«Εάν αφήσουμε τα παιδιά να εμβολιαστούν, θα αρρωστήσουν με καρκίνους τα επόμενα χρόνια», είπε ο Γεώργιος Παύλος, καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από το Νοσοκομείο Κομοτηνής… 

Συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Τη συγκέντρωση πραγματοποίησαν απλοί πολίτες της Κομοτηνής, οι οποίοι όπως δηλώνουν δεν ανήκουν σε κανένα σύλλογο, φορέα ή παράταξη και αυτοοργανώνονται μέσα από σχετική σελίδα στο Facebook όπου ανταλλάσσουν τις κοινές τους απόψεις και προγραμματίζουν τις δράσεις τους.

Αυτό που προκάλεσε ωστόσο αίσθηση ήταν τα όσα είπε ο Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γεώργιος Παύλος, ο οποίος ήταν ο κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως «βιολογικό όπλο» και ως «πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα», ενώ κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μην επιτρέψουν να το κάνουν τα παιδιά τους, ειδάλλως όπως είπε «τα επόμενα χρόνια θα αρρωστήσουν με καρκίνους και με εγκεφαλικά».
«Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ. Είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται. Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο, ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα. Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα.

Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε. Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό ή πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό. Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες. Τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Παύλος.
Νωρίτερα, άλλοι ομιλητές έκαναν λόγο για «κατάλυση του Συντάγματος» και «παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ενώ κάποιοι άλλοι, πιο οξύθυμοι, προέτρεψαν τους υπόλοιπους να «πάμε να κλείσουμε τα εμβολιαστικά κέντρα».

Η συγκέντρωση και τα όσα λέχθηκαν προξένησαν το ενδιαφέρον και αρκετών υγειονομικών του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου, οι οποίοι βγήκαν έξω και παρακολουθούσαν εξ αποστάσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »