Να ζητήσω καταρχήν συγγνώμη από τον κο Βαρδάκα που δανείζομαι και παραποιώ τον τίτλο του δικού του άρθρου. Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι διαφωνώ μαζί του, απλώς θα ήθελα να δώσω και μια διαφορετική ερμηνεία από μια άλλη οπτική γωνία στο σκάνδαλο της Εύας (και άλλων) με τα μήλα από το Κατάρ και όχι από τον καταρ-αμένο όφι.

Και ξεκινώ πάραυτα:
Πιστεύει κανείς, ότι η Ψωροκώσταινα είναι η μοναδική χώρα της Ε.Ε., στην οποία έχουν καταστρατηγηθεί νόμοι και συντάγματα και η δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα παίζοντας το ρόλο της ορντινάντσας της εξουσίας; Πολύ θα ήθελα, να το πιστέψω αλλά έλα που είμαι εκ φύσεως δύσπιστη και καχύποπτη απέναντι στους σ@τανάδες που κυβερνούν τον πλανήτη…

Επομένως το “φαίνεσθαι” της υπόθεσης, ότι η “αδέκαστη βελγική εισαγγελία” θυμήθηκε αίφνης, ότι οι ευρωβΟλευτές τα παίρνουν από όποιον λάχει, για να εξυπηρετήσουν τα δικά του συμφέροντα και όχι του καρακατακαημένου κοσμάκη, που τους έστειλε εις τας Βρυξέλλας, να κάνουν τη μεγάλη ζωή, λυπάμαι αλλά δε με πείθει καθόλου.

Για να δούμε λοιπόν, τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα, θα πρέπει, να σκεφθούμε, ποια είναι τα επόμενα βήματα του σχεδίου της ΝΤΠ προς την απόλυτη υποδούλωση της ανθρωπότητας -αφού το βήμα “πανδημία – κόβιντ – εμβόλια” ήρθε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία και αφού τα μπεεεε είναι πολλά και αρνούνται έστω και καθυστερημένα να ξυπνήσουν- και πώς αυτά εξυπηρετούνται από τις τρέχουσες αποκαλύψεις.

Και το επόμενο βήμα βεβαίως βεβαίως είναι η ψηφιακή ταυτότητα, το ψηφιακό νόμισμα και η αχρήματη ελεγχόμενη κοινωνία. Αυτό για όσους κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και εφησυχάζουν θεωρώντας, ότι επιστρέψαμε πλέον στην κανονικότητα. Κανονικότητα… κανονικότητα; Το άλλο με τον Τοτό;

 

Το 2014 ψηφίστηκε από οργανισμό της Ε.Ε., να εισαχθεί σε όλες τις χώρες – μέλη της το ψηφιακό κρυπτοευρώ και το ψηφιακό πορτοφόλι.

Πρόκειται για ένα προγραμματιζόμενο και ελεγχόμενο από τις τράπεζες (ΕΚΤ) και την κυβέρνηση κρυπτονόμισμα που μέσω της τεχνολογίας blockchain θα μπορούν να ελέγχονται όλες τις συναλλαγές. Θα υπάρχουν επιτρεπόμενες και μη επιτρεπόμενες συναλλαγές με αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο της ζωής όσων το χειρίζονται.

Αυτό το σύστημα το έχουν ήδη υιοθετήσει στη νομοθεσία τους 14 χώρες της Ε.Ε. μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Στην Ιταλία π.χ. το 50% έχει λάβει αυτό το digital ID (σφράγισμα) που έχει ενοποιήσει την ταυτότητα, το διαβατήριο, το δίπλωμα οδήγησης αλλά και τις συναλλαγές ενώ έχει και βιομετρικά στοιχεία. Πρόκειται για μια κάρτα με chip, την οποία ο κάτοχος οφείλει να φέρει μαζί του προκειμένου να κάνει έστω και την παραμικρή συναλλαγή. Στη Γαλλία έχει τη μορφή μιας ψηφιακής εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο.

Στην Ελλάδα ήδη εδώ και κάτι μήνες οι εκόντες δούλοι της τεχνολογίας έσπευσαν για αρχή, να κατεβάσουν ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης στο κινητό, γιατί όσο να πεις είναι και βαριά και πού να τα κουβαλάς στο πορτοφόλι; Ενώ άμα σου κλέψουν το κινητό, δεν τρέχει κάστανο…

Ανάλογο σύστημα αλλά με τη μορφή υγειονομικού διαβατηρίου ετοιμάζεται και στην Αγγλία, αν και δεν είναι μέλος της Ε.Ε. και ουδέποτε είχε ταυτότητα. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μάλιστα είχαν γίνει μεγάλες διαδηλώσεις, όταν προσπάθησαν, να εισάγουν ένα είδος ψηφιακής ταυτότητας στην Αγγλία και έτσι ποτέ δεν υιοθετήθηκε.

Επίσης:
“Ο de facto επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών της Αυτού Μεγαλειότητας ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Τράπεζα της Αγγλίας έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις για την εφαρμογή ενός Ψηφιακού Νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) που θα μπορούσε να εισάγει το παγκοσμιοποιητικό όραμα μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά στην οποία όλες οι συναλλαγές είναι ανιχνεύσιμες από την κυβέρνηση.”

 

Και βέβαια αυτό το ψηφιακό σφράγισμα είναι συνέχεια αυτού που έγινε με τα εμβόλια / γονιδιακές θεραπείες. Και όποιος το λάβει ΔΕ θα έχει δυνατότητα επιστροφής.

Μην ξεχνάμε όμως και την προσπάθεια παράδοσης υπερεξουσιών τύπου παγκόσμιας κυβέρνησης στον Π.Ο.Υ. εκ μέρους των εθνικών κυβερνήσεων “για τη διαχείριση μιας μελλοντικής πανδημίας” μπλα μπλα μπλα… που μπορεί την πρώτη φορά να μας έσωσαν κάτι Ρωσο – Αφρικανο – τριτοκοσμικοί αλλά προωθείται ξανά αφού την 1/12 …

“Η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας συμφώνησε να ξεκινήσει διαδικασία για την ανάπτυξη ιστορικής παγκόσμιας συμφωνίας για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημίας…”

 

Επιχειρείται δηλαδή με τη μορφή μιας παγκόσμιας σύμβασης για τις πανδημίες να δεσμευτούν οι χώρες να παραδώσουν υπερεξουσίες στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος θα δρα ως άλλος δικτάτορας “αποφασίζω και διατάζω” υπεράνω των κυβερνήσεων των χωρών.

Αλλά θα μου πείτε:
“Καλά όλα αυτά και λίγο ως πολύ τα γνωρίζουμε. Το Ευάκι όμως πού κολλάει; Ή μήπως θα τα φορτώσουμε όλα στου κασίδη το κεφάλι;”

Και απαντώ:
Για να προχωρήσουν οι Νεοταξίτες τα σχέδιά τους προτιμούν πέραν του βούρδουλα που βγάζουν από την κωλότσεπη, όταν και εφόσον υπάρξουν αντιρρήσεις και ζόρια (βλ. π.χ. υποχρεωτικότητες και λοιποί περιορισμοί ανεμβoλίαστων) αρχικά να επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή συναίνεση εκ μέρους της πλειοψηφίας των αδαών χρησίμων ηλιθίων.

Αυτό σε απλά Ελληνικά σημαίνει, ότι επιθυμούν να έχουν τον κόσμο μαζί τους, όταν θα πουν:
“Τέρμα τα μετρητά. Εισάγουμε ψηφιακό απολύτως ελεγχόμενο νόμισμα με επιτρεπτές και μη συναλλαγές.”

Και μία ωραιότατη δικαιολογία γι΄αυτό θα είναι “η πάταξη της διαφθοράς των υψηλά ιστάμενων” που δε θα μπορούν πλέον να κουβαλάνε χρήματα σε κουτιά από Pampers ή σε σκουπιδοσακούλες (χάθηκε μια Louis Vuitton, μωρ’ συ Εύα; Πάλι ρεζίλι μας έκανες!) ούτε να θησαυρίζουν ούτε να ξοδεύουν άπλετα παρά μόνο για όσα είναι αναγκαία όπως ακριβώς και η πλέμπα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Σύμφωνα με χθεσινό άρθρο δε θα είναι μόνο η Εύα – πειρασμός που θα καθήσει στο σκαμνί αλλά ελέγχονται και άλλοι (βλ. Μαργαρίτης Σχοινάς και όχι μόνον) για το Qatar Gate ενώ δεν αποκλείεται η βελγική εισαγγελία να φθάσει ακόμα και στα μεγάλα κεφάλια (βλ. Ούρσουλα) για το Pfizer Gate και τις αλλαξοκ..λιές με τον Αλβέρτο, τον κτηνίατρο.

Και σε τι θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο τα σχέδια των σ@τανάδων της Αλήτ; Οέο;

Απλούστατο!
Για να αναλάβει τα ηνία του πλανήτη μια παγκόσμια κυβέρνηση αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι…
Η ΠΤΩΣΗ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να αποδειχτεί η μηδαμινότητά τους, αν όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτές δεν ήταν διαφθαρμένοι και δεν είχαν συμμετάσχει σε οικονομικά ή άλλα σκάνδαλα; Οέο;
Ωχ! Τι έγινε, ρε παιδιά; Σαν κάτι τέτοιο να μας λέει το Πρωτόκολλο ΙΕ΄:

 

Ωχ! Τι σύμπτωση! Υπάρχει και σχετική κάρτα Ιλλουμινάτι! ΄Ακου, να δεις τώρα!

Μα καλά! Αυτοί δεν είναι δικά τους τσιράκια που υπακούουν σε εντολές με το αζημίωτο πάντα; ΄Ετσι αβασάνιστα θα τους ρίξουν στον Καιάδα;
Χμμμ, όχι ακριβώς! ΄Εχει δικούς του ο εξαποδίτης; Μόνο χρήσιμους ηλίθιους, αναλώσιμους έχει, που αφού τους στίψει καλά καλά ως άλλες λεμονόκουπες, τους ρίχνει βορά στα αφηνιασμένα πλήθη.
Και τι κρίμα! Οι καημένοι ούτε τα ευρουλίνια τους δε θα έχουν προλάβει, να χαρούν, αφού κι αυτά εν μια νυκτί θα γίνουν κwλόχαρτο τύπου Softex. Κλαψ, κλαψ…

 

Εν ολίγοις, παίδες, αυτά που αναμένω είναι αποκαλύψεις για σκάνδαλα επί σκανδάλων -πραγματικά ή μαϊμού ουδεμία σημασία έχει- που θα οδηγήσουν τους λαούς να σιχαθούν τις κυβερνήσεις τους και να τις πάρουν με τις πέτρες -ή και με τις κρεμ@λες, ό,τι προαιρείσθε- και μετά από εκεί, αν δε βάλει ο Μεγαλοδύναμος το χεράκι Του, να μας κατσικωθεί ο παγκόσμιος δικτάτορας. Αν πάλι το βάλει, να του δώσει μια ξανάστροφη και να πάει από κει πού ‘ρθε. ΄Ιδωμεν!

Ενώ οι τρέχουσες εξελίξεις μπορούν κάλλιστα να συμβάλλουν και να ανοίξουν το δρόμο για την εκπλήρωση αναμενόμενων από τις προφητείες γεγονότων:

1. Διάλυση της Ε.Ε. υπό το βάρος των συνεχιζόμενων σκανδάλων που θα αδυνατεί να ελέγξει…

2. Ακυβερνησία στην Ελλάδα, αφού το μέγα πατριωτάκι που ακούει στο όνομα Εύα λέγεται, ότι θα έφερνε πακτωλό Καταρ-αμένων μυρίων, με σκοπό να λαδωθούν οι … αδιάφθοροι (χαχα! καλό!) της ελληνικής Βουλής και να σχηματιστεί κυβέρνηση τη βραδιά των προσεχών εκλογών.

Αλλά δείτε και το καλό της όλης υπόθεσης:
Αν μη τι άλλο, δε βαριόμαστε, βρε κουτά. Αυτό το σήριαλ έχει ίντριγκα, μυστήριο και σεξ απίλ. ΄Οχι, παίζουμε. ΄Αντε, γειά σας, χρυσά μου… Ματς μουτς…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »