Στη στάση, όπως είναι ευκρινές στη φωτογραφία, περίμεναν δεκάδες αλλοδαποί από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου, οι οποίοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας.

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία της Μάνδρας, έξω από τη Λάρισα, την ώρα που το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Λάρισα, σταμάτησε για να πάρει επιβάτες.

Στη στάση, όπως είναι ευκρινές στη φωτογραφία, περίμεναν δεκάδες αλλοδαποί από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου, οι οποίοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, είχαν συνωστιστεί για να ανέβουν στο λεωφορείο και να μετακινηθούν στη Λάρισα, παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Η εικόνα αυτή θορύβησε κατοίκους της Μάνδρας που ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και έφθασε στο σημείο, ενώ παραλίγο να προκληθεί και επεισόδιο.

Εν τέλει, οι δεκάδες αλλοδαποί ανέβηκαν στο λεωφορείο και μεταφέρθηκαν στη Λάρισα (αλήθεια τι συνέβη με τους ήδη υφιστάμενους επιβάτες και πώς τηρήθηκαν οι κανόνες εντός του οχήματος;), αφήνοντας στην άκρη κάθε μέτρο ασφαλείας για την πανδημία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »