Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει στις ΗΠΑ το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, παρά την προσπάθεια του συνόλου των αμερικανικών ΜΜΕ αλλά και και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μειώσουν την διάδοσή του.

Η βρετανική Sun αποκαλύπτει ότι βίντεο και φωτογραφίες του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, όπου ο ίδιος εικονίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με άγνωστη γυναίκα, διέρρευσαν σε κινεζική ιστοσελίδα.

Πρόκειται για την πλατφόρμα GTV, η οποία ανήκει στον όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης GTV Media Group.

Ο όμιλος ιδρύθηκε μόλις τον Απρίλιο του 2020 από τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Guo Wengui σε συνεργασία με τον άλλοτε σύμβουλο του Ν.Τραμπ, Στηβ Μπάνον.

Τα επίμαχα βίντεο συνοδεύονταν από λεζάντες όπως: «Ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βρίσκεται 100% υπό τον έλεγχο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας» και «Ο Μπάιντεν είναι στόχος του σχεδίου του Κομμουνιστικού Κόμματος για την αποδυνάμωση και την καταστροφή της Αμερικής!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινεζική κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Wengui για απάτη, εκβιασμό και δωροδοκία, ενώ ο ίδιος είχε κατηγορήσει αξιωματούχους της κινεζικής κυβέρνησης το 2017 για διαφθορά.

Το 2017, επίσης, ο Wengui κατέθεσε αίτηση ασύλου στις ΗΠΑ, όπου πλέον διαμένει.

Η δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών και βίντεο του Χάντερ Μπάιντεν στην σελίδα της GTV ήρθε να συμπληρώσει τις κατηγορίες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος περί εμπλοκής του Χάντερ Μπάιντεν σε οικονομικά σκάνδαλα στην Ουκρανία.

O Χάντερ Μπάιντεν ανήκε στο διοικητικό συμβούλιο της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Burisma, η οποία βρισκόταν υπό έρευνα για ξέπλυμα χρημάτων ήδη πριν ο Μπάιντεν ξεκινήσει να εργάζεται εκεί.

Το 2019, ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, «έφερε στο φως» email και φωτογραφίες που είχε βρει σ’ ένα λάπτοπ, ιδιοκτησίας του Χάντερ Μπάιντεν.

Τα email αναφέρονταν σε συναντήσεις στελεχών της Burisma με τον πατέρα του Χάντερ, τον τότε Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, γεγονός που ο ίδιος είχε αρνηθεί, ενώ οι φωτογραφίες ήταν αντίστοιχες με αυτές που δημοσιεύθηκαν έπειτα στο site της GTV Media.

Σημειώνεται ότι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και σύμβουλος κυβερνοασφάλειας, Ρούντι Τζουλιάνι, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο Newsmax TV ότι παρέδωσε στην Αστυνομία της πολιτείας του Ντελαγουέρ, «σοκαριστικό υλικό» από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή που φέρεται να ανήκε στον Χάντερ Μπάιντεν, γιο του υποψήφιου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν και φέρεται να αφορά παιδική πορνογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »