Εκφώνησε ομιλία στο συνέδριο της NRA υπέρ της οπλοκατοχής: «Ένας κακός τύπος με ένα όπλο εξουδετερώνεται από έναν καλό τύπο με όπλο»

Στο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Τυφεκίων (NRA) ο πρώην Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε σαφές μήνυμα ότι σκπεύει να είναι υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Τραμπ υπό τις επευφημίες του κοινού και με χορευτικές κινήσεις υπό τους ήχους του «Hold On I’m Coming» (κάντε υπομονή, έρχομαι) στην ουσία ανακοίνωσε τις προθέσεις του.

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να «οπλιστούν οι πολίτες» για να πολεμήσουν «το κακό στην κοινωνία μας» που, ευθύνεται για το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας.

 

 

«Η ύπαρξη του κακού στην κοινωνία μας δεν είναι λόγος για να αφοπλιστούν οι νομοταγείς πολίτες», είπε ο Τραμπ και τόνισε πως «ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε έναν κακό τύπο με ένα όπλο, είναι ένας καλός τύπος με όπλο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον διάδοχό του στον Λευκό Οίκο, τον Τζο Μπάιντεν, και το Δημοκρατικό Κόμμα ότι εκμεταλλεύονται πολιτικά «τα δάκρυα των οικογενειών που πενθούν», προσπαθώντας να ψηφίσουν νόμους κατά της οπλοκατοχής.

 

 

Στις αιτιάσεις των Δημοκρατικών για περιορισμό της οπλοκατοχής, οι Συντηρητικοί αντιπαραθέτουν την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας που είναι και η πηγή του κακού.

Ο 18χρονος δράστης του μακελειού ήταν ένας «παράφρων εκτός ελέγχου», τόνισε ο πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου και συμπλήρωσε: «Θα καεί στην κόλαση».

Ο Τραμπ ζήτησε επίσης αυξημένη φρούρηση στα αμερικανικά σχολεία, προτείνοντας την τοποθέτηση περιφράξεων με ανιχνευτές μετάλλων στις εισόδους, καθώς και την οπλοφορία των εκπαιδευτικών.

Ο Τραμπ τίμησε τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »