«Εύχομαι ολόψυχα στους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για τα Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια και την Τρίτη 16 Ιουνίου για τα Τεχνικά.
Πιστεύω ότι θα βρουν τη δύναμη παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν και αυτοί – όπως όλοι μας – την περίοδο του εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού και να δικαιωθούν οι κόποι και οι αγώνες που έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια για την κατάκτηση των στόχων τους.
Αναμφίβολα, οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της ζωής των αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα θα υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες. Ως γονιός θέλω επίσης να μεταφέρω τις θερμές ευχές μου στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στον αγώνα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας, όπως επίσης να συγχαρώ και το εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα την περίοδο του εγκλεισμού μέσω τηλεδιάσκεψης για την σωστή προετοιμασία των υποψηφίων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »