Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης, δήλωσε ο Γεώργιος Παπανδρέου

Οπολύπειρος συνωμότης Χένρυ Κίσινγκερ με άρθρο του στην “Wall Street Journal” την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 έγραφε ότι: «η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει για πάντα την Παγκόσμια Τάξη», και ότι «ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος μετά τον κορωνοϊό» και «η αντιμετώπιση των τρεχουσών αναγκών πρέπει τελικά να συνδυαστεί με ένα παγκόσμιο και ένα πρόγραμμα συνεργασίας». Δηλαδή μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Ο πρώην Βρετανός Πρωθυπουργός των Εργατικών Γκόρντον Μπράουν πρότεινε: «Την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης με προσωρινό χαρακτήρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία του κορωνοϊού».

Ο δικός μας Γεώργιος Παπανδρέου βγήκε πάλι στο προσκήνιο με δηλώσεις στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέροντας για πολλοστή φορά ότι: «Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα.

Σηματοδοτεί η πανδημία του κορονοϊού το τέλος της παγκοσμιοποίησης;

Η πανδημία του κορονοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης…».

Και σε νεώτερες δηλώσεις είπε: «Αξιοποιούμε τον χρόνο δημιουργικά, για προβληματισμό και σκέψη. Γιατί την επομένη μέρα, μετά το τέλος της κρίσης, ο κόσμος θα έχει αλλάξει ριζικά… η αξία ενός αποτελεσματικού επιτελικού κράτους, αλλά και μια νέα, δημοκρατική, συνεργατική και αλληλέγγυα σχέση πολίτη – Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

Στο ίδιο μήκος κύματος δήλωσαν ο Γάλλος Μισέλ Μπαρνιέ, Ευρωπαίος Επίτροπος: «Ο Πλανήτης όλος πρέπει να έχει έναν Κυβερνήτη».

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας jean-Claude Trichet στην προσφώνησή του προς το Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων είπε: «Κυρίες και Κύριοι… γιατί χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Υπάρχουν διάφοροι ορισμοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης στην οικονομική σφαίρα. Προτείνω ο όρος Παγκόσμια Διακυβέρνηση να ανταποκρίνεται όχι μόνο σε υπερεθνικά ιδρύματα… αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο…».

Ο Κινέζος Πρόεδρος Xi Jinping είχε δηλώσει τον Ιούνιο: «Η Κίνα πρέπει να ανοίξει το δρόμο για τη μεταρρύθμιση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

Ο Πάπας Βενέδικτος σε ομιλία του προς το Ποντιφικικό Συμβούλιο έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης για να υπηρετήσει το “κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας”. Και στην έκθεσή του για την οικονομική κρίση και πώς μπορούμε να βγούμε, περιγράφει ένα σχέδιο με μια σταδιακή δημιουργία μιας υπερεθνικής αρχής, και σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα… Θεού (!).

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μίλησε ενώπιον της Ολομέλειας της Διεθνούς Διασκέψεως “World Policy Conference” στην Βιέννη, με θέμα: «Η Ευρώπη ως Εργαστήριο για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση» (“Europe as a Laboratory for Global Governance”). Το πιο σημαντικό, και χρήζει προσοχής, είναι ότι σ’ αυτή τη Διάσκεψη, εάν ρίξουμε μια ματιά – όλως τυχαίως – θα δούμε ότι παρευρίσκονται όλοι σχεδόν οι άνθρωποι της Bilderberg!

Ας δούμε τι λέει ο ιδρυτής της Λέσχης Bilderberg Divid Rochefeller: «… Ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση». Στην ίδια γραμμή πλεύσης έχει και το μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων (cFR) Paul Warburg, ο οποίος απροκάλυπτα δήλωσε πως: «θα έχουμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι…».

ΗΡΘΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Ο Γερμανός φιλόσοφος Γιόχαν Αντάμ Βάισχαουπτ (1748-1830) παπικός ιερέας, που αποστάτησε και δημιούργησε τη μυστική εταιρία των Illuminati (Πεφωτισμένων), είχε καθορίσει τους στόχους: «Το σχέδιο για μία Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με κανένα άλλο τρόπο παρά με τις μυστικές εταιρίες, οι οποίες σταδιακά και σιωπηρά θα κατακτήσουν την κυβέρνηση των πολιτειών και θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα τους για τους δικούς τους στόχους».

Η θεωρία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης έχει ρίζες βαθιές στο παρελθόν με διεθνείς μυστικοπαθείς οργανώσεις, θρησκευτικές αιρέσεις και πρόσωπα των οποίων ο ρόλος και η υπόσταση ερευνήθηκαν ώστε να φωτιστούν σκοποί των.

Το ίδρυμα Ροκφέλερ, ακριβώς πριν 10 χρόνια, σύνταξε μια μελέτη 54 σελίδων με τίτλο «Scenarios for the Future of Technology and International Development» (Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της διεθνούς Ανάπτυξης). Όποιος την διαβάσει θα διαπιστώσει τρομερές ομοιότητες μ’ αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό.

Προέβλεπε επιδημίες των κορονοϊών και τις σχετικές ψυχολογικές επεμβάσεις, όπως δηλαδή, το “ιατρικό” στρατιωτικό νόμο και την καραντίνα στο κοινό.

Η μελέτη αυτή εκπονήθηκε σε συνεργασία με την “Global Business Network” (είναι μια εταιρία συμβούλων που παρέχουν βοήθεια σε έναν όλο και πιο αβέβαιο και ασταθή κόσμο (;)) με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Lock Step”. (βλέπε δίπλα)Το σενάριο απεικονίζει, «Ένα κόσμο με αυστηρότερο καθολικό κυβερνητικό έλεγχο και πιο αυταρχική ηγεσία, με περιορισμένη καινοτομία και μια αυξανόμενη υποχώρηση στα δικαιώματα του πολίτη».

«Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και έναν κόσμο ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης».

«Κατά την διάρκεια της πανδημίας, οι ηγέτες σε ολόκληρο τον κόσμο θα χρησιμοποιούν την εξουσία τους και επιβάλουν σκληρούς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μασκών προσώπου, μέχρι τον έλεγχο, τη θερμοκρασία του σώματος κατά την είσοδο σε κοινόχρηστους χώρους, όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ», αναφέρει η μελέτη.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος του “οράματος” του Ιδρύματος Ροκφέλερ για το πώς να είναι ο κόσμος στα πλαίσια μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που θα ελέγχεται αυστηρά από την ελίτ.

Ακόμα «και μετά την εξασθένηση της πανδημίας, αυτά τα δρακόντεια μέτρα θα παραμένουν σε ισχύ και ακόμα ισχυρότερα, καθώς οι ηγέτες πατώντας” τώρα πάνω στην εξουσία τους και εκμεταλλευόμενοι την προθυμία των πολιτών να θυσιάσουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και την ιδιωτική τους ζωή, οδηγούν σε “ένα πιο ελεγχόμενο κόσμο” με αφεντικά τα “πατερναλιστικά κράτη” που επιβάλλουν τα βιομετρικά δελτία ταυτότητας για όλους τους πολίτες».

Η μελέτη Rockefeller (Ροκφέλερ), δεν είναι μια προειδοποίηση για το πώς θα προληφθεί αυτό το είδος της τυραννίας που παρουσιάζεται σ’ αυτό το σενάριο, αλλά είναι ένα σχέδιο για το πώς οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παγκόσμιες κρίσεις όπως οι βιοτρομοκρατικές επιθέσεις και οι πανδημίες, προκειμένου να καταστρέψουν εντελώς της κοινωνία και να την ξαναχτίσουν έχοντας στο νου τους την εικόνα της νέας παγκόσμιας τάξης (δαιμονικής).

Υπάρχει και μια παλαιότερη έκθεση-μελέτη από το σενάριο Ροκφέλερ, που εκπονήθηκε το 2007 από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, και προέβλεπε ότι μέχρι το έτος 2035, οι άνθρωποι θα έχουν στον εγκέφαλό τους εμφυτευμένο τσιπ, ότι η μεσαία τάξη θα γίνει επαναστατική, και ότι η κοινωνία θα ζει ημέρες χάους και πολιτικής αναταραχής ως αποτέλεσμα της αυξημένης παγκοσμιοποίησης, της μετανάστευσης και ενός πιο αυταρχικού κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνικά θέματα 06.04.2020 – 08:253

Γ. Τράγκας: Ο ιός κατάργησε σε πρώτη φάση την παγκοσμιοποίηση αλλά μπορεί να γεννήσει μια καινούργια μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης

Αυτή είναι η μετα-βιομηχανική κοινωνία που απαιτούν οι “φωτισμένοι” της Λέσχης Bilderberg… Αυτό είναι που θέλουν οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης – πανδημίες, πολέμους, χάος και κρίσεις που μπορούν να “δουλέψουν σωστά”… Η ελίτ θα διοικεί μέσα από τους γυάλινους πύργους της, ενώ οι πολίτες θα μετατραπούν σε φτωχούς, αλληλοσυγκρουόμενους, εξαρτημένους χωρικούς που θα ελέγχονται ασφυκτικά από την εξελιγμένη τεχνολογία του Μεγάλου Αδελφού, έτσι ώστε να έχουν όλο το χρόνο για να ανησυχούν για την προέλευση του επόμενου γεύματός τους, από το να έχουν χρόνο να ανατρέψουν τους νέους αφεντάδες τους» (Paul Joseph Watson, July 16, 2010, Μετ.“ Κόκκινος ουρανός“ με μερικές δικές μας διορθώσεις).

Ο στόχος όλων των σκοτεινών δυνάμεων είναι να δημιουργούν διαρκή κοινωνική και οικονομική αποσταθεροποίηση, η οποία θα φέρει με τη σειρά της την πολιτική αποσταθεροποίηση και μετά θα επέλθει το χάος, οπότε η Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα φαντάζει ως μοναδική σωτηρία.

Σύμφωνα με τους εμπνευστές και καθοδηγητές, οι πολίτες αυτής της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης θα έχουν απολέσει την εθνική τους ταυτότητα, γλώσσα, θρησκεία, ιστορία, πολιτισμό, παραδοσιακές αρχές, θεσμούς, ιδανικά κ.λ.π. και θα έχουν μεταμορφωθεί σε αχυράνθρωπους-μιζάνθρωπους, βγαλμένους από το ίδιο καλούπι.

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει αφορμή για διεθνή επιχειρηματολογία, από τα παγκόσμια “παπαγαλάκια” σχετικά με την αναγκαιότητα ώστε να υποσκελιστούν οι εθνικές κυβερνήσεις των κρατών και να επιβληθούν περισσότερο ισχυρές δομές παγκόσμιου ελέγχου. Και όποιοι ενεργοί πολίτες, επιστήμονες… έχουν προβληματισμούς για τη φύση και τις αιτίες της πανδημίας, βγαίνουν οι “κήρυκες” και τους βαφτίζουν υποτιμητικά και απαξιωτικά «θεωρίες συνωμοσίας».

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID-19

Ο Νομπελίστας Ιάπωνας καθηγητής της Ιατρικής Δρ. Tasuku Hopjo, έφερε σεισμό στο σύστημα ότι ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός. Κατά την άποψή του, «εάν ήταν φυσικός, δεν θα επηρέαζε ολόκληρο τον κόσμο, όπως έκανε, διότι η θερμοκρασία είναι διαφορετική σε διάφορες χώρες. Εάν ήταν φυσικός, θα επηρέαζε μόνο τις χώρες που έχουν την ίδια θερμοκρασία με την Κίνα. Αντ’ αυτού όμως διαδίδεται σε μία χώρα σαν την Ελβετία, με τον ίδιο τρόπο που διαδίδεται σε ερημικές περιοχές. Εάν ήταν φυσικός θα είχε διαδοθεί σε ψυχρά μέρη, αλλά θα πέθαινε σε θερμές περιοχές».

«Με βάση όλη τη γνώση μου και έρευνά μου μέχρι τώρα – (40 χρόνια έρευνα σε ζώα και ιούς), μπορώ να πω με εμπιστοσύνη 100% ότι ο κορωνοϊός δεν είναι φυσικός. Δεν προήλθε από νυχτερίδες. Τον κατασκεύασε η Κίνα. Εάν αυτό που λέω σήμερα αποδειχθεί ψευδές, ακόμα και μετά το θάνατό μου, η κυβέρνηση μπορεί να αποσύρει το βραβείο Νόμπελ μου».

Ο καθηγητής Dr. Sucharif Bhakdi ειδικός στη μικροβιολογία στο Πανεπιστήμιο και επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής από τους πιο γνωστούς ερευνητές στη Γερμανία δήλωσε: «Όλα αυτά τα μέτρα οδηγούν στην αυτοκαταστροφή και στη συλλογική αυτοκτονία που βασίζεται σε τίποτα άλλο, παρά μία απόπειρα τρομοκράτησης».

Ο Δρ. Yoram Lass είναι ισραηλινός γιατρός, πολιτικός και πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας… σε τηλεοπτική επιστημονική εκπομπή Tatzpit για τον Κορωνοϊό και τα θύματα στην Ιταλία είπε:

«Η Ιταλία είναι γνωστή για την τεράστια νοσηρότητά της, σε αναπνευστικά προβλήματα, περισσότερες από τρεις φορές σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Στις ΗΠΑ περίπου 40.000 άνθρωποι πεθαίνουν σε μια κανονική εποχή της γρίπης και μέχρι στιγμής 40-50 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό, οι περισσότεροι από αυτούς σε γηροκομείο στο Kirkland της Ουάσινγκτον. Σε κάθε χώρα, περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από τακτική γρίπη σε σύγκριση με αυτούς που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό.

Υπάρχει ένα πολύ καλό παράδειγμα που όλοι ξεχνάμε: τη γρίπη των χοίρων το 2009. Ήταν ένας ιός που έφτασε στον κόσμο από το Μεξικό και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εμβολιασμός εναντίον του. Αλλά τι; Εκείνη την εποχή δεν υπήρξε Facebook ή εκεί ίσως ήταν, αλλά ήταν ακόμα στα σπάργανα. Ο κορωνοϊός, αντίθετα, είναι ένας ιός με δημόσιες σχέσεις.

Όποιος πιστεύει ότι οι κυβερνήσεις τελειώνουν τους ιούς είναι λάθος.

Ο κ. Joel Kettner, καθηγητής Κοινοτικών επιστημών Υγείας και Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, Ιατρικός Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Μολυσματικών Νόσων. «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, τίποτα πουθενά κοντά σε αυτό. Δεν μιλώ για την πανδημία, επειδή έχω δει 30 τέτοιου είδους (πανδημίες), μία κάθε χρόνο. Ονομάζεται γρίπη. Και άλλοι ιοί αναπνευστικών ασθενειών, δεν γνωρίζουμε πάντα τι είναι. Αλλά δεν έχω δει ποτέ αυτή την αντίδραση και προσπαθώ να καταλάβω γιατί».

Ο Δρ Yanis Roussel et. Al. – Μία ομάδα ερευνητών από το Ινστιτούτο Νοσοκομειακής Κλινικής του πανεπιστημίου της Μασσαλίας που διεξήγαγε μία μελέτη αξιολόγηση από ομότιμους για τη θνησιμότητα από το Coronavirus για την κυβέρνηση της Γαλλίας στο πλαίσιο των «Επενδύσεων για το πρόγραμμα “Μέλλον””. «Το πρόβλημα του SARS-CoV-2 είναι πιθανώς υπερεκτιμημένο, δεδομένου ότι 2.6 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αναπνευστικές λοιμώξεις κάθε χρόνο σε σύγκριση με λιγότερο από 4000 θανάτους για το SARS-CoV-2 τη στιγμή της συγγραφής».

Ο έλληνας Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης Καθηγητής Ιατρικής, Έρευνας και Πολιτικής για την Υγεία και της Βιοϊατρικής Επιστήμης Δεδομένων, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Stanford και καθηγητής Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Stanford του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών Επιστημών και επιστημών. Είναι διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πρόληψης του Στάνφορντ και συν-διευθυντής του Κέντρου Καινοτομίας Meta-Research στο Stanford (METRICS), δήλωσε:

«Εάν δεν γνωρίζαμε για έναν νέο ιό εκεί έξω και δεν είχαμε ελέγξει τα άτομα με δοκιμές PCR, ο αριθμός των συνολικών θανάτων που οφείλονται σε «ασθένεια που μοιάζει με γρίπη» δεν θα φαινόταν ασυνήθιστο φέτος. Το πολύ, ίσως να παρατηρούσαμε ότι η γρίπη αυτή τη σεζόν φαίνεται να είναι κάπως χειρότερη από το μέσο όρο».

Ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης έριξε “γροθιά” στο κατεστημένο και στη Παγκόσμια Τάξη σε σχέση με το κορωνοϊό. Με ανάρτηση του στο facebook αποκάλυψε πτυχές της ιστορίας που κανείς δεν τις είπε, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση. Η ανάρτηση διαγράφτηκε από το διαδίκτυο διότι αποφάνθηκαν ότι είναι αβάσιμο και fake news!!! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

 Ο Κλάους Πίσελ, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων. «Μπορούμε από τους νεκρούς να μάθουμε πολλά για τους ζωντανούς», σημειώνει ο Πίσελ.

Από τις 22 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μελέτησαν 65 νεκρούς, οι οποίοι είχαν ασθενήσει από τον κορωνοϊό. Από αυτούς 46 είχαν ήδη πνευμονολογικές παθήσεις, 28 είχαν ασθένειες άλλων οργάνων ή είχαν υποστεί μεταμόσχευση. Δέκα ήταν διαβητικοί και παχύσαρκοι, δέκα από αυτούς είχαν καρκίνο και 16 υπέφεραν από άνοια. Οι παθήσεις αυτές σε κάποιους συνυπήρχαν. Η βάση δεδομένων του Πίσελ περιέχει πλέον πληροφορίες που αντλήθηκαν από περισσότερες από 100 νεκροψίες. Και όλοι επιβεβαιώνουν: κανένας από τους νεκρούς δεν επηρεάστηκε αποκλειστικά από τον κορωνοϊό, αλλά είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, διαβήτη, καρκίνο, πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια ή κίρρωση του ήπατος.

Το κόμικ που χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ προέβλεπε πανδημία με τους παγκοσμιοποιητές ως σωτήρες

Στη Γερμανία η πασίγνωστη δικηγόρος του ιατρού δικαίου, Beate Bahner η οποία έχει γράψει 5 βιβλία για το γερμανικό ιατρικό δίκαιο και έχει κερδίσει τρεις μεγάλες υποθέσεις στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο, επειδή όμως εξέφρασε την αντίθεσή της με δελτίο τύπου στις 3 Απριλίου ότι οι γερμανικοί νόμοι περί καραντίνας ήταν “κατάφωρα αντισυνταγματικοί παραβιάζοντας σε άνευ προηγουμένου βαθμό πολλά από τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών… Το πλήρες κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων χωρίς απόδειξη ότι ενέχουν κίνδυνο για λοίμωξη, είναι εντελώς παράνομα… Την Κυριακή του Πάσχα (παπικών) κάλεσε σε διαμαρτυρία για να “τερματίσουν την τυραννία αμέσως”.

Την συνέλαβαν την έβαλαν χειροπέδες και την οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική, ευτυχώς πρόλαβε και ειδοποίησε την αδελφή της, και της εξιστόρησε τι της είχε συμβεί. Να πως τα περιγράφει η ίδια: «Με σπρώξανε στο έδαφος “με τεράστια δύναμη”… Ζήτησα να μου επιτραπεί να καθίσω και μου έδειξαν ένα παγκάκι. Τότε ζήτησα να αφαιρεθούν οι χειροπέδες… με πέταξαν πάλι στο πάτωμα, με το κεφάλι μου στο πέτρινο πάτωμα από ύψος ενός μέτρου… Στη συνέχεια, αναγκάστηκα να περάσω τη νύχτα ξαπλωμένη στο πάτωμα σε κάποια ψυχιατρική κλινική σαν του Γκουαντάναμο υψηλής ασφάλειας… δεν υπήρχε τουαλέτα, ούτε νεροχύτης, αν και μου άφησαν νερό, και υπήρχε ένα κουδούνι που μπορούσα να χτυπήσω, αν και το αγνόησαν μετά την Τρίτη φορά που το πίεσα».

Και κάτι πολύ περίεργο! Σε μια απόσταση αναπνοής από το Μαϊάμι της Αμερικής υπάρχει ένα μικρό νησάκι, τοFishe Island (φωτ δίπλα.)ήταν κάποτε ιδιοκτησία του Αμερικανού αυτοκινητοβιομηχάνου Καρλ Φίσερ από το οποίο πήρε και το όνομά του. Το νησί αυτό – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία – είναι η πλουσιότερη συνοικία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο κάθε κάτοικος δηλώνει κατά μέσο όρο εισόδημα 2,2 εκατ. Δολάρια.

Εδώ ο φονικός ιός δεν το πλησίασε καν, παρ’ ότι τα πλοία που συνδέουν το νησί με το Μαϊάμι πηγαίνουν και έρχονται με μονίμους κατοίκους, αν και οι περισσότεροι προτιμούν τα ιδιωτικά σκάφη για τις μετακινήσεις τους.

Φαίνεται… ότι με τα χρήματα! Έγινε το νησί απόρθητο κάστρο και δεν το πλησίασε ο κορωνοϊός!

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση για να προστατεύσει τον πληθυσμό ψήφισε στις 11 Μαρτίου Νόμο (υπ’ αρ. 4675/2020) που εξαναγκάζει τους πολίτες σε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Συγκεκριμένα το άρθρο 4 παρ. 3 αναφέρει ότι:

«Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για… συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια».

Το ανωτέρω μαζί με το 284 του Ποινικού Κώδικα που τιμωρεί ποινικά με φυλάκιση την παράβαση μέτρων πρόληψης ασθενειών δημιουργούν το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο που φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για τον εμβολιασμό της κοινωνίας!

Ενώ γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός διότι η Σύμβαση ΟΒΙΕΔΟΥ που ισχύει στην Ελλάδα (κυρωτικός νόμος Ν. 2619/1998, ΦΕΚ Α΄ 132). Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο άρθρο 5 προβλέπεται: «Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του… Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεσή του».

Και γεννάτε το ερώτημα: αφού το γνωρίζουν γιατί ψήφισαν τέτοιο νόμο;

Απάντηση που έδωσαν κάποιοι ειδικοί είναι να μην πάθουν αυτό που έπαθε το 2009 με την “πανδημία” την γρίπη των χοίρων (H1N1) επί υπουργίας Υγείας Δ. Αβραμόπουλου ο επικεφαλής της Ιατρικής ομάδας του υπουργείου ήταν κάποιος Σωτ. Τσιόδρας, που αγόρασαν 8.000.000 εμβόλια (16-9-2009 απόφαση υπουργού) και πριν αρχίσουν να τα κάνουν χρήση, κάποιοι λειτούργησαν… προνοητικά και προχώρησαν και σε νέα παραγγελία (1-10-2009 πάλι απόφαση υπουργού) για άλλα 8.000.000 σκευάσματα. Και όλα αυτά για μια χώρα με πληθυσμό που δεν ξεπερνούσε τα 10 εκατ. συνολικά. Την ίδια εποχή η Ιταλία με πληθυσμό 60 εκατ. αγόρασε 24 εκατ. εμβόλια, η Γερμανία των 82 εκατ. πήρε 50 εκατ. εμβόλια και αρκετές χώρες σε μικρές ποσότητες ανάλογα των πληθυσμών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Εφημερίδας Συντακτών” από τον ΙΦΕΤ, το κόστος των αντιικών φαρμάκων που αγοράστηκαν και πληρώθηκαν από το Ελληνικό λαό και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ γεμίζοντας τα ράφια είναι πολλά εκατ.

Ο Μπίλ  γκέιτς  για το εμβόλιο δήλωσε: Στο τέλος θα χρειαστούμε αναγκαστικά ψηφιακά πιστοποιητικά για να τα έχουν όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ή έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ή έχουν κάνει το εμβόλιο» [(https://www.pronews.gr/epistimes/859378_. (Βλ. (Bill Gate’s Plan to Vaccinate the World, https://truthcomestolight.com/2020/05/08/bill-gates-plan-tovaccinate-the-world/) . (Μπιλ Γκέιτς για παγκόσμιο εμβολιασμό: «Νομίζετε ότι έχετε επιλογή; – Δεν έχετε καμία επιλογή»!, https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnisasfaleia/870643_mpil-gkeits-gia-pagkosmio-emvoliasmo-okosmos-nomizei-oti).

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αντιτίθεται στις πρωτοβουλίες του Bill Gates για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την απόδειξή του με την διεθνή ψηφιακή ταυτότητα, ενώ με τον ίδιο Bill Gates συντάσσονται η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κίνα, η οποία ζήτησε από τη σύμμαχό της Ρωσία να προβεί σε κάποια δήλωση υποστήριξής της, όταν δέχθηκε επικρίσεις από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Αυστραλία για τον εκ μέρους της χειρισμό της αρχικής φάσης της ιατρικής κρίσης του κορωναϊού Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν), Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, υποστηρίζει τον παγκόσμιο έρανο του Bill Gates για ενίσχυση της λεγόμενης έρευνας για εμβόλιο κατά του κορωναϊού, ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ δεν υποστηρίζει αυτόν τον δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό του ίδιου Bill Gates (https://www.pronews.gr/oikonomia/ellinikioikonomia/873458_symmahia-komision-mpil-gkeits-kata-nttrampgia-emvolio-theloyn). Συνεπώς, διαφαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε αντίθεση προς τις ΗΠΑ, υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες του Bill Gates για υποχρεωτικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού, ο οποίος θα αποδεικνύεται με τη διεθνή ψηφιακή ταυτότηταID2020.

Για την επιδημία αυτή του κορωνοϊού το είχε προγνώσει πριν 40 χρόνια περίπου, ο επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης σε ομιλία του.(Βλ.  «Εποχή  Αντιχρίστου» σελ 13.’’Αχ ἡ ἐπιδημία’’…)

Ο  Γέροντας π. Αθανάσιος Μυτιληναίος στις 6/12/1981 σε ομιλία του επάνω στον Δανιήλ, είχε προβλέψει  ότι θα ψηφίσουν νόμους που θα μας απογορεύουν να πάμε στις Εκκλησίες.  (Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της ομιλίας)

«Είναι κάτι πιο σπουδαίο να αισθάνομαι προϊστάμενο το Θεό κι όχι αυτό τον προϊστάμενο τον άνθρωπο…

Ότι και να συμβαίνει όπως και να ΄χει το πράγμα όταν κανείς έχει αφεντικό το Θεό τότε δεν τον ενδιαφέρει. Εδώ εφάνηκε θαυμάσια στο Δανιήλ στη μετέπειτα ιστορία. Και είπον οι τακτικοί ουχ ευρήσομεν κατά Δανιήλ πρόφασιν .Δεν υπάρχει κάτι που να σκοντάφτει ο Δανιήλ, δεν μπορούμε να βρούμε μια αιτία , ει μη εν νομίμοις Θεού αυτού. Θα φροντίσουμε να βρούμε κάτι που να αναφέρεται στη δική του θρησκεία.

Και τι έκαναν; Ακούστε τι έκαναν: Πηγαίνουν και λέγουν εις τον βασιλέα. Βασιλεύ σου συνιστούμε το εξής όπως ος αν αιτήση αίτημα παρά παντός Θεού και ανθρώπου, δηλαδή αν κάποιος άνθρωπος έρχεται να ζητήσει κάτι είτε από Θεό είτε από άνθρωπο να μην το ζητήσει παρά μόνο από ΄σένα για τριάντα ημέρες. Αυτό μοιάζει ίσως κάτι πολύ περίεργο για την εποχή μας όπως το ακούει κανείς , αλλά όπως σας είπα και μια περασμένη φορά, σε μια εποχή που εθεοποιήτο ο βασιλεύς, ο βασιλεύς ήτο μονοκράτωρ με όλη τη σημασία της λέξεως μέχρι θεοποιήσεως. Το να υπάρχει αυτή η θέσις για τριάντα ημέρες να ζητάει ο οποιοσδήποτε κάτι που ήθελε ούτε από Θεό ούτε από άνθρωπο αλλά από το βασιλέα, αυτό ενίσχυε τη θέση του βασιλέα ως βασιλεύς μέσα στη χώρα. Δηλαδή ήταν κάτι πολύ πετυχημένο από πλευράς τακτικής και επειδή αυτό ήρεσε εις τον βασιλέα δεν υποπτεύθηκε όμως τι αυτοί μηχανεύονται, τι μηχανορραφίες δημιουργούν γι αυτό και απεδέχθη την πρότασή τους κάτι που έμοιαζε ότι στερεώνει το βασιλέα εις τον θρόνο του και για να κατοχυρώσουν αυτοί την άποψή τους ώστε εκεί να βρούν ένα πάτημα εναντίον του Δανιήλ. Είπαν αν συμφωνείς αυτό να γίνει δόγμα δηλαδή να γίνει νόμος. Οπότε ως νόμος του κράτους δεσμεύεται κατά κάποιο τρόπο και

ο ίδιος ο βασιλεύς…Γι αυτό το λόγο τον έβαλαν και έκανε νόμο και υπέγραψε ο βασιλεύς τον νόμον. Όταν έγινε ο νόμος τότε παρακολουθούν το Δανιήλ αν θα κάνει προσευχή ώστε αν θα κάνει προσευχή να πάνε να τον καταγγείλουν. Σημειώστε δε εκείνος που θα ζητούσε κάτι ή από το Θεό της κάθε θρησκείας ή από άλλο άνθρωπο θα ερρίπτετο εις τον λάκκο των λεόντων. Αυτό ήτο η ποινή, όπως κάθε νόμος προβλέπει και την ποινή …Ο Δανιήλ όμως δεν ξιπάζεται να πει τώρα δεν θα κάνω την προσευχή μου επειδή βγήκε ένας τέτοιος νόμος. Αύριο παιδιά δεν ξέρουμε τι νόμοι θα βγούνε! Αύριο μεθαύριο ποιος ξέρει τι νόμοι θα βγούνε; Νόμοι οι οποίοι μπορούν να μας απαγορεύουν να πάμε και στη εκκλησία..τι θα κάνουμε; Θα αρχίσουμε να υπολογίζουμε τους νόμους του κράτους όταν άπτονται εγγίζουν την πίστη μας;Μην ξεχνάτε ότι οι μάρτυρες ήσαν οι πιο σπουδαίοι και μάλιστα αν ήταν στρατιώτες οι πιο γενναίοι στρατιώτες που πολεμούσαν υπέρ των βασιλέων. Όταν όμως οι απαγορεύσεις ήγγιζαν την πίστη τους τότε έλεγαν: Πρώτα είναι ο ουράνιος βασιλεύς και μετά ο επίγειος! Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε ! ! !Προσέξτε αυτό το σημείο!

…Γι αυτό σας είπα να ετοιμάζεσθε πάντοτε. Δεν ξέρουμε την αυριανή μέρα τι θα γίνει. Θεωρώ μόνο τούτο ότι ο αντίχριστος αυτό θα κάνει, αυτό θα κάνει..θα πω κάτι άλλο θα κλείσει ολότελα τις εκκλησίες. Θα γίνει διωγμός τρομερός εκ μέρους του αντιχρίστου. Αυτά τα γνωρίζουμε βέβαια και οι πατέρες μας ειδοποιούν γι αυτό. Οπότε ας ετοιμαζόμεθα πάντοτε!Τι έκανε όμως ο Δανιήλ όταν εβγήκε ο νόμος αυτός ;Τη δουλειά του !Ακούστε, τη δουλειά του! Στο κάτω κάτω της γραφής η θρησκεία είναι ιδιωτική υπόθεσις .Ήταν πολύ εντάξει απέναντι στο βασιλέα σαν υπάλληλος .Τι θα έκανε και τι θα επίστευε ήταν δικός του λογαριασμός. Γι αυτό το λόγο δε διστάζει να κάνει την προσευχή του και μάλιστα εις το υπερώον του σπιτιού του σε ένα ανώγειο σε ένα δωμάτιο που ήταν ειδικό για προσευχή με τα παράθυρα ανοιχτά. Όχι προκαλώντας αλλά διότι  είχε τη συνήθεια να κάνει την προσευχή του με τα παράθυρα ανοιχτά! Σας το λέω άλλη μια φορά Όχι δια να προκαλέσει αλλά διότι απλώς δεν θέλει ούτε καν από τις συνήθειες του να βγει. Θα μπορούσε να πει κανένας να ΄κλεινε τα παράθυρά του και να κάνει την προσευχή του μέσα και να μην τον δει κανένας να τραβήξει τις κουρτίνες και ποιος θα τον έβλεπε; Ανέβηκαν σε κάποιες ταράτσες οι εχθροί του και βάλανε τα κιάλια… τι κάνει, γονατίζει, προσεύχεται; Έτοιμοι να καταγγείλουν! Μη ξιπάζεστε..Εάν φοβόμαστε,στη βασιλεία του Θεού δεν θα μπούμε !Τοις δε δειλοίς, λέει το βιβλίο της Αποκαλύψεως, το μέρος αυτών, οι δειλοί αυτοί οι οποίοι φοβούνται ακριβώς αυτό να ομολογήσουν τη θέση τους και τη στάση τους ως πιστοί που είναι! «Τοις δε δειλοίς το μέρος αυτών εν τη λίμνη τη καιομένη πυρί και θείω ο εστίν ο θάνατος ο δεύτερος… !!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »