Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο επισκέφθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας.
Εκεί, συνάντησε διαδοχικά τον κ. Γεώργιο Στεργίου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τον Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου, αναπληρωτή Γραμματέα ΠΕ και Γραμματέα του Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη καθώς και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Γιάννη Μπρατάκο.

Ο Ιάσονας Φωτήλας είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για σημαντικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες στην Αχαΐα. Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόσφατη θετική παρουσία Υπουργών στην Πάτρα για θέματα που έχουν να κάνουν με την περιφερειακή ανάπτυξη και τον προγραμματισμό για τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή ή έχουν εν μέρει ολοκληρωθεί. Έργα όπως η σιδηροδρομική σύνδεση μέχρι το Αίγιο που εγκαινιάστηκε εχθές ή η πρόταση για τη διέλευση του τρένου από την Πάτρα που παρουσιάστηκε στους φορείς, πρόκειται να συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη του νομού Αχαΐας.

Ο Ιάσονας Φωτήλας έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην αξιολόγηση του έργου της κυβέρνησης από τους πολίτες της Αχαΐας μέσα από τις περιοδείες του στον νομό τον τελευταίο μήνα. Τέλος, συζητήθηκε η ανάγκη επικοινωνίας της βάσης της Νέας Δημοκρατίας με την κυβέρνηση – ειδικά μετά την περίοδο της πανδημίας που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες βοήθειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »