Η κυβέρνηση προσπαθεί να καλυφθεί πίσω από ένα φθηνό και αμφιλεγόμενο ιδεολόγημα
Καθημερινά τα αυτιά των πολιτών τριβελίζονται από ένα τεράστιο ψέμα που επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Πρόκειται για την λεγόμενη κλιματική κρίση. Μέχρι πριν λίγο καιρό την γνωρίζαμε ως κλιματική αλλαγή αλλά ο πρωθυπουργός σε κάποιο από τα πολλά διαγγέλματα του ( δεν θυμόμαστε σε ποιο ακριβώς) μας παρακάλεσε να μιλάμε πλέον για κλιματική Κρίση και όχι αλλαγή.

Αυτή λοιπόν η δικαιολογία χρησιμοποιείται τον τελευταίο καιρό σαν καραμέλα, σαν πανάκεια δια πάσαν νόσον.

Το καλοκαίρι τις φωτιές τις έβαζε η κλιματική κρίση. Η κυβέρνηση είχε ανακαλύψει την αιτία και την φώναζε παντού αποποιούμενη τις δικές της ευθύνες. Και τι δεν ακούσαμε; Τα καλομπουκωμένα με τα «πακέτα Πέτσα» media τα έβαλαν με τα πεύκα αντί να τα βάλουν με την κυβέρνηση και εκμεταλλευόμενοι την άγνοια του κόσμου οι επιτήδειοι «ειδικοί» μιλούσαν για αυτοανάφλεξη ! Μέχρι που και η Green Peace βαρέθηκε την κασέτα αυτή και τους είπε: «Σταματήστε πια το παραμύθι και αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Ύστερα όταν πέρασε το καλοκαίρι και κάηκε ότι ήταν να καεί, η καραμέλα της κλιματικής κρίσης άρχισε να χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθεί η ακρίβεια.

Ακριβαίνει η βενζίνη και κοντεύει 2 ευρώ; Η κλιματική κρίση φταίει. Ακριβαίνουν τα τρόφιμα και φτάνει 1,20 το ψωμί; Φταίει η κλιματική κρίση. Ανεβαίνουν δραματικά οι τιμές του ρεύματος κάπου 300% πάνω; Η κλιματική κρίση πάλι και όχι βεβαίως η κυβέρνηση που έκλεισε τα λιγνιτικά εργοστάσια για να παραστήσει ο πρωθυπουργός τον τρέντι και τον οικολόγο γεμίζοντας την χώρα με ανεμογεννήτριες από την Γερμανία – πραγματικά «σαπάκια» που οι Γερμανοί δεν τα θέλουν πουθενά στην χώρα τους.

Ε λοιπόν, φτάνει! Όχι άλλο παραμύθι.

Δεν υπάρχει καμιά κλιματική κρίση ( θα αναφερθούμε αλλού επισταμένως σε αυτή την απατηλή θεωρία που έχει φτιαχτεί μόνο για να να επιβληθούν νέοι φόροι). Υπάρχει μόνο κυβερνητική ανικανότητα και σχέδιο για μετατροπή της χώρας σε Γερμανική αποικία.

Όλα αυτά τα μοντέρνα φληναφήματα, όλες αυτές οι πολιτικά ορθές αρλούμπες, οι ροζ σαπουνόφουσκες περί κλιματικής κρίσης εξυπηρετούν μονάχα τους κεντρικούς σχεδιασμούς μιας υπερεθνικής δράκας ανθρώπων που συνωμοτούν για να καταργήσουν έθνη και κυβερνήσεις επιβάλλοντας μια μετακομμουνιστική οικολογική – υγειονομική παγκόσμια δικτατορία.

Για την αδιανόητη ακρίβεια που ισοπεδώνει τα ελληνικά νοικοκυριά δεν φταίει καμιά κλιματική κρίση. Φταίνε μόνο οι πολιτικές σας, κύριοι της κυβέρνησης. Φταίει η ανικανότητας σας, φταίνε τα lockdown που επιβάλλατε( κάποιοι από την εποχή του πρώτου κιόλας lockdown προειδοποιούσαν για τις οικονομικές συνέπειες αυτών των πολιτικών), φταίει η απολιγνιτοποίηση που με θρησκευτικό ζήλο νεοφώτιστου εφαρμόσατε.

Ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι να βοηθήσετε την ζωή των πολιτών, κάντε το. Αλλιώς, αν δεν μπορείτε, κάντε εκλογές και φύγετε να τελειώνουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »