Aποκάλυψη-”βόμβα”

To απόλυτο ”ράπισμα” για τα ΜΜΕ που παίζουν την προπαγάνδα των Τούρκων. 

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς κάναμε το λάθος τις πρώτες ώρες και αναφέραμε πως οι Τούρκοι έχουν μπει στον Έβρο. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Τις τελευταίες ημέρες, ΜΜΕ που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και διάφορα υποτίθεται ”στρατιωτικά” site, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα από το πουθενά.  

O στόχος μερικών εντός Ελλάδας είναι ο εξής: 
  
Βασικοί πυλώνες των υβριδικών επιχ/σεων είναι η παραπληροφόρηση & τα fake news. Στόχος η πρόκληση αστάθειας μέσα σε κλίμα απαξίωσης & απόρριψης, εδραιώνοντας τον φόβο, ώστε με την κάμψη του ηθικού οι Έλληνες να αδυνατούν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. ADVERTISING

Δεν είναι τυχαίο οτι κάποιοι υιοθετούν και αναπαράγουν αυτούσια την τουρκική προπαγάνδα. Δυστυχώς κάποιοι γίνονται όργανα διασποράς της προπαγάνδας της Τουρκίας είτε λόγω μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, είτε λόγω αφέλειας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα και από εμάς φυσικά. 

Μαζική μεταφορά μεταναστών στις τουρκικές ακτές – Νέοι καταυλισμοί απέναντι από τα νησιά μας

Ο αντικειμενικός σκοπός της Τουρκίας είναι να μην ολοκληρωθεί ο φράχτης στον Έβρο.Ο φράχτης είναι το πρόβλημα τους, γιατί όταν τελειώσει παροπλίζει το υβριδικό εκβιαστικό τους όπλο που λέγεται μετανάστευση, τα υπόλοιπα είναι για τους κομματικά ανόητους! Χθες το μεσημέρι δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που ψευδώς απεικονίζουν Τούρκους επί ελληνικού εδάφους. Αυτό έγινε γιατί το ΥΠΕΘΑ δεν ενήργησε εγκαίρως ώστε να σύγχρονες μεθόδους και τακτικές οπτικοακουστικού περιεχομένου να αναιρέσει τα όσα ανεδαφικά και ανακριβή γράφονται και λέγονται περί εισβολής Τούρκων.

Την ίδια στιγμή το Υπουργείο Εξωτερικών αδράνησε και αυτό με τη σειρά του. Αντί ο Δένδιας να τονίζει πως δεν παραχωρούμε σπιθαμή ελληνικής γης προχωρά σε δηλώσεις που δίνουν το εντελώς λάθος μήνυμα. Του κατευνασμού και της υποχωρητικότητας. 

Ο Έβρος είναι υπό κατοχή”, “ο Έβρος γκρίζαρε”, “δώσαμε τον Έβρο” είναι μερικά από τα αστεία δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Τι πραγματικά συμβαίνει στον Έβρο, μπορούμε να το πούμε όλοι εμείς που ζούμε εδώ και που σίγουρα δεν θα αφήναμε κανέναν να μπει τόσο εύκολα στον τόπο μας.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα ξεκίνησε προπαρασκευαστικές εργασίες, μετρήσεις στην πραγματικότητα, για την κατασκευή, επέκταση, προέκταση του φράκτη στον Έβρο.

Ο φράκτης κατασκευάζεται αποκλειστικά επί ελληνικού εδάφους και γι αυτόν τον λόγο δεν είχαμε κανέναν λόγο να δώσουμε αναφορά στην Τουρκία.

Λίγες ημέρες αργότερα παρατηρήθηκε κινητικότητα από τουρκικής πλευράς σε ένα σημείο όπου είχαν γίνει προπαρασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή αυτού του φράκτη. 

Αρχικά ήταν περίπου 35 άτομα στην οριογραμμή και παρακολουθούσαν τις κινήσεις μας. Πρόκειται για περιοχή επί της παλαιάς κοίτης του Έβρου στην περιοχή Μελισσοκομείου.

Fake news των Άγγλων για τον Έβρο – Συνοριοφύλακες: ”Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ κατάληψη ελληνικού εδάφους”

Αυτή την στιγμή η κατάσταση δείχνει να αποκλιμακώνεται και στον σημείο βρίσκονται 10 άτομα της τουρκικής στρατοφυλακής και 5 της αστυνομίας, οι οποίοι έχουν στήσει ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα. Τα άτομα αυτά βρίσκονται στην οριογραμμή. Οι αριθμοί αυτοί είναι μέχρι και εχθές το βράδυ.

Όσον αφορά την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παλιά φωτογραφία και δεν είναι τραβηγμένη από το επίμαχο σημείο.

Καλό θα ήταν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί σε τέτοιου είδους θέματα και να έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που βρίσκονται στα σύνορα και φυλάνε την πατρίδα μας.

Όσον αφορά τα ΜΜΕ που βρίσκονται περισσότερα από 1000 χιλιόμετρα από τον Έβρο, καλό θα ήταν να προσέχουν τι γράφουν και τι μεταδίδουν. Τα fake news δίνουν και παίρνουν. 

Ο Έβρος δεν χαρίζεται σε κανέναν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »