«Οποιαδήποτε αφορμή θα την χαρακτηρίσουν έκτακτη ανάγκη»

Ένα σχέδιο δημιουργίας παγκόσμιου κράτους και παγκόσμιας εξουσίας φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί από εξτρεμιστικούς διεθνιστικούς κύκλους με βάση το οποίο θα παραδοθούν έκτακτες εξουσίες στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περίπτωση κάποιας έκτακτης ανάγκης η παγκόσμιας καταστροφής, όπως για παράδειγμα μία πανδημία.

«Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν υποβάλει την δική τους πρόταση [πλατφόρμα έκτακτης ανάγκης] για να δώσουν τεράστια εξουσία στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή παγκοσμίου σοκ», ανέφερε η  Dr Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών!

Ως εκ τούτου μετά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος θέλει να επιβάλλει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον πλανήτη με αφορμή μια άγνωστη πανδημία, τώρα έρχεται και ο Ο.Η.Ε. να διευρύνει το φάσμα των αφορμών ακριβώς για το ίδιο πράγμα.

Αυτό περιλαμβάνει πανδημίες, βιολογικό πόλεμο, κλιματική αλλαγή, διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας, διαταραχή του κυβερνοχώρου, ένα συμβάν στο διάστημα και ένα «απρόβλεπτο συμβάν του μαύρου κύκνου», που σημαίνει ότι θέλουν την εξουσία για να κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης για οποιοδήποτε απροσδιόριστο γεγονός, όπως αναφέρεται.

«Πλέον δεν πρέπει να ανησυχούμε για τον ΠΟΥ, αλλά τώρα πρέπει να ανησυχούμε για τον ίδιο τον ΟΗΕ».

 

Σημειώνεται ότι η «τρομοκρατία» που βιώσαμε επί εποχή Covid-19 επιστρέφει, καθώς Βρετανοί επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι τέσσερις από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες του κόσμου (Ζίκα, Δάγκειος, CCHF, RVF) έρχονται στη Βρετανία λόγω της κλιματικής αλλαγής. 

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τους είναι ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό (CCHF) — μια ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν 40%. Ο πυρετός της κοιλάδας Rift, («RVF») μια άλλη πιθανή απειλή, μπορεί να είναι ακόμη πιο θανατηφόρος, υποδηλώνουν τα στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »