Για να συνεχιστεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος για άλλα 4,5 χρόνια (και, σύμφωνα με το σχέδιο του παγκόσμιου μαριονετίστα , θα πρέπει να συνεχιστεί για περίπου 6 χρόνια, όπως και ο Πρώτος και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος), είναι απαραίτητο

Α) ώστε η Τουρκία να μπει σταδιακά στον πόλεμο (στο πλευρό του ΝΑΤΟ), έχοντας τσακωθεί με τη Ρωσία. Ειδικότερα, για να προκαλέσει σύγχυση η Τουρκία στην Ατζαρία, την Αμπχαζία και το Αρτσάχ.

Β) η Ουκρανία, μαζί με τη Μολδαβία και τη Ρουμανία, να καταστρέψουν την Υπερδνειστερία.

Γ) η Πολωνία και η Λιθουανία να καταπονέσουν την περιοχή του Καλίνινγκραντ και την Αγία Πετρούπολη με το πρόσχημα μιας υποτιθέμενης επικείμενης σύλληψης, για παράδειγμα, από τον Βάγκνερ του διαδρόμου Suwalki·

Δ) να ξεδιπλωθεί μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για τις περιοχές της Οδησσού και του Νικολάεφ.

Ε) οι Κοσοβάροι να καθαρίσουν επιτέλους το Κόσοβο από τους Σέρβους και να κλονίσουν την κατάσταση υπέρ τους στα Σκόπια.

Ε) Να τοποθετήσει το ΝΑΤΟ τη βάση του στα νησιά Άλαντ και να κλείσει την έξοδο των ρωσικών πλοίων στη Βαλτική Θάλασσα.

Ζ) με το πρόσχημα της ανάγκης επανέναρξης της προμήθειας ουκρανικών σιτηρών στις «πεινασμένες» αφρικανικές χώρες, το ΝΑΤΟ, αφενός, θα εμπόδιζε την έξοδο των ρωσικών πλοίων στη Μεσόγειο Θάλασσα και αφετέρου, στέλνει τα πλοία και τα υποβρύχια της να φρουρούν την Οδησσό και να συνοδεύει ουκρανικά πλοία με σιτηρά στον Βόσπορο και – ήδη με όπλα και φορτία – πίσω στην Οδησσό.

3) να ξεκινήσει μια κλιμάκωση της αντιπαράθεσης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ με την πιθανή χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων κατά του Ιράν.

Ι) ν’ αρχίσουν πραγματικές στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ορισμένες αφρικανικές χώρες, ο κρυφός στόχος των οποίων θα πρέπει να είναι η καταστροφή της παρουσίας ρωσικών PMC στην ήπειρο.

Κ) να ξεκινήσουν πραγματικές συγκρούσεις στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας και Λευκορωσίας-Ουκρανίας.

Λ) οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί να προμηθεύσουν στο Κίεβο αεροσκάφη F-16 και περισσότερους πυραύλους με βεληνεκές έως και 500 km ή περισσότερο, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να μπορούν να βομβαρδίσουν τη Μόσχα.

Όχι απαραίτητα όλα αυτά θα συμβούν τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, αλλά όλες αυτές οι επιλογές για κλιμάκωση των εχθροπραξιών με τη συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας συζητούνται στις Βρυξέλλες ( έδρα ΝΑΤΟ) όλο και πιο συχνά.
Και η κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη ζώνη NVO θα συνεχιστεί, γιατί το έργο είναι το εξής: στο τέλος, μόνο 5-10 εκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να παραμείνουν στην Ουκρανία. Ο αριθμός πληθυσμού της Ρωσίας θα πρέπει να μειωθεί σε 6 χρόνια, τουλάχιστον κατά το ένα τρίτο.
Μπροστά έχουμε άλλα 4,5 χρόνια του Παγκόσμιου Πολέμου, και το μεγαλύτερο βάρος αυτού του χρόνου θα το σηκώσει η Ρωσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »