Το παρασκήνιο και τι συμβαίνει πίσω από την επίσημη εκδοχή των «γεγονότων» που παραθέτουν τα ΜΜΕ φαίνεται πως ερευνά ο μέσος Έλληνας, σε σχέση με τον κορωνοϊό, καθώς τα ευρήματα από δημοσκόπηση συνηγορούν σε αυτό.

Ταυτόχρονα είναι και κάτι που το pronews.gr, το μοναδικό ειδησιογραφικό site στην Ελλάδα, είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή όταν τα νέα για επιδημία είχαν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, στις 26 Ιανουαρίου, ότι υπήρχε διασύνδεση του κορωνοϊού με το εργαστήριο στην πόλη Ουχάν.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Καθημερινή», το 63% των ερωτηθέντων απάντησε πως θεωρεί ότι ο κορωνοϊός είναι δημιούργημα εργαστηρίου, ενώ το 33% πιστεύει ότι δημιουργήθηκε για να επιβληθεί παγκόσμιος αναγκαστικός εμβολιασμός.

Ειδικότερα, στο ερώτημα εάν ο νέος κορωνοϊός δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση ή είναι ανθρώπινο δημιούργημα, το 30% απαντά ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα με κάποιο σκοπό (πχ πείραμα), το 23% ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα κατά λάθος (πχ ατύχημα σε εργαστήριο), ενώ μόλις το 37% ότι δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση, ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησε το 11% των ερωτηθέντων.

Ταυτόχρονα το 33% πιστεύει ότι εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες όπως για παράδειγμα αυτή του παγκόσμιου εμβολιασμού.

Η έρευνα αποτυπώνει και τη διάχυτη ανησυχία των πολιτών για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Το 32% δηλώνει ότι ανησυχεί για την οικονομική του κατάσταση, το 23% για τον κορωνοϊό και την υγεία του, αλλά οι περισσότεροι, το 42% δήλωσαν ότι ανησυχούν και για τα δυο παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »