Τριγμούς έφεραν οι επαφές της προέδρου στην Κομοτηνή
Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης στην πρόεδρο κα Ντόρα Μπακογιάννη και τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, που περιοδεύουν σήμερα για δεύτερη ημέρα στη Θράκη. Κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας στην έδρα της Περιφέρειας ο δήμαρχος κος Γιάννης Γκαράνης αποχώρησε γιατί η Επιτροπή στο αρχικό της πρόγραμμα δεν συμπεριέλαβε το Δήμο Κομοτηνής, όπως έκανε με τους άλλους φορείς.

«Θεωρούμε ότι ο Δήμος,που είναι η έδρα της Περιφέρειας, ο δήμος που είναι Πρωτεύουσα της Θράκης, Διοικητικό Κέντρο και ο μεγαλύτερος της περιοχής θα έπρεπε να τύχει μιας ξεχωριστής συνάντησης.» δήλωσε ο δήμαρχος αποχωρώντας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι:
«Σε αυτή την σύσκεψη πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι παρόν και ο πρόεδρος της ΠΕΔ αν ΜΘ για να εκφράσει το συνολική άποψη που έχουμε για την ανάπτυξη της Θράκης ως δήμαρχοι της Θράκης, αλλά και με αφορμή ένα συντονισμένο σχέδιο που εκπονούμε με την ΠΕΔ.»
Σύμφωνα με τον κο Γκαράνη στην πλατφόρμα της Διακομματικής Επιτροπής δεν υπάρχει ένα ξεχωριστό πεδίο για την ΤΑ, θα έπρεπε να υπάρχει ώστε ως θεσμός να εκφράσει τις προτάσεις του.

«Η Διακομματική Επιτροπή έχει τη δική της άποψη θα έπρεπε όπως σήμερα η πρόεδρος βλέπει τους φορείς από τον πρώτο μ
έχρι και τον τελευταίο, έτσι έπρεπε να δει και τον δήμο Κομοτηνής. Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις και είμαστε στη διάθεση της Επιτροπής, όποτε το θελήσει να μας καλέσει στην Αθήνα να τις συζητήσουμε.» είπε ο κος Γκαράνης.
Σύμφωνα με τον κο Γκαράνη στην πλατφόρμα της Διακομματικής Επιτροπής δεν υπάρχει ένα ξεχωριστό πεδίο για την ΤΑ, θα έπρεπε να υπάρχει ώστε ως θεσμός να εκφράσει τις προτάσεις του.

«Η Διακομματική Επιτροπή έχει τη δική της άποψη θα έπρεπε όπως σήμερα η πρόεδρος βλέπει τους φορείς από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, έτσι έπρεπε να δει και τον δήμο Κομοτηνής. Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις και είμαστε στη διάθεση της Επιτροπής, όποτε το θελήσει να μας καλέσει στην Αθήνα να τις συζητήσουμε.» είπε ο κος Γκαράνης.

Αναφερόμενος στις προτάσεις του Δήμου Κομοτηνής τόνισε πώς είναι και από τον αγροτικό τομέα και από τον βιομηχανικό και αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής.

«Θα έπρεπε να γίνει μια ξεχωριστή σύσκεψη με τους δημάρχους για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.» κατέληξε ο κος Γκαράνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »