Κάνοντας χρήση της αυθαιρεσίας της εξουσίας, αυτοί που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα Δίκαια του Λαού, μετέρχονται όλων των μεθόδων που χρησιμοποιούν οι εκασταχού Δικτατορίες προκειμένου να βιάσουν την Δημοκρατία και να αυθαιρετήσουν σε βάρος των Δικαιωμάτων των πολιτών.

Αυτό όσο και αν είναι σύνηθες στα ανελεύθερα καθεστώτα δεν συνηθίζεται στο Δίκαιο των Δημοκρατιών ,όπως ίσχυσε μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Δυστυχώς και λόγω του «συνεταιρισμού» πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, αυτή η σχεδόν πάγια αρχή της διακυβέρνησης, τραυματίστηκε καίρια στα χρόνια της τρομοκρατίας του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ιού!!!

Τα απίστευτα είναι ότι οι ελληνική κυβέρνηση και τα Ελληνικά κόμματα, στήριξαν τις απαγορεύσεις σε ανακοινώσεις των Αμερικανών, που στην πορεία έγιναν αποδεκτές και από κυβερνήσεις κρατών της ΕΕ. Στην πορεία ωστόσο μέχρι σήμερα (από το Μάρτιο του 2021) προέκυψαν πλήθος διαφοροποιήσεων με υγειονομικά δεδομένα που μεταβλήθηκαν «ριζηδόν», ώστε οι ίδιοι Οργανισμοί ,στους οποίους βασίστηκαν οι περιορισμοί σχετικά με τον covid-19. Ωστόσο ο ανίδεος υπουργός υγείας της χώρας μας, να επιμένει σε όσα του υπέδειξαν , υποτίθεται υγειονομικοί, που όλως περιέργως βρίσκονται σε λίστες αμειβόμενων από φαρμακευτικές εταιρείες (παλαιότερα συνιστούσε ΑΔΙΚΗΜΑ) με σαθρή δικαιολόγηση ,την συμμετοχή σε … ερευνητικά πρωτόκολλα και σε κομματικές ή συνδικαλιστικές δράσεις.

Τέτοιες πρακτικές «είναι κατακριτέες, αποτελούν όνειδος για τη Δημοκρατία μας και ο υπεύθυνος γι’ αυτές έχει ονοματεπώνυμο!

Λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης και έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί!», όπως γράφει Θεοφάνης Γκατζής μπλογκ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ! Θα πρόσθετα χωρίς υπερβολή ότι οι ίδιες ευθύνες αναλογούν σε ΟΛΟΥΣ τους βου(ο)λευτές του κυβερνώντος κόμματος αλλά και στους λοιπούς της Βουλής που με το πρόσχημα της συναίνεσης για λόγους μείζονος συμφέροντος τάχα , δέχονται να παίζουν το ρόλο του «βαστάζου» της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ παράνοιας που κραδένεται ως μπαμπούλας εναντίον ΟΛΗΣ της κοινωνίας.

Ωστόσο και όταν στον παγκόσμιο καθοδηγητή το αφήγημα αλλάζει σε βάρος της «αλήθειας» των εμπόρων της φαρμακοβιομηχανίας, στην δύστυχη πατρίδα μας της νεοδημοκρατικής, Μητσοτακικής ιατροφαρμακευτικής δικτατορίας, οι «μπουκωμένοι» (είτε με ζεστό χρήμα, είτε με επίζηλες και κερδοφόρες θέσεις πολιτικής και συνδικαλιστικής συνδιαλλαγής) «ειδικοί» ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ και προκλητικά απέχουν από του να λάβουν αντίστοιχες αποφάσεις. Ενώ δηλαδή στις απαγορεύσεις έσπευσαν να ευθυγραμμιστούν, στην απαλλαγή μας, κωφεύουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, και απειλούν με αντισυνταγματικά πρόστιμα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ τύπου ,που θυμίζουν ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ…

Ορθότατα : Όπως τονίζει επίσης ο κ. Γκατζής « Δεν παρατήρησα όμως τα κόμματα του δήθεν συνταγματικού τόξου να λαμβάνουν θέση όταν παραβιάζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματα με τον πολύμηνο εγκλεισμό (lockdown) που κατόπιν αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος, των θρησκευτικών ελευθεριών με το κλείσιμο των εκκλησιών, καθώς και η ελευθερία της επιλογής των Ελλήνων πολιτών με την άμεση (βλέπε υγειονομικούς, πρόστιμα στους άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάστηκαν) και έμμεση υποχρεωτικότητα εμβολιασμού- αποκλεισμός των ανεμβολίαστων από κοινωνικές εκδηλώσεις και υποχρεωτικά τεστ επί πληρωμή για την ανίχνευση του κορωνοϊού για να προσέλθουν στο χώρο εργασίας τους για την αντιμετώπιση της covid-19!».

Το χειρότερο είναι ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό, με επικεφαλής τον γνωστό Κούλη και «άξιους» συμπαραστάτες, τον Αλέξη, τον Νίκο και τα άλλα παιδιά του πολιτικού μαντριού της πλατεία Συντάγματος (τρομάρα μας, αυτού που ΚΑΤΑΕΞΑΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ) από την αρχή της κραδενόμενης πανδημίας που δεν έχει σταματημό στις παρανομίες (μετά το Σύνταγμα καταργεί και το απαραβίαστο των συνδιαλέξεων και συλλαμβάνονται με την «γίδα στον ώμο)- αλλά και το Δικαστικό μας «σύστημα» φαίνεται να ΚΟΙΜΑΤΑΙ μακάρια, την ώρα που αγρυπνεί όταν πρόκειται για αναδρομικά και κάθε είδους αύξησης για το συνάφι. Έτσι που ο απλήρωτος και κατάφορα αδικημένος υγειονομικός ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να εξανίσταται και να φτύνει κατάμουτρα μία μπασταρδεμένη Δημοκρατία ,με εμφανέστατα τα σημεία του εκφασισμού!!!

Συνεχίζει ο εκλεκτός συμπολίτης, «Αυτή την στιγμή χιλιάδες συμπατριώτες μας συμπληρώνουν σχεδόν ένα χρόνο σε αναστολή εργασίας επειδή δεν προέβησαν σε εμβολιασμούς με εμβόλια που αποδεικνύεται καθημερινά ότι στην καλύτερη περίπτωση είναι αναποτελεσματικά και στη χειρότερη εξόχως επικίνδυνα (βλέπε μελέτες 1. https://www.eyewideopen.org/?p=3974 και
2. https://www.eyewideopen.org/?p=4021), με απόρροια να διαβιούν στην ανέχεια και το Εθνικό Σύστημα Υγείας να είναι καίρια αποδυναμωμένο, ενώ τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως κωφεύουν!

Προς επίρρωση του παραπάνω ισχυρισμού ως προς το σκέλος της αναποτελεσματικότητας των εμβολίων αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο καθημερινό δελτίο του ΕΟΔΥ στις 10 Ιουλίου μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι, 37 (35.92%) ήταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 66 (64.08%) ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!».

Δυστυχώς ποια Δικαιοσύνη θα κρίνει τα ΔΙΚΑΙΑ ενός ΛΑΟΥ που βιάζονται όπως και ο ίδιος για όσο ο φερόμενος πρωθυπουργός και οι κοινοβουλευτικοί παρατρεχάμενοί του ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που τάχα ορκίζονται να διαφυλάττουν και να προστατεύουν ; Μήπως η Πατρίδα μας καλεί, ο κάθε ένας από εμάς να πράξει το ΚΑΘΗΚΟΝ του απέναντι στη χώρα που βυθίζεται στην δολοφονία, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να μας σύρουν στις «μνημονιακές» και άλλες δεσμεύσεις του ψευτορωμαίϊκου στους ευρωπαίους δυνάστες, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι ίδιοι θα είναι οι «ποιμένες που θα παραδώσουν το ποίμνιο στο σφαγείο», έναντι συμφωνημένης αμοιβής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »