Ανέκαθεν τα αυταρχικά κι ολιγαρχικά καθεστώτα έριχναν τις ευθύνες των αποτυχημένων διακυβερνήσεών τους στους αποχωρούντες ή αποθνήσκοντες ηγέτες. Ο διάδοχος λοιπόν του Στάλιν στην ΕΣΣΔ Νικίτα Κρούτσεφ, σε ομιλία προς το ΚΚΣΕ, φόρτωνε όλα τα χάλια της ΕΣΣΔ στον αποθανώντα Στάλιν, αλλά κάπου από την αίθουσα ακούστηκε μια φωνή : “τι έκανες τότε σύντροφε Κρούτσεφ;”, μια και ήταν ακριβώς πίσω από τον Στάλιν στην ιεραρχία της ηγεσίας. Ο Κρούτσεφ κατακόκκινος από οργή, σηκώθηκε κι άρχισε να απειλεί “ποιός τό’πε αυτό; ποιός τό’πε αυτό;”. Κανείς δεν τόλμησε να μιλήσει υπό τον φόβο εκτόπισης, όπου ξαφνικά ο Κρούτσεφ είπε : “Γι αυτό και γω δεν μίλαγα τότε (λόγω φόβου)”.

Αναφέρω αυτό το γεγονός γιατί αυτή τη στιγμή ο Κούλης έχει κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά των αφεντικών του. Αυτός σαν γνήσιος στόκος πίστεψε τις υποσχέσεις του διαβόλου, λάθος διορθώνω του Schwab, και υπάκουσε όπως η κοινή γυναίκα στον πεζεβέγκη. Μην σοκάρεστε με την παρομοίωση, ακριβώς αυτή είναι η σχέση. Υπόσχεται ο πεζεβέγκής γάμο (ποιός άλλος θα δεχόταν την πουτ@να για σύζυγο;) κι αναθέτει στην κοινή να μαζέψει χρήμα για τα έξοδα του γάμου, κι αυτή με την υπόσχεση μένει εκεί για χρόνια. Όταν πατσουρώσει, την πετάει ο πεζεβέγκης και βρίσκει άλλο βλήμα, πιο φρεσκαδούρα. Φρεσκαδούρα vs πατσαβούρας. Αργότερα άλλη κι άλλη και ζει αυτός καλά και οι άλλες στη ψάθα μέσα στις ρυτίδες.

Αυτή είναι ανέκαθεν η τακτική των παγκοσμιοποιητών, να ριξουν τις ευθύνες στον Κούλη και να φέρουν άλλον πιο φρεσκαδούρα (νέα γκόμενα ο πεζεβέγκης). Έτσι δεν έφεραν τον Κούλη, που δεν θα αναγνώριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών του Τσε Γκεβάρα Αλέξη; Αλλά κι ο Αλέξης έτσι δεν ήρθε, που με ένα νόμο, ένα άρθρο, θα έσκιζε τα μνημούνια των νουδουλοπασόκων; Δεν το πάω πιο βαθειά χρονικά μην αυτοκτονήσετε. Θα πω όμως το εξής : έτσι δεν είπαν κάνετε το εμβόλιο γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ; Μετά τι είπαν; Εε, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, δεν θα αρρωστήσετε όμως. Μετά είπαν ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ και μετά αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι διασωληνωμένοι είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι. Τώρα πιά υπάρχουν πολλαπλές μελέτες, που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα. Γι αυτό μην παρεξηγείστε, που μας παρομοιάζω με τις κοινές γυναίκες του πεζεβέγκη!

Ας δούμε όμως απόψεις περί Κούλη από τον νεοδημοκράτη Νίκο Καραχάλιο :

(https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/n-karaxalios-o-k-mitsotakis-fovatai-oti-me-tin-triti-episyndesi-pou-tha-vrethei-tha-paei-mexri-kai-fylaki/ )

● «Το σύστημα Μητσοτάκη βασίστηκε στο φόβο και μια έμμεση κρατική τρομοκρατία. Έδωσε νέα διάσταση στην πολιτική φράση “εμείς σας ακούμε”. Ο άνθρωπος αυτός το “εγώ σας ακούω” το εννοεί με την έννοια της επισύνδεσης».

● «Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος και η λέξη ανοησία δεν είναι προσβολή, είναι κατάσταση. Ο άνθρωπος χωρίς μυαλό, χωρίς ορθή σκέψη, χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική είναι ανόητος. Όταν έχεις 158 βουλευτές, όταν δήθεν έχει 10 μονάδες προβάδισμα στις εκλογές, όταν σου μετράνε τις τραγωδίες ως ευνοϊκές συγκυρίες και σε αφήνουν να κάνει 7,5 δισ. αναθέσεις, τι θες να κάνεις και υποκλοπές;»

● «Ένας άνθρωπος που είχε καταφέρει να επωφεληθεί από το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, πέρασε με τις γκάφες και την ανικανότητά του, με τις ανήθικες σκανδαλώδεις και ομολογημένες υποκλοπές σε ένα αντι-μητσοτακικό μέτωπο, … και μετέτρεψε την ελληνική δημοκρατία σε ελληνική τραγωδία: Χώρισε την Ελλάδα σε χαφιέδες και θύματα. Είναι ο πρώτος πρόεδρος κυβερνήσεως, του επιτελικού κράτους, που μετέτρεψε την ελληνική δημοκρατία σε ελληνική τραγωδία. Έχουμε έναν ΚΥΠατζή πρωθυπουργό»

Θυμηθείτε τι έγραφα για την νουδούλα >

www.triklopodia.gr/bas_4-η-αηδιολογια-τησ-νδ-μ-λ-λ-μ-μ-λ-κυα/

Ποιός θα είναι ο Αντι-Κούλης; Μα φυσικά ένας νέος (ο νέος είναι ωραίος) κι άφθαρτος, όπως κάποτε λάνσαραν τον Αλέξη. Όμως τώρα έχουν βάλει κι άλλο ένα χαρακτηριστικό : θα είναι και θύμα της όλης κατάστασης! Σωστά το βρήκατε, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο παρακολουθούμενος. Έτσι θα πειστούν να τον ψηφίσουν τα πρόβατα του Πεζεβεγκιστάν, που στο χρηματιστήριό του ο σανός των ελληνοπροβάτων πιάνει νέα χαμηλά. Άσε τους “ψεκασμένους-συνομωσιολόγους” να λένε ότι πήγαν στα ύψη οι κτηνοτροφές. Κάντε την 4η δόση να συνέρθετε.

https://www.brighteon.com/3350aa80-5266-469f-b400-27cb3e0ea88e

Για να μην το ξεχάσω, ο ωτακουόμενος Ανδρουλάκης, ναι μεν είναι θύμα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΣ. Τόσες κασέτες έχουν και του το μήνυσαν : “θες να σου βγάλουμε τα προσωπικά στη φόρα;”. Φάτε 4η δόση σανού! Κουράγιο, ακόμα στέκεστε!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΗΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ.

Ποιός θα σκίσει τα παράνομα μνημόνια;

Ποιός θα φέρει πίσω τα κλεμμένα;

Ποιός θα διώξει τους παράνομους μετανάστες από την χώρα;

Μήπως η Πατσαβούρα της Δικτατορίας (ΠτΔ);

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »