Ο Robert F. Kennedy, Jr είναι γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy. Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι πρώτες πειραματικές, χωρίς οριστική άδεια και αγνώστου περιεχομένου σκευάσματα ενέσεις, ο Ρόμπερτ Κέννεντι ο νεώτερος έριξε τις πρώτες τροχιοδεικτικές βολές κατά των «εμβολίων» λέγοντας (ertopen, 9-12-2020): «Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας, επειγόντως, με τον επερχόμενο εμβολιασμό Covid-19: Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος!».

Για να εξηγήσει ο παγκοσμίως διάσημος δικηγόρος-ακτιβιστής: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και ως εκ τούτου αλλάζουν το ατομικό γενετικό υλικό, διαδικασία που συνιστά γενετική παρέμβαση, κάτι που ήταν ήδη απαγορευμένο και μέχρι σήμερα θεωρείται εγκληματικό.. μετά από ένα πρωτοφανές και άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, δεν θα μπορείτε πλέον να αντιμετωπίζετε τις παρενέργειες του εμβολίου με συμπληρωματικό τρόπο».

Για να συμπεράνει ο Ρόμπερτ Κέννεντι Τζούνιορ: «Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: Εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα ή παρενέργεια εξαιτίας του εμβολίου μετά τον εμβολιασμό με την πειραματική τεχνολογία mRNA, ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος θεραπευτής θα μπορέσει να σας βοηθήσει, επειδή η ζημιά που προκαλείται από τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη.. Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα νέα εμβόλια αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν έχει διαπραχθεί ποτέ σε τέτοια έκταση στην Ιστορία».

Ο περιβαλλοντικός ακτιβιστής Ρόμπερτ Κέννεντι Jr. βρίσκεται στην ίδια συχνότητα με τον πνευμονολόγο Δρ. Wolfgang Wodarg που έχει πει (pronews.gr, 10-12- 2020): «Αυτό το εμβόλιο το οποίο εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενο, στην πραγματικότητα θα πρέπει να απαγορευτεί για την πλειονότητα των ανθρώπων καθώς εμπεριέχει γενετική μηχανική. Θέλετε επομένως να γίνεται ένα γενετικά μεταλλαγμένο ζόμπι; Ή ένα “ζωντανό” ρομπότ; Είναι επιλογή σας. Εγώ προσωπικά δεν το θέλω».

Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε η δημόσια επίθεση του R. Kennedy, Jr. στον «φιλάνθρωπο» προαγωγό των γενοκτόνων «εμβολίων» Μπιλ Γκέιτς με ανάρτησή του, στηλιτεύοντας το πως χρησιμοποιεί ο Γκέιτς το «εμβόλιο» για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία (europost, 9-4-2020): «Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες.. ώστε να αποκτήσει ο ίδιος ένα δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, την αιχμή του δόρατος του νέο-ιμπεριαλισμού».

Ο εξέχων ακτιβιστής κατά των «εμβολίων» Κέννεντι Τζούνιορ πρόσθεσε επίσης: «Στις 6 Απριλίου 2020 δοκιμάστηκε το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό.. Το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Inovio Pharmaceuticals η οποία χρηματοδοτείται από το διαβόητο ίδρυμα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς.. Το 2010, ο Γκέιτς δώρισε 10 δισ. δολάρια στον ΠΟΥ λέγοντας: “Πρέπει να κάνουμε αυτή τη δεκαετία, δεκαετία εμβολίων”.. Ένα μήνα αργότερα, ο Γκέιτς δήλωσε σε έναν Ted Talk ότι τα νέα εμβόλια “θα μπορούσαν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Για να προσθέσει ακόμη ο ιδρυτής του Children’s Health Defense Ρ. Κέννεντι: «Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Γκέιτς. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν από τα εμβόλια του Γκέιτς.. Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε μια δοκιμή εμβολίου πειραματικής ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά.. Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς για μια καταστροφική επιδημία οξείας φαγούρας (NPAFP) που παραλύει 490.000 παιδιά». Κλπ.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2021, το «Instagram» έκλεισε τον λογαριασμό του Ρ. Κένεντι Τζούνιορ τάχατες για «fake news»! «Καταργήσαμε αυτόν τον λογαριασμό, καθώς δημοσίευε, επανειλημμένως, εσφαλμένους ισχυρισμούς σχετικά με τον κορονοϊό και τα εμβόλια», ανέφερε το Facebook, η μητρική εταιρεία του Instagram. Τότε ο Κέννεντι είχε περίπου 800.000 ακολούθους στον λογαριασμό του. Δεν άρεσαν βλέπετε στους εν ψυχρώ φονιάδες και γενοκτόνους νεοταξίτες οι δημόσιες τοποθετήσεις του Ρ. Κέννεντι, διότι ο ίδιος ήταν λάβρα αντίθετος κατά των λεγόμενων «εμβολίων»!

Ο Κένεντι Τζούνιορ, που είναι ένας από τους πιο γνωστούς παγκοσμίως αντιεμβολιαστές για τον κόβιντ και έχει πρωτοστατήσει και σε εκστρατείες κατά της μάσκας όσο και κατά των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας, έχει επίσης αναφέρει (attikanea, 2-6-2021): «Ο πατέρας μου, μου είπε όταν ήμουν παιδί: “Τα άτομα που έχουν την εξουσία ψεύδονται. Και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε δημοκρατία οφείλουμε να καταλάβουμε ότι τα άτομα στην εξουσία ψεύδονται. Τα άτομα στην εξουσία καταχρώνται την εξουσία που εμείς τους εκχωρήσαμε».

Για να προσθέσει: «Και αυτή τη στιγμή τους δίνουμε την εξουσία να διαχειριστούν κάθε στιγμή της ζωής μας 24 ώρες το 24ωρο. Θα γνωρίζουνε που θα είμαστε, τα χρήματα που ξοδεύουμε. Θα έχουν το δικαίωμα να μας επιβάλουν ανεπιθύμητες ιατρικές επεμβάσεις..

Οι ναζί δοκίμασαν εμβόλια σε Τσιγγάνους κι Εβραίους κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.. Τα άτομα ήταν τόσο τρομοκρατημένα μετά τον Πόλεμο που υπέγραψαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και εμείς όλοι δεσμευθήκαμε να τον σεβαστούμε: Ότι δεν θα επιβάλουμε ποτέ ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις σε ανθρώπινα πλάσματα χωρίς ξεκάθαρη συναίνεση.

Και ωστόσο ξαφνικά μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση εξαφανίστηκε. Τα άτομα κυκλοφορούν με μάσκες χωρίς η επιστήμη να τους έχει εξηγήσει. Κάνουν αυτό που τους λένε. Τα κυβερνητικά κανάλια ενορχηστρώνουν την υπακοή και αυτό δεν είναι δημοκρατικό. Αυτό δεν είναι ο καρπός της δημοκρατίας».

Και καταλήγει ο Κένεντι Τζούνιορ: «Είναι το προϊόν μιας ατζέντας τροφοδοτημένης από τις φαρμακευτικές που θα σκλαβώσει όλη την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σ΄ ένα δυστοπικό εφιάλτη που οι δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα διαχειριστούν τις ζωές μας και θα ερειπώσουν τα παιδιά μας και θα καταστρέψουν όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας».

Ο Ρ. Κέννεντι βρέθηκε στο Βερολίνο και μίλησε για τον σύγχρονο Οργουελισμό και την ατζέντα της βιοτρομοκρατίας των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε (syde, 8 Αυγούστου 2022): «Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα. Και σήμερα έχουμε την παραμόρφωση των νέων τεχνολογιών που δίνουν στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα να επιβάλλουν ελέγχους σε πληθυσμούς που δεν είχαν ποτέ φανταστεί».

Τον Οκτώβριο του 2021, ανάμεσα σε πολλά άλλα που δεν βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας, υπήρξαν ισχυρισμοί και καταγγελίες από διάφορες προσωπικότητες στην Πολωνία ότι (Dimpenews, 10-10-2021): Η Pfizer του κτηνίατρου Μπουρλά έκανε πειράματα και δοκιμές του εμβολίου της covid-19 σε ορφανά μωρά ηλικίας 6 μηνών. Ο Σύλλογος Children’s Health Defence, υπό τον Robert F. Kennedy, ειδοποιήθηκε από τους Πολωνούς που κτύπησαν παγκόσμιο συναγερμό.

Το γεγονός ότι η Pfizer φαίνεται να λειτουργεί εκτός νόμιμων ορίων, οδήγησε τότε μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών να απαιτήσουν από πολιτικά πρόσωπα και εν τέλει να λάβει χώρα μια μεγάλη διάσκεψη στην Πολωνία με τίτλο: «Ιατρικά tests σε παιδιά και βρέφη: Ιατρικά, νομικά και ηθικά ζητήματα». H διάσκεψη διοργανώθηκε από πολωνικές ενώσεις και ιδρύματα. Το γεγονός έλαβε μεγάλη έκταση και κοινωνικές διαστάσεις.

Πέραν αυτών, για γεγονός που έλαβε χώρα πριν από 22 χρόνια, ο Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε σε βίντεο για τον Γκέιτς και για τον Φάουτσι (el.gr, 13-6-2022): «Το 2000 ο Τόνι Φάουτσι πέταξε στο Σιάτλ-Ουάσινγκτον και είχε αυτή την συνάντηση αυτή την πολύ περίεργη συνάντηση στην έπαυλη του Μπιλ Γκέιτς. Ο Γκέιτς τον έφερε στη βιβλιοθήκη του και του είπε: “θέλω να προτείνω μία συνεργασία μαζί σου” και η συνεργασία ήταν να προσπαθήσουν να εμβολιάσουν όλη την ανθρωπότητα.

O Γκέιτς πήγε στα Ηνωμένα Έθνη και έδωσε μία ομιλία στην οποία υποσχέθηκε να εμβολιάσει ουσιαστικά όλη την ανθρωπότητα με μια πολλαπλή φουρνιά εμβολίων μέχρι το 2020. Και έτσι άρχισε, χρησιμοποιώντας τη “φιλανθρωπία” του, να δημιουργεί μια σειρά από άλλες ημι και μη κυβερνητικές υπηρεσίες (sepi, gavi) και στην συνέχεια να αποκτήσει τον έλεγχο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας». Ναι, Έλληνες «ειδικοί», αυτά ειπώθηκαν πριν από 22 χρόνια!

Εκτός όλων αυτών, στις 10 Ιουνίου 2022 έκανε πρεμιέρα μια ταινία από τον βραβευμένο κινηματογραφιστή Dr. Andy Wakefield, σε συνεργασία με τον εκτελεστικό παραγωγό Robert F. Kennedy Jr, πρόεδρο της Children’s Health Defense (CHD), και την CHD Films (attikanea, Nioland, 20-6-2022). Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Υπογονιμότητα: Μια διαβολική ατζέντα».

Στο ντοκιμαντέρ καταγράφεται μια άκρως ανατριχιαστική ιστορία ενός θανατηφόρου πειράματος ελέγχου πληθυσμού από το κεντρικό στρατηγείο-παραμάγαζο των διεθνών σιωνιστών που ονομάζεται Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ). Όπου εδώ, τα ανά τον κόσμο υποζύγια των Ρότσιλντ, με το άλλοθι-συγκάλυψη ενός προγράμματος εμβολιασμού κατά του τετάνου, οδήγησαν στη στείρωση εκατομμύρια γυναίκες στην Κένυα, χωρίς καν οι

ίδιες να το ξέρουν ή να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Και όπως προειδοποιεί στην ταινία ο Δρ. Stephan Karanja: «Όταν τελειώσουν με την Αφρική, θα έρθουν για εσάς».

Προσέτι, τον Ιούλιο του 2022, ο γιος του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Robert F. Kennedy ξέσπασε κατά του Α. Φάουτσι για τα σχόλιά του πως «τα εμβόλια για τον Covid δεν προστατεύουν υπερβολικά καλά από τον ιό», λέγοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος πρέπει να λογοδοτήσει για τα lockdowns και τα εμβόλια: Που βασίστηκαν στην αρχική του δήλωση πως τα εμβόλια θα εμπόδιζαν τη μετάδοση και θα τερμάτιζαν την πανδημία» (The Epoch Times).

Επιπροσθέτως, το τρίτο από έντεκα παιδιά των Robert F. Kennedy και Ethel Kennedy, Robert Jr., μίλησε σε σχετικό βίντεο για το πείραμα Milgram, για το πως προωθούνται τα mRNA εμβόλια και οι μάσκες σήμερα. Αναφέρει ο ίδιος: «Ένα από τα διάσημα πειράματα που έλαβαν χώρα στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ονομάζεται πείραμα Milgram. Σε αυτό το πείραμα ένας ψυχολόγος του Γέιλ στρατολόγησε περίπου 50 εθελοντές και έβαλε αυτούς τους εθελοντές να σταθούν σε ένα δωμάτιο, ενώ ένας άντρας που έμοιαζε με γιατρό να στέκεται πίσω τους με λευκό εργαστηριακό παλτό.

Ο εθελοντής θα λάμβανε οδηγίες να ανάψει έναν διακόπτη που πίστευε ότι έκανε ηλεκτροσόκ σε ένα άτομο στο διπλανό δωμάτιο που δεν μπορούσε να δει αλλά μπορούσε να ακούσει τις κραυγές τους και να ακούσει τις εκκλήσεις τους για έλεος, για να σταματήσει. Πολλά από τα υποκείμενα αυτού του πειράματος έκλαιγαν παρακαλούσαν εικονικά τον γιατρό να το σταματήσει και ο γιατρός τους έλεγε όχι!

Το 67% των Αμερικανών κάθε κοινωνικής τάξης: γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές κολεγίου, εργάτες οικοδομών έδωσαν εικονικά θανατηφόρα επίπεδα ηλεκτρισμού 450 βολτ στο υποκείμενο πειραματόζωο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να τους σκοτώσει και δεν ήθελαν να το κάνουν, αλλά το έκαναν, επειδή τους υποστήριξε ένας γιατρός, ένας άνδρας με παλτό εργαστηρίου.

Το Milgram καθόρισε πως αν βάλετε κάποιον και τον αποκαλέσετε “Γιατρό”, που θα φοράει ένα λευκό παλτό εργαστηρίου, και που έχει την εξουσία και αυτός σου λέει να κάνεις πράγματα ακόμα κι αν σου πει να φοράς μάσκες (αμφιβόλου προστασίας) και να κάνεις (πειραματικά) εμβόλια, θα το κάνεις».

Εν κατακλείδι, συμπερασματικά και δυστυχώς, ο αγνός, με σχέδιο φοβισμένος, χωρίς ειδική γνώση και καλοπροαίρετος κόσμος πίστεψε στους τάχα «γιατρούς-ειδικούς» με τα λευκά παλτά του πειραματικού εργαστηρίου και ενέσεων που: Είτε έλαβαν παχυλές χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ και ξέχασαν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη είτε όντως πλανήθηκαν και πλάνησαν είτε υπερηφανεύθηκαν επιστημονικά και επαγγελματικά ως «1000 καρδινάλιοι» και βρέθηκαν στο σκοτάδι της θανατηφόρου μωρίας είτε ποτέ δεν πέρασε από τον αγαθό νου τους ότι είναι ποτέ δυνατό να λαμβάνει χώρα στις μέρες μας ένας βιολογικός και μαζικός αποπλυθησμός της γης είτε, είτε..

Και έτσι φτάσαμε στο τραγικό σημείο και φρικτή κατάσταση όπου οι άνθρωποι έχασαν τον λογικό προσανατολισμό, την υπαρξιακή ζωντάνια, τον κοινό νου τους και νέκρωσαν μέχρι και αυτό ακόμη το ένστικτο της επιβίωσης. Ομοίως και παρομοίως, το ίδιο συμβαίνει κατά

επέκταση και στις μικρές ή μεγαλύτερες κοινωνίες και κράτη. Όλοι, παντού και όλα έγιναν ένας νεοταξίτικα όλκιμος χυλός. Μια εύπλαστη νεοεποχίτικη μάζα. Ένας παγκόσμιος και υπάκουος λαπάς της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Οι αιφνίδιοι θάνατοι, λόγω των γενοκτόνων εμβολίων, συνεχίζονται αυξητικά. Και εύχομαι, ει δυνατόν από «χθες», αυτοί οι ξαφνικοί θάνατοι γενοκτονίας να αποτελέσουν, έστω και στο και 5΄, τόσο μια γιγάντια καμπάνα ανατροπής όσο ομοίως και ένα εσωτερικό ξυπνητήρι αφύπνισης και αλλαγής αντίληψης και στάσης για Έλληνες και μη. Για ειδικούς και μη. Για να σωθεί πλέον ότι μπορεί να περισωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »