Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχει το “κυνήγι” που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον αδέσμευτο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα για την σκληρή κριτική που κάνει καθημερινά μέσα από τις εκπομπές του (μέσω πλέον δικών του ΜΜΕ βεβαίως, αφού έχει πέσει “σήμα” στα Μedia να μην του δίνουν βήμα αν δεν θέλουν να έχουν πρόβλημα…).

Αυτά που λέει ο πολύπειρος δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι’ ενοχλούν πολύ το Μαξίμου και άλλη μια απόδειξη αυτού είναι η κλήση του σε απολογία από τον ανακριτή κατά παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Ο κ. Τράγκας εγκαλείται για «συκοφαντική κατ’ εξακολούθηση δυσφήμηση».

Για του λόγου το αληθές δείτε και τα σχετικά έγγραφα:



Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν πως η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη φοβάται πολύ τον Γ. Τράγκα και το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» το οποίο γιγαντώνεται κάθε ημέρα και στελεχώνεται με άξιους επιστήμονες και έμπειρους πολιτικούς. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πριν από μία εβδομάδα ο κ. Χρυσοχοϊδης απέσυρε -μάλλον εκδικητικά- την προσωπική ασφάλεια του Γιώργου Τράγκα ενώ έχει κατοχυρωθεί ότι συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι για τους οποίους ο βετεράνος δημοσιογράφος πρέπει να προστατεύεται.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »