Όχι ότι δεν έχετε αντιληφθεί την παρασκηνιακή σφαγή που γίνεται στην… ποδιά της απλής αναλογικής.

Όσοι πάντως αρνούνται να κοιτάξουν κατάματα την πραγματικότητα, τους παραπέμπουμε στην ολική επαναφορά του κυρίου «Λεφτά Υπάρχουν» μπας και ξεστραβωθούν.

Άραγε, τί άλλο θα δουν τα έρμα τα ματάκια μας; Πόσες μαχαιριές ακόμα θα αντέξει η δόλια η πατρίδα;

Γίναμε χειρότεροι κι από τις μπανανίες, καθώς εκεί τουλάχιστον όσοι έχουν βλάψει τις χώρες τους με τις πολιτικές τους, τους τρώει το μαύρο σκοτάδι, κι ούτε καν περνάει από το μυαλό τους να επιστρέψουν ως αναβαπτισμένοι σωτήρες.

Για να μη μακρηγορούμε, η επανεμφάνιση του ΓΑΠ του Μεγαλοπρεπούς, μεταφράζεται ως εξής: Να εγκλωβιστεί ο Μητσοτάκης στον πρώτο εκλογικό γύρο, ώστε να προκύψει μια συγκυβέρνηση που θα βολεύει τόσο το εγχώριο, όσο και το διεθνές σύστημα, ώστε επιτέλους να υποδουλωθεί πλήρως η Ελλάδα.

Και πολύ φοβούμαστε ότι η αδιάκοπη ανεπάρκεια του Κυριάκου, δυστυχώς, θα υπηρετήσει στο έπακρο τους υποχθόνιους σκοπούς των εν λόγω δυνάμεων.

Είναι προφανές ότι ο Λοβέρδος μετρήθηκε, ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιποβαρής.

Άρα, τί καλύτερο από το να ξυπνήσουν οι μνήμες των βαμμένων πασόκων, μέσω μιας νέας μάχης μεταξύ των οικογενειών Μητσοτάκη-Παπανδρέου, επαναφέροντας στο προσκήνιο τα περιβόητα μπλε και πράσινα καφενεία;

Να προσέξουν ωστόσο οι δολοπλόκοι μη τυχόν τους φτύσει εντελώς ο λαός με τα καμώματά τους, και τους βγει Ζίγδης ο… ρυθμιστής.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρον.

Διότι, δεν είναι μονό η όλο και εντεινόμενη φθορά του Μητσοτάκη που δίνει πόντους στους ραδιούργους, αλλά και η απύθμενη ανικανότητα του Τσίπρα να σηκώσει αντιπολιτευτικό κεφάλι.

Συνεπώς, ο ΓΑΠ έχει μεγάλες ελπίδες να αποφύγει τη… ζίγδια ντροπή και να γίνει ο τροχονόμος των παραπάνω συμφερόντων.

Στην εξίσωση, βάλτε και τους υποτιθέμενους δεξιούς λυτρωτές, οι οποίοι παρά την ακατάσχετη πατριδολαγνεία δεν δύνανται να κρύψουν τη λατρεία τους για μια υπουργική καρέκλα.

Και κάπου εκεί θα επέλθει ο θάνατος της πατρίδας.

Άλλωστε, τον σηματοδότησε ο γιος του πρώτου διδάξαντα λαοπλάνου, προτού ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, με το ταξίδι του στην Τουρκία.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να υπεισέλθουμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το ξεπούλημα του Αιγαίου… βγάζει μάτι.

Στο μεταξύ, ο λαός ετοιμάζεται για ένα νέο γύρο φτώχιας, απόρροια του ανάλγητου αναρχοκαπιταλισμού που προσπαθεί να ρεφάρει τα σπασμένα της κορονοκρίσης -όπως πάντα- στις πλάτες του, με τα νέα μνημόνια να καραδοκούν απειλητικά και τους… άριστους να τους φλομώνουν στο παπατζιλίκι.

Καλή τύχη Κυριάκο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »