Στοχοποίηση και χάος στην Τουρκία κατά Ερντογάν και ΑΚΡ θα φέρει στην εξουσία τους Κεμαλιστές μέσω ΗΠΑ
Ογνωστός μας σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ι.Καραγκιούλ αναφέρει ένα τρομερό σενάριο παρέμβασης της κυβέρνησης Μπάιντεν στην Τουρκία, με έναν τρόπο σύμφωνα με τον οποίο θα καθαιρεθεί “νόμιμα” το καθεστώς Ερντογάν μετά την πρόκληση εξέγερσης, επιβεβαιώνοντας άρθρο μας.

 

“Το σχέδιο είναι οι συνεχείς κυρώσεις και εκκλήσεις για «παρέμβαση στην Τουρκία» μέσω μυστικών υπηρεσιών που θα ξεσηκώσουν τον τουρκικό λαό.

Η επιχείρηση που διεξήχθη στην Τουρκία στις 17-25 Δεκεμβρίου 2013, ήταν η πρώτη παρέμβαση των ΗΠΑ και των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών στη χώρα μέσω της οργάνωσης Fetullah (FETÖ).

Ήταν μια προσπάθεια ανατροπής του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας με οικονομικό πραξικόπημα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Αυτή ήταν μια ξένη παρέμβαση. Προσπάθειες έχουν γίνει επίσης μέσω της εθνοτικής και της σεχταριστικής τρομοκρατίας και των εκδηλώσεων του Gezi Park, αλλά όλες απέτυχαν.

Μετά αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τις δραστηριότητές τους όχι μέσω διάσπαρτων δομών αλλά μέσω οργανισμών. Μια ενιαία παρέμβαση της δύσης ήταν η δράση της FETÖ, ενός οργανισμού που είχε διεισδύσει βαθιά και είχε εγκατασταθεί στις πιο εμπιστευτικές θέσεις του συστήματος. Αυτή η εισβολή ήταν μια πολυεθνική παρέμβαση.

Ήταν μια από τις τελευταίες κρίσιμες παρεμβάσεις της παγκόσμιας τάξης των ΗΠΑ και της Ευρώπης κατά της Τουρκίας.

Όταν η επιχείρηση 17-25 Δεκεμβρίου απέτυχε, πραγματοποίησαν το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 2016.

Τώρα ανακάλυψαν τις κυρώσεις οι ΗΠΑ, καλώντας για «παρέμβαση στην Τουρκία».

Μια νέα εισβολή; Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η Τουρκία πρέπει να επανεκτιμήσει την απόφαση των κυρώσεων των ΗΠΑ και τις εκκλήσεις προς τον Τζο Μπάιντεν από τους Κεμαλιστές (CHP) και τους εταίρους τους για «παρέμβαση στην Τουρκία».

Η Τουρκία δεν θα επηρεαστεί από αυτές τις κυρώσεις στην πραγματικότητα, όλα όσα απαγορεύουν αυτές οι κυρώσεις στην Τουρκία θα τα παράγουμε.

 

Η βούληση που αποσκοπεί στη μείωση και τον τερματισμό της εξάρτησης θα ενισχυθεί περαιτέρω. Αυτό είναι ένα λογικό αποτέλεσμα. Έτσι, η καθυστέρηση στο σύστημα αεράμυνας Hisar-A, για παράδειγμα οφείλεται σε εμπάργκο σε ένα από τα απάρτια του το οποίο θα φτιάξουμε μόνοι μας.

Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε σε αυτό που σκέφτεται η κυβέρνηση Μπάιντεν, και το οποίο αφορά στις προσδοκίες δημιουργίας ενός «εσωτερικού μετώπου» μαζί με την επέτειο του οικονομικού πραξικοπήματος στις 17-25 Δεκεμβρίου.

Ορισμένοι «συντηρητικοί» κάνουν εκκλήσεις για «παράδοση». Μια τέτοια προνοητικότητα θα μας διευκολύνει να μαντέψουμε τι σχεδιάζει η Ουάσιγκτον και να κατανοήσουμε τι προετοιμάζουν εκείνοι που θέλουν να μας καταστρέψουν.

Πολλοί άρχισαν να γράφουν άρθρα καλώντας απευθείας την Τουρκία να «παραδοθεί στις ΗΠΑ».

Αντί την οργάνωση FETÖ, αυτή τη φορά πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τους Κεμαλιστές και τους συνεργάτες τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζονται για την ανάπτυξη μιας ευρείας κλίμακας πολιτικής συναίνεσης, η οποία περιλαμβάνει το κόμμα CHP, τους εθνικιστές, τους συντηρητικούς, τις περιθωριακές φατρίες και τους Κούρδους.

Ο κίνδυνος αυτή τη φορά είναι ότι οι ΗΠΑ θα το δοκιμάσουν μέσω των νόμιμων πολιτικών κομμάτων να δράσουν απευθείας μέσω δημοκρατικών θεσμών.

Ως εκ τούτου, μετέτρεψαν την «αντιπολίτευση» στην Τουρκία σε «μέτωπο παρέμβασης». Αυτή η μορφή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η αξιοπιστία των ΗΠΑ θα εξασθενίσει εάν σχεδιάζουν να κάνουν μια τέτοια προσπάθεια, διότι θα έχουν κάνει ένα σοβαρό σφάλμα υπολογισμού. Στην Τουρκία παίζεται το παιχνίδι αλλαγής ολόκληρου του κόσμου, αναφέρει ο Καραγκιούλ μεταξύ άλλων.

Η δύση ετοιμάζει την παρέμβαση κατά του καθεστώτος Ερντογάν αφού αυτό θα σύρει την Τουρκία στην Ανατολή, προκαλώντας τεράστια προβλήματα σε ολόκληρο το σύστημα ισορροπίας του ΝΑΤΟ.

 

Η πανδημία, η οικονομική κρίση, οι κυρώσεις των ΗΠΑ μαζί με την ανεργία και τα υπόλοιπα προβλήματα δημοκρατίας αποτελούν μια ωρολογιακή βόμβα που αργά ή γρήγορα θα σκάσει στην γειτονική χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »