Αναλυτικά η πρόγνωση
Αίθριος θα είναι ο καιρός και σήμερα, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι θα επηρεάσουν τόσο το Αιγαίο, όσο και την ηπειρωτική χώρα, καθώς θα φτάσουν ως και τα 8 μποφόρ τοπικά. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα ανατολικά τοπικά 7 και κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Aίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Aίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »