Γνωστά σε όλους μας, εδώ και μια εικοσαετία είναι τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, που μπορούν να ελέγχουν την παγκόσμια πολιτική, οικονομία και επιστήμη και χρησιμοποιούν απίθανους σκοπούς και μεθοδεύσεις για να επιτύχουν ανόμους και καλά διατυπωμένους σκοπούς.

Όπως ήταν το τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001 στους δίδυμους πύργους, η πανδημία του 2020 και ο πόλεμος της Ουκρανίας!

Απώτερος σκοπός τους: ο έλεγχος των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων μέσω των ψηφιακών εφαρμογών και ο μείωση του παγκόσμιου
πληθυσμού.

Το ερώτημα είναι αν όλοι εμείς οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι ηγέτες μας είναι άμεσα εξαρτημένοι, ή ελεγχόμενοι από αυτά τα κέντρα εξουσίας, που εκπορεύονται συνήθως από την Ουάσινγκτων!

Όπως εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα, άρχισαν οι παρενέργειες παγκοσμίως και ειδικά στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ με μείζονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Ως άβουλο ον η Ε.Ε. συμπαρατασσόμενη με τις ΗΠΑ και ακολουθόντας την, άβουλα και άκριτα, για να εξουθενώσουν τη επιτιθέμενη Ρωσία, επέβαλαν άγρια και εξοντωτικά μέτρα, που μπορούν να πλήξουν την Ρωσική οικονομία, να φέρουν κοινωνική αστάθεια και αναστάτωση στο εσωτερικό της Ρωσίας και την πτώση του καθεστώτος.

Δοκιμασμένη συνταγή,όπως έπραξαν πριν κάποια χρόνια και με την Ουκρανία, για να την φέρουν στο δυτικό άρμα, την στιγμή που οι ίδιοι οι Αμερικανοί είχαν υπογράψει την συνθήκη του Βερολίνου, να μην επεμβαίνουν στην αυλή της Ρωσίας, την Ουκρανία!

Τα αλλεπάλληλα Lockdowns και η αποδιοργάνωση της εφοδιαστικής αλυσίδας από τον κορωνοϊό που μας έφεραν ακρίβεια, άνοδο του πληθωρισμού και ανεργία στις Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες οικονομίες, ήρθε να συμπληρώσει η εφαρμογή των τυφλών κυρώσεων, με
μποϋκοτάζ του φετεινού Ρώσικου Φ.Α. και πετρελαίου που αποτελούσε το 50% και πλέον της προμήθειας προς τηνΕ.Ε.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών και πολιτικών, για τα μάτια και τις επιταγές του μεγάλου αδελφού των ΗΠΑ και γενικά των παγκοσμιοποιητών είναι η Ευρώπη να πυροβολήσει τα πόδια της, με την μεγάλη αύξηση πλέον του πληθωρισμού, την ακρίβεια, την ανεργία με το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων και την κοινωνική και πολιτική ευρωπαϊκή αστάθεια! Και τα αποτελέσματα της κοινωνικής δυσαρέσκειας άρχισαν να γίνονται ορατά, με διαμαρτυρίες στους δρόμους και αποσταθεροποίηση των κυβερνήσεων. Δυστυχώς οι
πολιτικοί ταγοί της Ευρώπης, μάλλον υπήρξαν νάνοι, καθότι δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με μία σώφρονα πολιτική αντιμετώπισης του πολέμου και όχι με αψυχολόγητες, απερίσκεπτες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που τις φέρνουν απέναντι στους λαούς τους!

Έτσι έχουμε πολιτικό πρόβλημα στην Ιταλία, την Γερμανία, την Βρετανία, την Ολλανδία, την Βουλγαρία, την Γαλλία και την Εσθονία. Και είναι ακόμη Αύγουστος! Ο βαρύς χειμώνας έπεται με τον δεκαπλασιασμό στην τιμή αερίου και ρεύματος!

Και το ερώτημα είναι: Ήταν τόσο σοβαροί οι λόγοι για τα κράτη της Ε.Ε.να πάρουν τόσο δυσμενείς αποφάσεις που τις οδηγούν στα βράχια της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής απαξίωσης, για τα μάτια του γοβάκια Ζελένσκι; Να διακυβευτεί η παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία στην χώρες της Ε.Ε. για να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. λόγω της αναθεωρητικής πολιτικής της Ρωσίας; Της Ρωσίας που έκανε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για τον έλεγχο της Σλαβικής Ουκρανίας από τα παιχνίδια των παγκοσμιοποιητών και την πολύχρονη φασίζουσα πολιτική της, εναντίον των μειοψηφιών και όχι εναντίον της αναθεωρητικής πολιτικής της Τουρκίας, που απειλεί επίσημα μέσω κυβερνητικών εκπροσώπων της επίσημα, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ με
γενικευμένο πόλεμο, μη σεβόμενη, ούτε την συνθήκη της Λωζάνης του 1923, ούτε του Μοντρέ του 1936, αλλά ούτε και των Παρισίων του 1947 που έχει υπογράψει και η ίδια!

Υπάρχει ήδη παγκοσμίως η εντύπωση πως οι ενέργειες και οι επιδιώξεις των παγκοσμιοποιητών, έλαβαν τέλος με την Ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία και ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός μετά από αυτό το γεγονός!

Βέβαια η Ελληνική Κυβέρνηση λέει ότι συντάχθηκε με το σωστό μέτωπο της δύσης και δεν κράτησε καμία ουδετερότητα. Μια χώρα μικρή σαν την δική μας με εξαρτημένη οικονομία, που εξήλθε τόσο τραυματισμένη από τα δεκαετή μνημόνια και τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού, άνετα μπορούσε να διαπραγματευτεί ειδικά ευνοϊκά οικονομικά μέτρα για την χώρα μας με τους Ευρωπαίους φίλους μας, ως αναφορά το εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας.

Ας ελπίσουμε να μη ξεπεράσουν κάθε όριο αναλγησίας με τα μέτρα που παίρνουν και θα αναγκαστούν να πάρουν τώρα το χειμώνα, εναντίον των χειμαζομένων ελληνικών οικογενειών, με την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, τα τρόφιμα, τα ρεύμα, τα αέριο και τα
καύσιμα…Γιατί ήδη ο Ελληνικός λαός είναι κουρασμένος από τα μέτρα του κορωνοϊού και τις απαγορεύσεις!

Επίσης ας ελπίσουμε να μην εφαρμόσουν πάλι άκρως ολοκληρωτικές μεθόδους και να μην λοιδορούν ευθέως τους πολίτες και να τους κουνούν και το δάχτυλο, χωρίς ίχνος ντροπής, όπως την εποχή του κορωνοϊού, που όποιος αντιστέκονταν, στοχοποιούνταν!

Ενθυμούμαστε πάντα το σκεπτικό:

Εμβολιάζεσαι ή απολύεσαι, εμβολιάζεσαι η πληρώνεις πρόστιμο, εμβολιάζεσαι ή αποκλείεσαι από την κοινωνία!

Χωρίς ποτέ οι ειδικοί να φέρουν ευθύνη γιατί έχαιρον ασυλίας και ασυδοσίας! Ξεχνώντας και τον όρκο του Ιπποκράτη! Υποφέροντας τόσο πολύ σήμερα από τις ξαφνικίτιδες (ξαφνικοί θάνατοι, ειδικά νέων συμπατριωτών μας, όλως τυχαίως εμβολιασμένων). Αλλά και το γεγονός ότι η εκτέλεση ιατρικής πράξης χωρίς συναίνεση του ασθενούς, είναι ποινικό αδίκημα! Αυτά κάνουμε εδώ στην Ελλάδα
μας και χαίρονται τόσο πολύ οι παγκοσμιοποιητές, γιατί βρήκαν τόσο καλά μαθητούδια και πειθήνια όργανα, για να εφαρμόσουν τις πολιτικές τους, όσον αφορά το μεταναστευτικό, την φτώχεια, τον έλεγχο των μαζών και την μείωση του πληθυσμού….!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »