Κύριε Πρωθυπουργέ
Τελευταία ο παραλογισμός όχι μόνο έχει ξεπεράσει κάθε όριο , και έχει χτυπήσει ταβάνι .

1. Στην ομιλία σας στο Κογκρέσο βάλατε στην ίδια ζυγαριά τους Μεσολογγίτες με τους Νεοναζιστές της Ουκρανίας , ΝΤΡΟΠΗ.

2. Στο Νταβός αποκαλέσατε την Κωνσταντινούπολη Ιστανμπούλ , ΝΤΡΟΠΗ .

3. Έχετε επιβραβεύσει ποικιλοτρόπως τον Πρόεδρο της Ουκρανίας , ενώ γνωρίζεις πολύ καλά ότι το 2021 αγνόησε τον Ελληνισμό που ζει εκεί και ούτε πολύ ούτε λίγο αναγνώρισε άλλες εθνικότητες και την Ελληνική την αγνόησε , ΝΤΡΟΠΗ.

4. Στέλνετε όπλα στην Ουκρανία μόνο με την εντολή την δική σας χωρίς να έχει δημοσιευθεί μέχρι τώρα τι όπλα έχετε στείλει και από που τα αποσύρατε , ΝΤΡΟΠΗ .

5. Πιέζει η Τουρκία για Αποστρατικοποίηση των Νησιών , και έχετε αφήσει υποψίες ότι τα όπλα που στείλατε είναι από τα Νησιά , αυτά που είχε προμηθευτεί από πολλά χρόνια πρίν και ήταν από την Ρωσία , εάν αληθεύει τότε διαπράττετε το μεγαλύτερο έγκλημα διότι γνωρίζετε ότι οι ΗΠΑ ότι και όπλα εάν σας δώσουν δεν πρόκειται να τα βάλετε στα Νησιά λόγω των θέσεων που έχουν οι ΗΠΑ ,
εάν αυτό είναι αλήθεια και μέσω αυτής της ενέργειας γίνεται η αποστρατικοποίηση των Νησιών αυτή η Πράξη συνιστά ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

6. Η Τουρκία στέλνει ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο η Ελλάδα σφυρίζει αδιάφορα , και ενώ βλέπετε ότι σύντομα θα στείλει και Γεωτρύπανο τι θα γίνει ?

7. Έφτασαν τα Αεροσκάφη έξω από την Αλεξανδρούπολη και η Ελλάδα τι έκανε ? ΝΤΡΟΠΗ

8. Σε καθημερινή βάση παραβιάζουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο τα Αεροσκάφη άνευ πιλότου και η Ελλάδα το μόνο που κάνει είναι να τα καταγράφει , ενώ θα έπρεπε να είχε γκρεμίσει τουλάχιστον ένα έτσι ώστε να σταματήσει ο τσαμπουκάς των Τούρκων , έτσι δεν είναι Κύριε Πρωθυπουργέ ?

9. Υποστηρίζεται τους Νεοναζιστές της Ουκρανίας και τους Επιβραβεύεται με τις πράξεις σας ενώ γνωρίζεις τις Βιαιότητες που υποστεί Ο Ελληνισμός είτε απευθείας , είτε με την σύμπραξη των Τούρκων ( ακόμη και Οστά Ελλήνων τα έκαναν Λίπασμα ) ,
σε εκδήλωση για τους Ποντίους επειδή δεν άρεσε ο λόγος που εκφωνήθηκε ( στον Βόλο )αποχώρησαν οι Βουλευτές , γιατί Κύριε Πρωθυπουργέ ?

10. Κύριε Πρωθυπουργέ γιατί δεν έχετε πράξη το ΒΕΤΟ που έχετε το Δικαίωμα να επιβάλλεται στους Οργανισμούς ΝΑΤΟ – Ε.Ε όταν οι δύο αυτοί οργανισμοί υποστηρίζουν ανοικτά και απροκάλυπτα την Τουρκία , και το μόνο που λένε είναι βρείτε τα μέσω διαλόγου ενώ γνωρίζετε ότι έτσι αποθρασύνεται η Τουρκία ?

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ” ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ ” ΝΤΡΟΠΗ – ΑΙΣΧΟΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »