“Ο Θεός μας σώζει από φιλάνθρωπους! Οι φιλάνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι επειδή έχουν αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος” τονίζει!
Τους τρόπους λειτουργίας της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εντός τωn εθνικών κρατών αποκάλυψε η ειδική ερευνήτρια Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ σε νέα συνέντευξή της.

Επίσης άκρως ενδιαφέρουσες είναι οι αποκαλύψεις της για τον Σόρος, τον Κίσινγκερ και τους….φιλανθρώπους λεφτάδες!

Μιλώντας στο συμπατριώτη της δημοσιογράφο Josep María Francás, η Cristina Martín Jiménez, με διδακτορικό στην επικοινωνία και επί χρόνια συγγραφέας και ειδική επί της Λέσχης Bilderberg ανέφερε: “Οι ενέργειές της (της Λέσχης) επηρεάζουν όλους τους τομείς όπως η πολιτική, η κοινωνία, ο πολιτισμός, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνουμε μέσω των μέσων. Στην πολιτική γίνεται με την τοποθέτηση του σωστού ατόμου σε συγκεκριμένες θέσεις ή αξιώματα όπως ο Kissinger διέταξε τους διπλωμάτες και τους κατασκόπους του.
Στην κουλτούρα, την εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης γίνεται με τη δρομολόγηση δογμάτων και προπαγάνδας των ιδεών τους αντί της γνώσης και της πληροφόρησης. Ο έλεγχός τους επί των πολυμέσων επιτυγχάνεται, ουσιαστικά, με το να γίνουν ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης”.

Σε άλλο σημείο σχολιάζει πως “είναι ειδικοί σε αυτό το είδος εξέγερσης με την εμφάνιση λαϊκών κινημάτων αλλά ελέγχονται από την παγκοσμιοποιημένη superclass. Έμαθαν να τα τελειοποιούν στον Ψυχρό Πόλεμο και πρόσφατα χώρισαν τη Γιουγκοσλαβία, με μέλος της Μπίλντερμπεργκ ως αρχηγό του ΝΑΤΟ, τον Χαβιέ Σολάνα. Άλλα παραδείγματα είναι οι αραβικές εξεγέρσεις (Αραβική Άνοιξη) και η κρίση της πλατείας Μαϊντάν στην Ουκρανία”

Τέλος μιλώντας για τον Soros προειδοποιεί: “Ο Θεός να μας σώζει από φιλάνθρωπους! Οι φιλάνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι επειδή έχουν αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος. Αυτός και ο David Rockefeller ήταν πολύ στενοί φίλοι.
Δεν είναι τόσο πολύ ο Κίσινγκερ, που τον θεωρεί ταραχοποιό. Ο Soros είναι πίσω, για παράδειγμα, από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ουρουγουάη, η οποία είναι εξαιρετικά σοβαρή επειδή το κράτος έχει γίνει μέτοχος σε αυτήν την επιχείρηση, αλλά δεν διεξάγει εκπαιδευτική εκστρατεία σε σχολεία και ινστιτούτα για να εξηγήσει στους νέους ότι η κατανάλωσή της προκαλεί κατάθλιψη και σχιζοφρένεια. Τι μπορείτε να περιμένετε από έναν χαρακτήρα που θέτει σε κίνδυνο μια ολόκληρη γενιά εφήβων για να αποκτήσει οφέλη και δεδομένα για μελλοντικές διαδικασίες; Συνθέτοντας, ονειρεύεται να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, βλέπει τον εαυτό του ως Ρωμαίο αυτοκράτορα. Είναι κοινωνιοπαθής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »