσάχ έδωσαν στην δημοσιότητα οι αρχές της Αρμενίας.

Μεταξύ των οποίων και δύο ήρωες Έλληνες που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά Αζέρων, Τούρκων και ισλαμιστών.

”Όλοι ποντιακής καταγωγής εθελοντικά στήριξαν το Αρτσάχ. Όλοι τους θα γυρίσουν σύντομα στα σπίτια τους! Υπήρχαν και απώλειες

 

Δεκανέας – Μπασιβουρανίδης
Λοχίας – Ηρεχμετλίδης”

Δείτε την ανάρτηση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Οι ΗΡΩΕΣ Έλληνες που πήγαν εθελοντικά στον πόλεμο στο Αρτσαχ ονόματα δεν δηλώθηκαν μόνο επίθετα .
Επιλόχια – Κιορογλανιδης.
Αρχιλοχία – Πεχλιβανίδης.
Επιλοχίας – Ασλανιδης.
Δεκαεννέα – Σαμαρίδης .
Ανθυπολοχαγός – Κιοτεκιδης.
Όλοι ποντιακής καταγωγής εθελοντικά στήριξαν το Αρτσαχ .
Όλοι τους θα γυρίσουν σύντομα στα σπίτια τους !
Υπήρχαν και Απώλειες ,
Δεκανέας – Μπασιβουρανιδης
Λοχίας – Ηρεχμετλιδης
”Αρκετοί εθελοντές και στρατιώτες ελληνικής καταγωγής τώρα βρίσκονται στο Αρτσάχ, πολεμάνε για την πατρίδα τους, οπού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Ο λαός είναι ενθουσιασμένος, αισιόδοξος. Εμπιστευόμαστε τον στρατό μας και το ηρωικό μας πνεύμα. Αυτό δεν είναι ένας πόλεμος για ένα μικρό κομμάτι χώματος, είναι ένας πόλεμος για την αγαπημένη πατρίδα, την ελευθερία”, είχε δηλώσει η Μαρία Λαζάρεβα.

”Εγώ δεν θα πολεμήσω δίπλα στους Αρμένιους, που είναι τα αδέλφια μου, ούτε για να δοξαστώ ούτε για να πάρω δημοσιότητα ούτε ώστε, όταν τελειώσει ο πόλεμος, να πάω στον διοικητή και να πάρω μετάλλιο και να μου πει “μπράβο” και να με βγάλουν στις τηλεοράσεις. Θέλω να βοηθήσω τα αδέλφια μας, που είναι Χριστιανοί. Εγώ είμαι Έλληνας”, είχε δηλώσει Έλληνας πρώην υπαξιωματικός.

Τέτοιους Έλληνες θέλουμε, αθάνατοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »