Ο Ιάσονας Φωτήλας μετά την ίδρυση νέου εξεταστικού κέντρου στην Πάτρα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα των ξένων γλωσσών, του σχεδίου και της μουσικής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, όπως δήλωσε στη Βουλή, προχώρησε στη δημιουργία στην Πάτρα όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ενός νέου εξεταστικού κέντρου για τα ειδικά πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ξένες γλώσσες, το σχέδιο – ελεύθερο και γραμμικό – όπως επίσης η αρμονία και ο έλεγχος των μουσικών ακουστικών ικανοτήτων.
Είναι μία σημαντική διευκόλυνση για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που επιθυμούν να εξεταστούν στα εν θέματι μαθήματα καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία νέων εξεταστικών κέντρων αναδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης και της Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και αναβαθμίζει ειδικά την Πάτρα σε κέντρο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »