ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
«Ήρθε η ώρα να δρομολογήσουμε την οριστική λύση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανακοινώνοντας ότι «τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνει έναν κύκλο κρίσιμων επαφών και αμέσως μετά θα παρουσιάσει και θα θέσει σε διαβούλευση το σχέδιο που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή».
«Το θέμα των απορριμμάτων είναι μακράν το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής μας» τόνισε ο κ. Καλογερόπουλος και σημείωσε «έφτασε η ώρα, όλοι να σταθούμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Δεν χωράνε σκοπιμότητες και προσωπικούς χαρακτήρα αντιπαραθέσεις».
Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, «κανείς δεν είναι Θεός να φτιάξει εργοστάσιο σε πέντε ημέρες ή και πέντε μήνες» υπενθυμίζοντας πως προεκλογικά οι εξαγγελίες του ανέφεραν πως η λύση τοποθετείται σε βάθος χρόνου. «Η λύση αυτή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από άλλους παράγοντες, φορείς και πρόσωπα» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι «τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής και ευελπιστώ σε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που θα καταλήξει στην οριστική επίλυση του προβλήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »