Την τήρηση περισσότερο αυστηρών οδηγιών λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στο Αίγιο και στο πλαίσιο  της εφαρμογής μέτρων προστασίας του κοινού από τη διάδοση του κορωνοϊού, αποφάσισε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, μιας και η προσέλευση προβλέπεται αυξημένη. Έτσι, οι πάγκοι θα έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους από τις προηγούμενες φορές, ενώ παρακαλούνται τόσο οι παραγωγοί-πωλητές όσο και οι καταναλωτές να τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, κρατώντας αποστάσεις αλλά και λαμβάνοντας όλα τα προστατευτικά μέτρα (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά). 

«Όλα γίνονται για την ασφάλεια του κάθε δημότη ξεχωριστά και κατ’επέκτασιν της δημόσιας υγείας. Η συνέπεια και το αίσθημα ευθύνης που έχουμε ως τώρα επιδείξει, είχαν το ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα του να μην υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις και συνωστισμό, να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης, για να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα» υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ο κ. Καλογερόπουλος. 

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αιγιαλείας εκφράζει την ικανοποίησή του για την άψογη συνεργασία του τόσο με την τοπική Αστυνομία, για τη συνεχή επιτήρηση υπαίθριων χώρων αλλά και καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά, στο πλαίσιο της διασφάλισης της υγείας των συμπολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν και συζητήσεις με τα ανώτερα στελέχη των τραπεζικών ιδρυμάτων της περιοχής αλλά και των σούπερ μάρκετ, με αντικείμενο την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων και με παράκληση εκ μέρους της δημοτικής αρχής να συνεχιστούν όλες οι προσπάθειες για το κοινό καλό, με το να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας εντός και εκτός των χώρων, σειρά προτεραιότητας κ.α..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »