«Νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι;;», λένε.

Δεν φαίνονται και τόσο ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο όλο και περισσότεροι Ρώσοι που έχουν δημόσιο λόγο.

Εμμέσως εκφράζεται μία κριτική για τις κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, τα οποία εδώ και πάνω από 2 μήνες είναι ουσιαστικά στάσιμα και απλά έχουν επικεντρωθεί στην απελευθέρωση του Ντονμπάς σπίτι-σπίτι!

Παράλληλα αναλυτές και δημοσιογράφοι στο κρατικό “Κανάλι 1” της Ρωσίας εκτοξεύουν “πυρά” κατά της Δύσης αναφορικά με τα σχέδιά τους στην Ουκρανία.

«Τότε δεν θα ήταν λογικό κι εμείς να ανοίξουμε νέο μέτωπο και να σφυροκοπήσουμε τους ανυπεράσπιστους Γερμανούς; Ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι ναζί δεν θα έχουν ψευδαισθήσεις; Παρακολούθησα τη γερμανική τηλεόραση τις προάλλες. Είναι απευθείας απόγονοι του Γκέμπελς», σημείωσε ένας εκ των ομιλητών σχολιάζοντας το μαζικό άδειασμα των νατοϊκών αποθηκών με όπλα τα οποία καταλήγουν στην Ουκρανία.

Και συνέχισε:

«Δηλαδή θέλουν (σ.σ. οι δυτικοί) να τους πιστέψουμε αφελώς; Nα τους επιτρέψουμε να πλημμυρίσουν την Ουκρανία με περισσότερα όπλα, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση στην (αμερικανική) βάση του Ramstein, να τους εκπαιδεύσουν και να τους επιτρέψουμε να ξεκουραστούν μετά για 90 ημέρες, αφού οι εναπομείναντες των Ουκρανικών Ε.Δ. είναι κουρασμένοι;

Υποτίθεται πρέπει να σταματήσουμε πριν φτάσουμε στην Υπερδνειστερία, να μην τους αποκόψουμε τελείως από τη Μαύρη Θάλασσα και να μην καταλάβουμε όλη την ανατολική όχθη της Ουκρανίας. Yποτίθεται πρέπει να περιμένουμε εδώ όσο εκείνοι σφυροκοπούν το Ντονέτσκ»:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »